Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear

bi bilen aranıyor:)

kızlar tekin acarın sitesinde ürünler bölümünde bu fondoteni göremedim acaba satışı yokmu?

cok acik tenliyim estee lauder 05 Sehell Beige kullaniyorum.

merhaba hanımlarzemuszemus
bende bugün Estee Lauder Dw almayı düşünüyorum dün tekin acarda nerdeyse tüm tonlarını denedim hepsi durdukça dahada koyulaştı.12 numarası en açığıymış ve yeni serimiş görevli öyle söyledi.tekrar deneyip alıcam artık.Fondöten fırçası alıp onunla uygulamayı düşünüyorum
Önceden Max Factor Lasting Performance kullanıyordum memnundum hatta sabah 6da sürüyodum akşam 8- 9 a kadar yüzümde duruyodu.Yüzümde sivilce izleri var kırmızımsı ve kahverengi orta derecede bi kapatıcılığı var.
Bu yüzden Estee ye yöneldim umarım o kadar para vermeme değer ve beni hayal kırıklığına uğratmazopuyorumnanaktan

2 ürünüde kullananlara sormak istiyorum hangisinin miktarı daha fazla ?
ben Max Factorü 3 ayda bitiriyodum çünkü hergün kullanıyodum bazı günler 2 şer kerekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Estee lauderden kesinlikle memnun kalirsin,ben yillardir kullanirim.sabah uyguluyorum geceye kadar idare ediyor.cok yumusak ve akiskan oldugu icin cabucak yediriyliyor surata.ben memnunum insl.sizde memnun kalirsiniz.

birde ben enson 4-5ay önce almistim 05,demek simdi 12 ye gecmis.

ya bide böyle şeyleri elin üzerinde denemek lazımmış renk bulmak için aynı tonu yüzümüzlea.s

estee'nin tüm renklerinin olduğu bir katalog vs yok mu nette acaba?
ben de starwberry'den almaya karar verdim ama rengimi bilemiyorum...oldukça açık tenliyim, sevile falan gidecek vaktim de yok( watsons'ta falan satılmıyor bu değil mi?

bende baska bi adres daha var canim,burdan link versem yazaskmi acaba?

en açık rengi bu muymuş?
tabii en açığı nekadar açık onu da bilmek gerek aslında:)
ben açık tenliyim ama bu benden de açıksa bi işe yaramaz(
offf bir an önce alsam artık şunu

Almadan evel testerleri deneyin,ama suan en acigi bu görülüyor.

10 da acik fena diil yani..

dün ne yazık ki yine karar verip alamadım douglas boyner ve sevile baktım 12 numara yok hiç bir yerde ve en açığını bile bileğime denediklerinde sanki hepsi koyu geldi. Boynerdeki bayan lancome teint ıdole ultrayı önerdi daha iyi dedi yine kararsız kaldım bu ürünü kullanan var mı ? sizce hangisini almalıyım

Merhaba, eğer teniniz açık ise bende Lancome'u öneririm... Ben şuan estee lauder double wear kullanıyorum bana da koyu geliyor. Bundan önce Lancome Photogenic kullanırdım hep.

Eğer cildiniz kuru ve sorunlu bir cilt ise Lancome Photogenic'i öneririm. Kapatıcılığı estee lauder.a göre daha iyi ayrıca çok hoş doğal bir ışıltı veriyor. Kesinliklede akma, maske görüntüsü vermiyor. Boynerde 100 lira civarı olması lazım... Bunun 1 veya 2 numarası size kesinlikle uyacaktır.

Lancome teint idole ultrayı sadece ufak bir tester paketinden denemiştim, ondanda memnun kalmıştım. Ama birebir alıp kullanmışlığım yoktur. Kapatıcılığı photogenic kadar değildi, ama yinede cildi oldukça kapatıyor ve pürüzsüz gösteriyordu. Cildiniz çok sorunlu değilse ve yağlıya eğilimliyse bu ürün size daha uygun olabilir.

İlginize teşekkür ederim.cildim sorunlu yağlı- karma ve sivilce problemlerim var.şu an bir bileğimde lancome photogenic diğer bileğimde ise estee dw var.estee oldukça mat ve biraz pembemsi duruyor.lancome ise biraz daha bronz ve mat değil parlaklık var.
şuana kadar kozmetik mağazalarında makyaj yaptırmadım.Boynere gittiğimde bayan ürünü uygulayabileceğini söylemişti.vaktim olmadığını söylemiştim.ve bana ürünü aldığım zaman özel günlerimde bile ücretsiz olarak orada makyaj yaptırabileceğimi söyledi.
denemeden bir ürüne o kadar para verip sonradan pişman olmak istemiyorum ama boyner bana daha pahalı geldi.
douglas dan almayı düşünüyorum orada da böyle birşey yaparlar mı bilen var mı acaba ?

GencJeo,Dirun fondotenine baktinmi hic?

Dior Diorskin Nude Fluide SPF 10,kisa bi süre kullanmsitim bunu..

bunada bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…