Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear

Canım ben strawberry den aldım... Diğer yerlere göre çok uygun fiyatı. İki numarasını almışım. Pişman değilim tenime ç.ok uyuyo çok memnumum.. Önce bi git bak sevil e yada tekin acar a sonra da strawberry deki fiyatıyla karşılaştır. Ben Tekin Acara a gitmişyim. 80 küsür demişti kız. Ben de ona Strawberry de 60 tl demiştim kıs da kargo parasıya aynı yere geliyo demişti ben de kargo parası filan yok demiştim kıs da o zaman iyiymiş tabi demişti..Bak bakalım canım bi. Ama git bi dene sevil e yada tekin acara... Ona göre rengini seç. Ordan almayacaksan da almazsın yine..

canım rengimi buldum aslında 2 numara ama strawberryden okadar alışveriş yaparım hiç bi sorunla karşılaşmadım geçen forumda birisi fondoten almış bozuk çıkmış ondan tereddüt ettim birazbilmiyorumkismile

canım rengimi buldum aslında 2 numara ama strawberryden okadar alışveriş yaparım hiç bi sorunla karşılaşmadım geçen forumda birisi fondoten almış bozuk çıkmış ondan tereddüt ettim birazbilmiyorumkismile

Alla alla enteresan bi tez atmış ortaya. Çünkü Bu estee lauder in ürünü Strawberry nin değil. Ayrıca öyle bile olsa bu fondötenler yıllarca kullanılan fondötenler... Öyle aylık filan değil. Bozulması tuhaf. Ama tabi kutusunda çıkıp güneşe yada sıcağa maru bırakıldıysa onu bilemem. Valla ben çok memnunum. O kadar alışveriş de yaptıysan bence gözünle görmeden de güvenini kaybetme.. Sonuçta bi sen ben değil kaç kişi alışveriş yapıyo. Bence o arkadaş yanılmış da olabilir.

Ayy kendimi Çileğin satışında iş yapan biri gibi hissettim... Reklamlar bitti efendimm.. :KK70:

Alla alla enteresan bi tez atmış ortaya. Çünkü Bu estee lauder in ürünü Strawberry nin değil. Ayrıca öyle bile olsa bu fondötenler yıllarca kullanılan fondötenler... Öyle aylık filan değil. Bozulması tuhaf. Ama tabi kutusunda çıkıp güneşe yada sıcağa maru bırakıldıysa onu bilemem. Valla ben çok memnunum. O kadar alışveriş de yaptıysan bence gözünle görmeden de güvenini kaybetme.. Sonuçta bi sen ben değil kaç kişi alışveriş yapıyo. Bence o arkadaş yanılmış da olabilir.

Ayy kendimi Çileğin satışında iş yapan biri gibi hissettim... Reklamlar bitti efendimm.. :KK70:

alkisalkisalkis dogru söylüyosun canım her söylenene inanmamak lazım
aslındaayerimseniben

Ben de bugün aldım,tavsiye eden herkese tesekkür ederima.s..Boyner den 84 liraya aldım.Biraz pahalı olabilir ama inanın değer çünkü cildim porselen gibi duruyor su an,aynaya bakıyorum sürekli....O kadar mutluyum ki anlatamam...Benim cildim çok açık renk söyle anlatayım,max factor ün hiçbir fondöteni uymaz,hepsi koyu gelir,en açığı bile...Mac te nc 20 yim,arkadaşlarım floresan diye dalga gecerlerdi lisede benimle....lülülülülülü Bu fondötenin 1 numarası koyu geldi ama 3 ay önce yeni bir ton getirtmişler Türkiye ye,1 numaradan daha acık,12 numara desert beige diye,onu aldım,boynumla neredeyse aynı oldu...Çok mutluyum herkese tavsiye ederim... Sorunuz olursa da bildiğim kadarıyla yanıtlarım...

bi ara çok niyetlenmiştim bu fondöteni almaya ama öğrencilik işte birden o kadar para verilmiyo. ama düşündüm, bir tane fondötenim var ve 2 yıldır kullanıyorum ve çok da kullanmışımdır. demek ki neymiş, fondötene o kadar para verilirmiş.
fondötenim bitsin bundan almak istiyorum benm cildim yağlıdır. sivilce problemim ara ara var. çilekten de almak istemiyorum bazen evde olmuyorum kargo falan uğraş dur. siz nerelerden aldınız ve memnun musunuz merak ediyorum.

açık tene hangi tonu uyar acaba bende strawberyden sipraiş vermeyi düşünüyorum ama pek tonu yok orda
max factorde ivory diye bi ton kullanıyodum bunda hangisi olucak bazıları 1 bile koyu geldi demiş bazıları 12 demiş
şaşırdım:bbo:

kızlar bunun kendi mağazası yok sanırım nerelerde satılıyor??? evkurda felan var mı acaba çok merak ettim bi bulsam alacam hemen yaa. beni bilgilendirebilirmisinizz :ecrin_bebek:

evkurda bazı kozmetik markalar oluyor canım. ohh iyi sevilde varmış çok sevindim. teşekkür ederim a.s.

bende mi bundan alsam acaba ne çok övmüşsünüz öyle kızlar ya valla bi türlü karar veremiorum yani en iyisi gidip testerını denetmek yüzüme o zaman max factor mu estee lauder double mi karar veririm sanırımCADIARZU

aynen canım yaa bende burdaki yorumları okuyunca çok etkilendim. font konusunda çokk şanssızım bir türlü iyisini bulamadım. şimdiye kadar genelde avon kullandım ve hap maske varmış gibi göründüm akannehir bunun fiyatı ne kızlar çok tuzlu değildir inşş yaa eyvahedigeldismile

aynen canım yaa bende burdaki yorumları okuyunca çok etkilendim. font konusunda çokk şanssızım bir türlü iyisini bulamadım. şimdiye kadar genelde avon kullandım ve hap maske varmış gibi göründüm akannehir bunun fiyatı ne kızlar çok tuzlu değildir inşş yaa eyvahedigeldismile

evet bende ya bi türlü yüzüm gülmedi sürdümü mükemmel yapıcak bişi istiyorum böyle kaymak gibi mermer gibi falan ama yok yok bi işe yaramıo kullandıklarım hiçbir kapatıcılıkları yok ya deliricemfisfisfis

aynen aynennn seni en iyi ben anlarım canım :KK43: bunu deneyelim bakalım çok övülmüş. yaa en azından şimdiye kadar kullandıklarımızdan iyidir yani. ama fiyatını çok merak ettim ben

aynen aynennn seni en iyi ben anlarım canım :KK43: bunu deneyelim bakalım çok övülmüş. yaa en azından şimdiye kadar kullandıklarımızdan iyidir yani. ama fiyatını çok merak ettim ben

ben bu konuyla ilgili bi konu açmıştım ama max factorü sormuştum bununla onun arasında o kadar karasızım ki maxfactor lasting performanse bide bunun arasında karasızım hala karar veremedim çünkü şuan da loreal kullanıorum onuda çok övgülerle aldım yani şimdi çok ii düşünücem canım valla çünkü artık paramı çöpe atmak istemiorum ya yazık yani senin gibi bi kaç yıl öncede avondan aldım hemde en pahalısını kalıcı die ay iki ayda fondöten alta indi suyu üste çıktı delirdim resmen attım gitti şimdi bi kaç ay önce loreal aldım yine o kadar para verip tabi yine olmadı olmauyo olmuyo çok şansssızım napcaz biz kız valla ha bu arada bu estee lauder double nın fiyatı 80 civarı galiba

evet canım çokk haklısın. inş bizde aradığımızı buluruz kaydirigubbakcemile2 80 lira mıııı akannehir çokmuş yaaaa umarım değer o paraya fisfisfis

evet işte çok o yüzden çok araştıralım arkadaşım yani 80 lirada çöpe gitmesin artık ya ben yiyemedim sen ye olur olmaz içime oturur öyle olunca ya valla ben baya düşünmeyi düşünüorum düşünsene o kadar para verioruz bu da diğerleri gibi çıkıoakannehirsen benden önce alırsan beni bilgilendir canım bende alınca sana haber veririmyerimseniben

evet işte çok o yüzden çok araştıralım arkadaşım yani 80 lirada çöpe gitmesin artık ya ben yiyemedim sen ye olur olmaz içime oturur öyle olunca ya valla ben baya düşünmeyi düşünüorum düşünsene o kadar para verioruz bu da diğerleri gibi çıkıoakannehirsen benden önce alırsan beni bilgilendir canım bende alınca sana haber veririmyerimseniben

çok haklısın yaa 80 lira gerçekten çokmuş. rosensemi alsak. oda çok övülüyor yani. gerçekten bu kadar para veripde beklediğimizi bulamazsak tahmin edemiyorum artık ben.. birde ben düğün arefesindeyim. olmadık yere bu kadar para bilmiyorumkismile

ben vazgeçiyorum galiba bu markadan :gitme: bi fondotene bu kadar veremem şimdi yaa. tüh çokta heves atmiştim :sinifsinif:

ben vazgeçiyorum galiba bu markadan :gitme: bi fondotene bu kadar veremem şimdi yaa. tüh çokta heves atmiştim :sinifsinif:

o zaman maxfactor al onuda düşünüorum ben hem çok övüyolar banada söylersin iyi mi köüt mü o da 50lira daha az en azındangamyoncuiremsu

X