Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
kızlar bu fondteni bulmam lazım birde fiyatı kaç gaymee burdan birisi satıyorsa hemen alayım.:roflol:

sevil parfümeriden bulabilirsin fiyatı da 70 tl civarı sanırım

okadar pahalı değil kızlar cilde herşey sürmemek gerekiyor sonuçta ve uzun zaman kullanılabilecek bir ürün fondoten.bence değer.

72 tl almıştım bir kaç ay önce,güzel diyebilirim, karma bi cildim var,diğer fondötenlerdeki gibi yağlı bir görünüm vermiyor

bende sipariş için internetten bu fondötene bakıyordum.. normalde cildime gerekmiyor fakat özel günlerde hafif sürmek istiyorum..fakat 8 farklı renk seceneği var hangisine karar vereceğimi şaşırdım

estee lauder double wear güzel bir fondoten cildi kadife gibi gösteriyor ve yağlı ciltlerde de parlamanın bir hayli önüne geçiyor ama özellikle kapatıcılık arayorsam mac studio fix fluid daha etkili geliyor bana..

estee lauder double wear güzel bir fondoten cildi kadife gibi gösteriyor ve yağlı ciltlerde de parlamanın bir hayli önüne geçiyor ama özellikle kapatıcılık arayorsam mac studio fix fluid daha etkili geliyor bana..

double wear studio fixden daha kapaticidir canim...

double wear studio fixden daha kapaticidir canim...

ben her ikisini de kullanıyorum ama yüzümde herhangi bir noktada kızarıklık falan söz konusu olduğunda double wear kapatmıyor studio fix kapatıyor belki renk tonlarından kaynaklanıyor olabilir ikiside açık ton ama bende neden böyle bir sonuç verdi bilmiyorum..

kızlar bu fondoteni nasil kullaniyorsunuz
alinca sok oldum sadece kapaktan ibaret ne bir stick ne bir pompa hicbisey yok nasil kontrol ediyorsunuz kullanacaginiz miktari?

parmağınla ya da bir çubuk yardımı ile azcık alıp dağıtman yeterli zaten çok yoğun dağıtmak biraz sorun olabilir sürmeden önce nemlendirici sürmelisin:lepi:

kızlar esteee sadece sevilde mi var tekin acarda falan bulabilirmiyiz ya bi de fiyatı bayağı fazlaymış kesin öneriomusunuz benim cildimin bazı terleri kuru pul pul oluyo fondeten kullanınca bu üründe yaparsa çok pişman olurum aldığıma bi de günlükde kullanabilirim doğal duruyomu tşk arkadaşlar

kuru ciltlere önermıyorlar bu fondoteni ama sen bilirsin tekın acarda da var ama fiyat aynı 80 civarı ama değer

makyajdan once iyi nemlendirilirse super oluyor benim de kuruya yakin cildim bu arada duble wear light da cok guzel bir urun

80 tl miiiakannehir ama değer diosanız gider tekin acara bi denerim ordaki indirim günlerini falan araştırırım sizlerede yazarım canlarımcevap veren arkadaşlarım çok tşk edrim içimi rahatlattınız valla :gitme:kaydirigubbakcemile5

freeshoplardan alma ya da aldirma imkaniniz varsa da daha uyguna geliyor fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…