Merhabalar
18-20 yasimdan beridir burun estetigi olmayi dusluyorum, 7-8 sene oldu artik. Bunu gercekten istiyorum. Kimsenin deneyimini kucumsemiyorum ama bunu isteyen birine ameliyat olmamalisin dememelisiniz fikrimce. Kendi doktorunuzun adini yazabilirsiniz yorumlara ya da yasal degilse ozelden mesaj olarak yazabilirsiniz kötu bir deneyiminiz varsa. iyi bir deneyiminiz varsa da yazabilirsiniz doktorunuzun adini belirterek. Fotograf göndermek sizin icin sorun degilse lutfen fotograflarinizi da paylasin benimle :)
Yillardir doktor arastiran biri olarak anladigim sey, her doktor uc asagi bes yukari ayni burnu yapiyor. Bu yuzden kendi yuzume yakisacagini dusundugum burunlari yapan doktoru bulmaya calisiyorum. Calismaya basladigimdan beri para biriktirme motivasyonum oldu bu. Ameliyatsiz burnumu da seviyorum hic ameliyat olmazsam da mutlu olacagim. Ama olursam 4/10luk burnum 7/10 -8/10luk bir narin bir burun olursa daha guzel hissedecegimi dusunuyorum.
Hayalimdeki burun asla barbie nose ya da baby nose falan degil. Burnum yine uzun olsun (belki bir tik daha kisa olabilir) ama ince olsun ve kemeri olmasin artik.
1- Teoman Dogan`in yaptigi burunlar hep ince derili burunlar oldugu icin kendisini eledim. kullandigi teknigin kalin derililerde ise yarayacagini dusunmuyorum aksini dusunuyorsa tartismaya hazirim kendisiyle fjgdh
2-Muhammed Dilber`in tarzinin bana yakisacagindan supheliyim, hakkinda cok az sikayet duydugum icin guven duyuyorum. keske daha ince yapabilse burunlari.
3-Ali Murat Akkus`un yaptigi birkac burnu cok begeniyorum, ya da paylastigi kizlar cok tatli oldugu icin begendim bilemiyorum. Kendisi hakkinda okudugum yorumlar pek hos degildi sanki biraz evhamli ve Muhammed dilber kadar da deneyimli degil. Dogal burular yapiyor keske azicik daha estetik dokunuslar yapsa.
4- Ali Evlice , bu doktorun en buyuk eksisi Adana`da olmasi ve yine kalin derililerde iyi degisimler ve yeterince incelmis burunlar goremiyor olmam. Muhammed -dilberden sonra en cok guven veren ikinci doktor kendisi.
5- Burak resit kayan, bu doktor nedense reddit quora gibi mecralarda cok populer ama turkiyedeki websitelerde kendisinden pek bahsedilmemis. instagram hesabindaki islerine baktim ve sadece 1 tanesine bayildim. Digerlerinde burun kanaltlari epey kötuydu.
6- Baris Cakir, bazi burunlar yandan iyi fakat önden garip duruyor
Saydigim bu doktorlarin fiyatlari hemen hemen ayni. lutfen deneyimlerinizi paylasin benimle.
sizleri seviyorum