- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Arkadaşınız Antepli mi?
ya ahahahah ben de kıvırcığım acaba aynı mıyız biz?İnsan kendinde olmayanı istermiş ya. Ben de kıvırcığım keşke pırasa olsaydım da saatlerce uğraşmadan yıkayıp çıkabilseydim diyorum hep.
Ben 26'yım ama bende var gibi. Sürekli kaşlarımı çatmaktan alnımdaki çizgi kalıcı hale geldi ve resting bitch face'e dönüştü. Yani zaten öyleymişim demek ki çoğunlukla kaşlarımı çattığım için, şimdi gizleyemiyorum da.Henüz yaşlanma belirtilerim başlmadi 29um. Olunca dusuncem, estetik bir şeyler.
Öyle durumda kol içlerini yan yana getirip soruyorum ben hangimiz esmeriz diyeya bu sağdaki anne hattaway gibiyim ama soldakinin sarı saçlısı bana esmersin diyince huylanıyorum yalan değil hayırdır kardeşim çekiyorum. dediğim gibi bize isim bulunmalı.
Adananın güneşi bronzlaştırmaz karartır teni ,İstanbul un güneşine benzemezadanalı : D
hatta birgün şöyle bişey olmuştu ben bunu sonradan hatırladım otobüste yaşlı bi amca nerelisin diye sordu arkadaşıma adanalı diyince amca belli esmerlikten anlaşılıyo dedi arkadaşım amcaya da ben esmer değilim buğday tenliyim demişti bunu unutmuştum ben tamamen üstünden zaman geçti şimdi siz yazınca hatırladım.
Ben düzleştirmeyi tamamen bıraktım, saçlarımla barıştım artık bonus kafa olarak geziyorum. Çok zarar verdim saçlarıma zamanında düzleştirecem diye, 3 sene de ancak toparladı kendini zavallı buklelerim. Curly girl metodunu tavsiye ederim. Barış saçlarınla.ya ahahahah ben de kıvırcığım acaba aynı mıyız biz?
saçlarımı düzleştire düzleştire mahvoldu valla cılızlaştı hepten. keratinler işe yaramadı.
Ben 26'yım ama bende var gibi. Sürekli kaşlarımı çatmaktan alnımdaki çizgi kalıcı hale geldi ve resting bitch face'e dönüştü. Yani zaten öyleymişim demek ki çoğunlukla kaşlarımı çattığım için, şimdi gizleyemiyorum da.
şöyle bişe arkdaaşımı görseniz gerçekten esmer dersiniz simsiyah kaşları saçları var koyu kahve gözleri var. Ten rengi de şöyle buğday ama koyu bi buğday ten yani bunlarla birleşince tartışmasız esmer bi görüntü oluşuyor aslında. Tamam esmerliği çirkinlik olarak kodlamışsa o zaman bana neden sen esmersin diye çemkiriyor hiç de çirkin görülecek biri değilim yani: DKara kaş kara göz koyu ten olmadığı sürece bence kişi esmer olmuyor.olsa olsa buğday tenli olur
Ama o kompleks ne çözemedim. Sanırım görüntüsüyle alay edenler olmuş zamanında tepkisi o yüzden.
Ben güneş gözlüğü nadiren kullanıyordum, o yüzden oldu sanırım. Bir de üzerine çok mimik yapan biriyim, sokakta yürürken mesela bir şeyden rahatsız oldum mu hemen yüzümü ekşitiyorumBen o kaş çatmayi disarda güneş gozluksuz gezerken yapiyormusum farkinda degilmisim neyseki soyleyen oldu da erken farkettim.Asiri guneş olmasa da cok aydinlik olur ya o zamanlar. Bayadir gozluksuz de cikmiyorum ve takmayi unutmuyorum.
Ben de tip olarak Hazal Babalık gibi sayılırım. Gerçi ben esmerliği sevdiğim için bronzlaşıyorum ama bronzlaşınca kızarıyorum, solaryuma üç beş dk ile başlıyorum, o kadar kısa sürede bile hemen soyulup kızarıyorum. Köy peynirliğini sevmiyorum, vücudum yeşilleniyor morlanıyor ara ara nere çarptığımı anlamıyorum. Esmer, kumral, sarışın sadece tenle değil genel tiple alakâlı olarak adlandırılıyor. Mesela biz tenimiz beyaz olsa da saç kıl yapısıyla genel görünüm olarak esmer geçeriz, saçlar daha orta tonlardaysa teni daha koyu olan biri bile olsa kumral deniyor, solaryumda esmerleşmiş İskandinav kızlar sarışın oluyor. Sadece ten rengi bir parametre değil, bence çok da tepki gösterilecek bir durum değilaynıyız ya kısmetse olur nur ve hazal babalık gibiyim ben de tenim bembeyaz beyaz peynir derler ama esmer de diyen çok oluyor. ben de sinirleniyorum biraz. teni buğday saçı sarı olan kendine sarışın diyor ben esmer oluyorum. iyi de ben esmer değilim ki. bizim gibilere de bir isim bulunmalı acilen.
Heh işte ben de bukle bukle istiyorum ama ama olmuyor işte aparatla falan.Ben düzleştirmeyi tamamen bıraktım, saçlarımla barıştım artık bonus kafa olarak geziyorum. Çok zarar verdim saçlarıma zamanında düzleştirecem diye, 3 sene de ancak toparladı kendini zavallı buklelerim. Curly girl metodunu tavsiye ederim. Barış saçlarınla.
Ben beyazla sarı alt ton arası birseyim .Hiçbir fikrim yok.Sanırım bronz olmakla esmer olmak arasında büyük bir fark var onlar için. Belki de şey diye düşünüyorlardir, esmerler çirkin, biz beyaz tenliler güzeliz, güzeller bronzlasirsa daha güzel olur.
Kivircik saçın kullanımı gerçekten zor. Disardan hoş duruyor ama yaşayana sormak lazım.Heh işte ben de bukle bukle istiyorum ama ama olmuyor işte aparatla falan.
Sen beyazsın ten olarak tavukum, genel görünüm olarak da kumral duruyorsun.Ben beyazla sarı alt ton arası birseyim .
Berbat bir durum benim için.
Bir sivilce çıkıyor 10 metre öteden belli, bir şey ısırıyor yüzümü kıpkırmızı .
Keşke esmer olsaydım .
Yazın olabildiğince bronzlaşmaya çalışıyorum ama cıkkksss olmuyor ancak tavuk gibi kızarıyorum
Ben de tip olarak Hazal Babalık gibi sayılırım. Gerçi ben esmerliği sevdiğim için bronzlaşıyorum ama bronzlaşınca kızarıyorum, solaryuma üç beş dk ile başlıyorum, o kadar kısa sürede bile hemen soyulup kızarıyorum. Köy peynirliğini sevmiyorum, vücudum yeşilleniyor morlanıyor ara ara nere çarptığımı anlamıyorum. Esmer, kumral, sarışın sadece tenle değil genel tiple alakâlı olarak adlandırılıyor. Mesela biz tenimiz beyaz olsa da saç kıl yapısıyla genel görünüm olarak esmer geçeriz, saçlar daha orta tonlardaysa teni daha koyu olan biri bile olsa kumral deniyor, solaryumda esmerleşmiş İskandinav kızlar sarışın oluyor. Sadece ten rengi bir parametre değil, bence çok da tepki gösterilecek bir durum değil
Bizimki de kendi haline bırakınca olmuyor üzülmeHeh işte ben de bukle bukle istiyorum ama ama olmuyor işte aparatla falan.
İşte keşke esmer olsaydımSen beyazsın ten olarak tavukum, genel görünüm olarak da kumral duruyorsun.
Bozulacak bir şey değil, muhtemelen arkadaşınız ten rengini takıntı yapıyor, belki ten rengiyle ilgili dalga geçiliyordu veya kardeşleri kuzenleri hep beyaz tenliydi onlar gibi olmadığı için tenini kendi içinde büyütüp takıntı haline getirdi.Şimdi diyeceksiniz beyaz tenli ya da buğday tenli esmer değildir diye tabiki değildir bunun ben de farkındayım ama bu kavramlar bir bütünlük içermez mi zaten hem ten rengini hem saç rengini dikkate alırsın zaten beyaz tenli değil, koyu buğday tenli siyah saçlı koyu kahve gözlü siyah kaşlı bir kız hoş hala esmer olduğunu düşünüyorum. Konu da bu değil zaten ama bu bu kadar bozulunacak bişey mii ?