Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear

kızlar peki yağ içeriyormu bu fondöten? ve light olanın kapatıcılığı nasıl sizce?

o kadar kullanan var ama soruma bir cevap veren yok :çok üzgünüm:

light olanin adi uzerinde daha ince ve kullandiginda hic surmemissin gibi hissediyorsun cok hafif kapaticiligi konusunda ben cok memnunum ama benim yuzum zaten problemsiz oldugu icin problemli ciltlerde nasil sonuc veriyor bilemem

light olanin adi uzerinde daha ince ve kullandiginda hic surmemissin gibi hissediyorsun cok hafif kapaticiligi konusunda ben cok memnunum ama benim yuzum zaten problemsiz oldugu icin problemli ciltlerde nasil sonuc veriyor bilemem

canımm çok teşekkür ederim cevabın için günlerdir cvp bekliyordum a.s.

kızlar ben bu fondotenden sürekli kullanıyorum.ve çok beğeniyorum.cildimi çok güzel gösteriyor.2 gün önce aldım yenisini.80 tl ye tekin acardan.

kızlar sizce shisedo mu este mi hangisi daha doğal sizce :hulya: şimdi de kafayı buna taktım

kutusunda şöyle yazıyo:tüm cilt tipleri için uygundur.bu vurgulayıcı bulaşmayan hafif fondöten çok nemli ortamlarda dahi 12 saat formunu korur.yağ içermez.akneye sebep olmaz..
alalı 1 2 ay oldu ama kullanmaya kıyamıyorum :eek:
fiyatı epey pahalı ama en azından vaad ettiklerini yapıyo..çok canlı pürüzsüz bi cilt..mat donuk bi görüntü olmuyo..

:a015:
kutusunda şöyle yazıyo:tüm cilt tipleri için uygundur.bu vurgulayıcı bulaşmayan hafif fondöten çok nemli ortamlarda dahi 12 saat formunu korur.yağ içermez.akneye sebep olmaz..
alalı 1 2 ay oldu ama kullanmaya kıyamıyorum :eek:
fiyatı epey pahalı ama en azından vaad ettiklerini yapıyo..çok canlı pürüzsüz bi cilt..mat donuk bi görüntü olmuyo..

opuyorumnanaktan b,tanem bu senin yazdığın özellikleri taşıyan hangi ürün esstemmmiiii::asigim:

arkadaşlar ben de bu fondöteni strawberry den almaya karar verdim ama hangi tonunu alsam karar veremedim? ben açık tene yakın buğday tenliyim.:) hangi tonu bana daha uygundur acaba kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

Valla ben de Strawberry den alacağım. Dün Tekin Acara gittim denedim ama ordaki hatun benim aklımı çeldi Lancome a götürdü beni. Ama ben estee alıcam. Hangi tonunu denediğimi bilmyorum amaaa..

tek geçerim bu fondoteni
şu ana kadar en memnun kaldığım
fakat az ve eşit sürmek lazım

arkadaşlar ben de bu fondöteni strawberry den almaya karar verdim ama hangi tonunu alsam karar veremedim? ben açık tene yakın buğday tenliyim.:) hangi tonu bana daha uygundur acaba kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

canım strawberryde baya ucuzmuş ben tekinacarda rengimi bulup strawberryden almayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin canım..Şeniz

canım strawberryde baya ucuzmuş ben tekinacarda rengimi bulup strawberryden almayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin canım..Şeniz

Evet tatlım. Tekin Acarda da Sevilde de indirimli fiyatı 80 TL.
Strawberry de ise 60 TL.
Bende Tekin Acarda Lancome u Sevilde Estee yei denedim.
Eve geldim Estee nin uygun olan fondötenini sipariş ettim.
Kargo filan da yok.Harika bişey.
Tek bişey var Yurtdışından geldiği iiçin 10-15 gün gibi bir sürede geliyor olması...
Beklicezz artıkınnn..
Ben 02 numara soluk badem aldımm..sırnaşık şey

Evet tatlım. Tekin Acarda da Sevilde de indirimli fiyatı 80 TL.
Strawberry de ise 60 TL.
Bende Tekin Acarda Lancome u Sevilde Estee yei denedim.
Eve geldim Estee nin uygun olan fondötenini sipariş ettim.
Kargo filan da yok.Harika bişey.
Tek bişey var Yurtdışından geldiği iiçin 10-15 gün gibi bir sürede geliyor olması...
Beklicezz artıkınnn..
Ben 02 numara soluk badem aldımm..sırnaşık şey

canım strawberryden sürekli alışveriş yaparım.
2 hafta içinde geliyor benm son siparişim 1haftada geldi mesela
umuyorum memnun kalcaksın
canım benm de gidip tonunu bulmam lazım
ben beyaz tenliyim
senin ten rengin neydi canım?

canım strawberryden sürekli alışveriş yaparım.
2 hafta içinde geliyor benm son siparişim 1haftada geldi mesela
umuyorum memnun kalcaksın
canım benm de gidip tonunu bulmam lazım
ben beyaz tenliyim
senin ten rengin neydi canım?

İnşallah memnun kalırım canımm..
Ben esmer değilim. Öyle çook beyaz tenli de değilim. Ama rengim açıkdır. Soluk badem de açık bir ton zaten... Güzel oldu bana da. Denemelisin tabi canım. Çok renk var.
Bir de oralarda ışık oyunları oluyo yanılabiliyorsun dikkatli ol derim şeker...:eek:

İnşallah memnun kalırım canımm..
Ben esmer değilim. Öyle çook beyaz tenli de değilim. Ama rengim açıkdır. Soluk badem de açık bir ton zaten... Güzel oldu bana da. Denemelisin tabi canım. Çok renk var.
Bir de oralarda ışık oyunları oluyo yanılabiliyorsun dikkatli ol derim şeker...:eek:

canım ben 1 numarasını almıştım hatırlarsan beyazımdır ama bende açık durdu bu bitsin soluk badem i denicem bende strawdan mı versem sevilden mi alsam karar veremedim ama?

canım ben 1 numarasını almıştım hatırlarsan beyazımdır ama bende açık durdu bu bitsin soluk badem i denicem bende strawdan mı versem sevilden mi alsam karar veremedim ama?

Canım ben strawberry den aldım... Diğer yerlere göre çok uygun fiyatı. İki numarasını almışım. Pişman değilim tenime ç.ok uyuyo çok memnumum.. Önce bi git bak sevil e yada tekin acar a sonra da strawberry deki fiyatıyla karşılaştır. Ben Tekin Acara a gitmişyim. 80 küsür demişti kız. Ben de ona Strawberry de 60 tl demiştim kıs da kargo parasıya aynı yere geliyo demişti ben de kargo parası filan yok demiştim kıs da o zaman iyiymiş tabi demişti..Bak bakalım canım bi. Ama git bi dene sevil e yada tekin acara... Ona göre rengini seç. Ordan almayacaksan da almazsın yine..

X