- 28 Mayıs 2008
- 1.606
- 1
Canım ben strawberry den aldım... Diğer yerlere göre çok uygun fiyatı. İki numarasını almışım. Pişman değilim tenime ç.ok uyuyo çok memnumum.. Önce bi git bak sevil e yada tekin acar a sonra da strawberry deki fiyatıyla karşılaştır. Ben Tekin Acara a gitmişyim. 80 küsür demişti kız. Ben de ona Strawberry de 60 tl demiştim kıs da kargo parasıya aynı yere geliyo demişti ben de kargo parası filan yok demiştim kıs da o zaman iyiymiş tabi demişti..Bak bakalım canım bi. Ama git bi dene sevil e yada tekin acara... Ona göre rengini seç. Ordan almayacaksan da almazsın yine..
canım rengimi buldum aslında 2 numara ama strawberryden okadar alışveriş yaparım hiç bi sorunla karşılaşmadım geçen forumda birisi fondoten almış bozuk çıkmış ondan tereddüt ettim birazbilmiyorumkismile
Alla alla enteresan bi tez atmış ortaya. Çünkü Bu estee lauder in ürünü Strawberry nin değil. Ayrıca öyle bile olsa bu fondötenler yıllarca kullanılan fondötenler... Öyle aylık filan değil. Bozulması tuhaf. Ama tabi kutusunda çıkıp güneşe yada sıcağa maru bırakıldıysa onu bilemem. Valla ben çok memnunum. O kadar alışveriş de yaptıysan bence gözünle görmeden de güvenini kaybetme.. Sonuçta bi sen ben değil kaç kişi alışveriş yapıyo. Bence o arkadaş yanılmış da olabilir.
Ayy kendimi Çileğin satışında iş yapan biri gibi hissettim... Reklamlar bitti efendimm..
aynen canım yaa bende burdaki yorumları okuyunca çok etkilendim. font konusunda çokk şanssızım bir türlü iyisini bulamadım. şimdiye kadar genelde avon kullandım ve hap maske varmış gibi göründüm akannehir bunun fiyatı ne kızlar çok tuzlu değildir inşş yaa eyvahedigeldismile
aynen aynennn seni en iyi ben anlarım canımbunu deneyelim bakalım çok övülmüş. yaa en azından şimdiye kadar kullandıklarımızdan iyidir yani. ama fiyatını çok merak ettim ben
evet işte çok o yüzden çok araştıralım arkadaşım yani 80 lirada çöpe gitmesin artık ya ben yiyemedim sen ye olur olmaz içime oturur öyle olunca ya valla ben baya düşünmeyi düşünüorum düşünsene o kadar para verioruz bu da diğerleri gibi çıkıoakannehirsen benden önce alırsan beni bilgilendir canım bende alınca sana haber veririmyerimseniben
ben vazgeçiyorum galiba bu markadan :gitme: bi fondotene bu kadar veremem şimdi yaa. tüh çokta heves atmiştim :sinifsinif: