esmer olmak kötü birşey mi ?

Arkadaşınız Antepli mi?

adanalı : D

hatta birgün şöyle bişey olmuştu ben bunu sonradan hatırladım otobüste yaşlı bi amca nerelisin diye sordu arkadaşıma adanalı diyince amca belli esmerlikten anlaşılıyo dedi arkadaşım amcaya da ben esmer değilim buğday tenliyim demişti bunu unutmuştum ben tamamen üstünden zaman geçti şimdi siz yazınca hatırladım.

İnsan kendinde olmayanı istermiş ya. Ben de kıvırcığım keşke pırasa olsaydım da saatlerce uğraşmadan yıkayıp çıkabilseydim diyorum hep.
ya ahahahah ben de kıvırcığım acaba aynı mıyız biz?

saçlarımı düzleştire düzleştire mahvoldu valla cılızlaştı hepten. keratinler işe yaramadı.

Henüz yaşlanma belirtilerim başlmadi 29um. Olunca dusuncem, estetik bir şeyler.
Ben 26'yım ama bende var gibi. Sürekli kaşlarımı çatmaktan alnımdaki çizgi kalıcı hale geldi ve resting bitch face'e dönüştü. Yani zaten öyleymişim demek ki çoğunlukla kaşlarımı çattığım için, şimdi gizleyemiyorum da.

ya bu sağdaki anne hattaway gibiyim ama soldakinin sarı saçlısı bana esmersin diyince huylanıyorum yalan değil hayırdır kardeşim çekiyorum. dediğim gibi bize isim bulunmalı.
Öyle durumda kol içlerini yan yana getirip soruyorum ben hangimiz esmeriz diye

Adananın güneşi bronzlaştırmaz karartır teni ,İstanbul un güneşine benzemez

ya ahahahah ben de kıvırcığım acaba aynı mıyız biz?

saçlarımı düzleştire düzleştire mahvoldu valla cılızlaştı hepten. keratinler işe yaramadı.
Ben düzleştirmeyi tamamen bıraktım, saçlarımla barıştım artık bonus kafa olarak geziyorum. Çok zarar verdim saçlarıma zamanında düzleştirecem diye, 3 sene de ancak toparladı kendini zavallı buklelerim. Curly girl metodunu tavsiye ederim. Barış saçlarınla.

Ben o kaş çatmayi disarda güneş gozluksuz gezerken yapiyormusum farkinda degilmisim neyseki soyleyen oldu da erken farkettim. Asiri guneş olmasa da cok aydinlik olur ya o zamanlar. Bayadir gozluksuz de cikmiyorum ve takmayi unutmuyorum.

şöyle bişe arkdaaşımı görseniz gerçekten esmer dersiniz simsiyah kaşları saçları var koyu kahve gözleri var. Ten rengi de şöyle buğday ama koyu bi buğday ten yani bunlarla birleşince tartışmasız esmer bi görüntü oluşuyor aslında. Tamam esmerliği çirkinlik olarak kodlamışsa o zaman bana neden sen esmersin diye çemkiriyor hiç de çirkin görülecek biri değilim yani: D

Ben güneş gözlüğü nadiren kullanıyordum, o yüzden oldu sanırım. Bir de üzerine çok mimik yapan biriyim, sokakta yürürken mesela bir şeyden rahatsız oldum mu hemen yüzümü ekşitiyorum

Ben de tip olarak Hazal Babalık gibi sayılırım. Gerçi ben esmerliği sevdiğim için bronzlaşıyorum ama bronzlaşınca kızarıyorum, solaryuma üç beş dk ile başlıyorum, o kadar kısa sürede bile hemen soyulup kızarıyorum. Köy peynirliğini sevmiyorum, vücudum yeşilleniyor morlanıyor ara ara nere çarptığımı anlamıyorum. Esmer, kumral, sarışın sadece tenle değil genel tiple alakâlı olarak adlandırılıyor. Mesela biz tenimiz beyaz olsa da saç kıl yapısıyla genel görünüm olarak esmer geçeriz, saçlar daha orta tonlardaysa teni daha koyu olan biri bile olsa kumral deniyor, solaryumda esmerleşmiş İskandinav kızlar sarışın oluyor. Sadece ten rengi bir parametre değil, bence çok da tepki gösterilecek bir durum değil

Ben erkek olsaydım muhtemelen bembeyaz tenli ve siyah saçlı kızlar ilgimi çekerdi.
Onların ayrı bir aurasi olduğuna inanıyorum. Baktıkça bakıyorum valla
Kendim de öyle olmak isterdim ama ben kahve sac ve beyaz tenliyim.

Heh işte ben de bukle bukle istiyorum ama ama olmuyor işte aparatla falan.

Ben beyazla sarı alt ton arası birseyim .
Berbat bir durum benim için.
Bir sivilce çıkıyor 10 metre öteden belli, bir şey ısırıyor yüzümü kıpkırmızı .
Keşke esmer olsaydım .
Yazın olabildiğince bronzlaşmaya çalışıyorum ama cıkkksss olmuyor ancak tavuk gibi kızarıyorum

Kivircik saçın kullanımı gerçekten zor. Disardan hoş duruyor ama yaşayana sormak lazım.
Ben de kivircigim ama vallahi düz saçlılara çok özenirim. Akşama kadar bozulmadan kabarmadan geziyorlar diye
Kivircik saci gece yika sabaha bile bozuluyor.

Sen beyazsın ten olarak tavukum, genel görünüm olarak da kumral duruyorsun.

bunu demek istedim aslında ten rengi açık değil arkadaşımın diğer herşey de simsiyah olunca otomatik görüntü koyuya kayıyor zaten. Mesela benim de saç ve kaş rengim küllü kumral ten rengim biraz daha açık olsa kumral olurdum ama olmadığı için malesef çirkin kategoriye düştüm

Bizimki de kendi haline bırakınca olmuyor üzülme Kendi haline bırakınca cadı saçı gibi acayip bişey oluyor. Bukle olsun diye özel şampuanlar, kremler, yağlar, maskeler kullanıyorum. Duştan çıkınca havlu değil penye ya da mikrofiberle fazla suyunu almam lazım. Bitti mi tabi ki hayır, ıslakken bir ton şekillendirici ya da yağ sürüp en az yarım saat vigo ile kurutmam lazım ki kurumaz. Saçımın iki gün nemli kaldığını bilirim kurumuyor meret. İlk gün sorun yok, ikinci gün yıkamazsam tekrar nemlendirip şekillendirmem gerekir. Üçüncü günü saymıyorum bile o rezalet kıvırcıkken toplanmıyor da hadi bugün kirli saçım toplayayım lüksü de yok. Kıvırcık saç derttir anacım.

Bozulacak bir şey değil, muhtemelen arkadaşınız ten rengini takıntı yapıyor, belki ten rengiyle ilgili dalga geçiliyordu veya kardeşleri kuzenleri hep beyaz tenliydi onlar gibi olmadığı için tenini kendi içinde büyütüp takıntı haline getirdi.
Bazı insanlar ten rengine, boyuna, gözlerine, saçlarına takıntılıdır, ben de buğday tenliyim kara kaş kara göz koyu dalgalı saçlar, baba tarafım akça pakça insanlar değiller çünkü, haliyle benimde tipim baba tarafına benziyor, bir kuzenim var o takıntılı mesela, saçlarını kızıla boyar saçını mı boyadın deriz, yooooo ben doğuştan kızılım der, güneş ışınları saçlarının doğal kızılını ortaya çıkarmış, biz boya sanıyormuşuz ama değilmiş, yüzünde çilleri varmış teni de güneşten etkilendiği için koyu görünüyormuş aslında beyaz tenli kızıl saçlı çilli bir irlandalı kendisi çocuğu oldu o da bizim gibi buğday tenli fotoğraflarda bile buğday tenli olduğu apaçık belliyken buğday tenli değil ışık yanılsaması çocuğum beyaz tenli diyor, kendisinin İrlandalı genleri taşıdığını iddia eder durur

Bundan sonra teniyle ilgili bir şey demeyin, normal bir konuşmayı bile kaldıramıyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…