o zaman maxfactor al onuda düşünüorum ben hem çok övüyolar banada söylersin iyi mi köüt mü o da 50lira daha az en azındangamyoncuiremsu
açık tene hangi tonu uyar acaba bende strawberyden sipraiş vermeyi düşünüyorum ama pek tonu yok orda
max factorde ivory diye bi ton kullanıyodum bunda hangisi olucak bazıları 1 bile koyu geldi demiş bazıları 12 demiş
şaşırdım:bbo:
kızlar tekin acarın sitesinde ürünler bölümünde bu fondoteni göremedim acaba satışı yokmu?
açık tene hangi tonu uyar acaba bende strawberyden sipraiş vermeyi düşünüyorum ama pek tonu yok orda
max factorde ivory diye bi ton kullanıyodum bunda hangisi olucak bazıları 1 bile koyu geldi demiş bazıları 12 demiş
şaşırdım:bbo:
merhaba hanımlarzemuszemus
bende bugün Estee Lauder Dw almayı düşünüyorum dün tekin acarda nerdeyse tüm tonlarını denedim hepsi durdukça dahada koyulaştı.12 numarası en açığıymış ve yeni serimiş görevli öyle söyledi.tekrar deneyip alıcam artık.Fondöten fırçası alıp onunla uygulamayı düşünüyorum
Önceden Max Factor Lasting Performance kullanıyordum memnundum hatta sabah 6da sürüyodum akşam 8- 9 a kadar yüzümde duruyodu.Yüzümde sivilce izleri var kırmızımsı ve kahverengi orta derecede bi kapatıcılığı var.
Bu yüzden Estee ye yöneldim umarım o kadar para vermeme değer ve beni hayal kırıklığına uğratmazopuyorumnanaktan
2 ürünüde kullananlara sormak istiyorum hangisinin miktarı daha fazla ?
ben Max Factorü 3 ayda bitiriyodum çünkü hergün kullanıyodum bazı günler 2 şer kerekaydirigubbakcemile3
çok sağol canımcok acik tenliyim estee lauder 05 sehell beige kullaniyorum.
Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10 - No. 12 Desert Beige
Çift Etkili Dayanıklı Fondöten SPF 10 - No. 12 Çöl Bej 30ml/1oz
BÖYLE YAZIYO 12 NUMARADA STRAWBERYDE AMA ORDA GÖRÜNEN RENK KOYU GİBİ GELDİ BANA
BİDE 67. LİRAYMIŞ
en açık rengi bu muymuş?
tabii en açığı nekadar açık onu da bilmek gerek aslında:)
ben açık tenliyim ama bu benden de açıksa bi işe yaramaz(
offf bir an önce alsam artık şunu
dün ne yazık ki yine karar verip alamadım douglas boyner ve sevile baktım 12 numara yok hiç bir yerde ve en açığını bile bileğime denediklerinde sanki hepsi koyu geldi. Boynerdeki bayan lancome teint ıdole ultrayı önerdi daha iyi dedi yine kararsız kaldım bu ürünü kullanan var mı ? sizce hangisini almalıyım
Merhaba, eğer teniniz açık ise bende Lancome'u öneririm... Ben şuan estee lauder double wear kullanıyorum bana da koyu geliyor. Bundan önce Lancome Photogenic kullanırdım hep.
Eğer cildiniz kuru ve sorunlu bir cilt ise Lancome Photogenic'i öneririm. Kapatıcılığı estee lauder.a göre daha iyi ayrıca çok hoş doğal bir ışıltı veriyor. Kesinliklede akma, maske görüntüsü vermiyor. Boynerde 100 lira civarı olması lazım... Bunun 1 veya 2 numarası size kesinlikle uyacaktır.
Lancome teint idole ultrayı sadece ufak bir tester paketinden denemiştim, ondanda memnun kalmıştım. Ama birebir alıp kullanmışlığım yoktur. Kapatıcılığı photogenic kadar değildi, ama yinede cildi oldukça kapatıyor ve pürüzsüz gösteriyordu. Cildiniz çok sorunlu değilse ve yağlıya eğilimliyse bu ürün size daha uygun olabilir.
GencJeo,Dirun fondotenine baktinmi hic?
Dior Diorskin Nude Fluide SPF 10,kisa bi süre kullanmsitim bunu..
bunada bi bak istersen.