- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
mune, bu burhan altıntopun iskandinavım diye tutturduğu bölümü hatırlattı bana :)Bozulacak bir şey değil, muhtemelen arkadaşınız ten rengini takıntı yapıyor, belki ten rengiyle ilgili dalga geçiliyordu veya kardeşleri kuzenleri hep beyaz tenliydi onlar gibi olmadığı için tenini kendi içinde büyütüp takıntı haline getirdi.
Bazı insanlar ten rengine, boyuna, gözlerine, saçlarına takıntılıdır, ben de buğday tenliyim kara kaş kara göz koyu dalgalı saçlar, baba tarafım akça pakça insanlar değiller çünkü, haliyle benimde tipim baba tarafına benziyor, bir kuzenim var o takıntılı mesela, saçlarını kızıla boyar saçını mı boyadın deriz, yooooo ben doğuştan kızılım der, güneş ışınları saçlarının doğal kızılını ortaya çıkarmış, biz boya sanıyormuşuz ama değilmiş, yüzünde çilleri varmış teni de güneşten etkilendiği için koyu görünüyormuş aslında beyaz tenli kızıl saçlı çilli bir irlandalı kendisi çocuğu oldu o da bizim gibi buğday tenli fotoğraflarda bile buğday tenli olduğu apaçık belliyken buğday tenli değil ışık yanılsaması çocuğum beyaz tenli diyor, kendisinin İrlandalı genleri taşıdığını iddia eder durur
Bundan sonra teniyle ilgili bir şey demeyin, normal bir konuşmayı bile kaldıramıyor demek ki.