- 27 Nisan 2012
- 15.010
- 17.537
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Ben de esmerim buğday tenliyim ama uzun yıllardır saçlarım küllü sarı ama esmer olmayı ben de çok seviyorum. Güzellik bir bütündür tek tip bir güzellik yoktur. Büyük ihtimalle konu sahibinin arkadaşı özgüvensiz ve kompleksli biriEsmerlik hastaliksa belki.Ben de esmerim, seviyorum da esmerligi, yazın çok güzel kızarmadan bronzlasiyorum mesela daha bir seviyorum o zaman tenimi.
Sizin arkadaş takıntı yapmış. Söyleyin saçlarını sarıya boyatsin.
Buğday mugday yok ben direkt esmerim.Ben de esmerim buğday tenliyim ama uzun yıllardır saçlarım küllü sarı ama esmer olmayı bende çok seviyorum. Güzellik bir bütündür tek tip bir güzellik yoktur. Büyük ihtimalle konu sahibinin arkadaşı özgüvensiz ve kompleksli biri
Buğday mugday yok ben direkt esmerim.tenim kayferengi. Bazıları esmerligi çirkinlikle bagdastirdigi için konu sahibinin arkadaşı da kendisine hakaret edilmiş gibi tepki vermiş.
Benim de bariz esmer bir arkadaşım var ama buğday tenli hatta beyaz oldugunu iddia ediyor. Nerdeyse kafayi yiycekti ben de ona laf arasinda esmer dedigim icinArkadaşlar arkadaşım ona laf arasında esmer dediğim için bana çok bozuldu tamam yani küsmedi ama nerdeyse kavga edecekti bozuldum biraz ama yanlış birşey mi söylemişim sizce öyleyse özür dileyeceğim.
Konu şöyle gelişti bir bluz almıştı pastel bi ton ben de evet esmersin ya çok yakıştı dedim. Birden sesini yükseltti hayır ben esmer değilim sadece saçlarım siyah tenim bembeyaz falan diye ( daha sonra buğday tenliyim dedi ) esmer sensin dedi: D bu arada evet ben esmerim ama bunun kötü birşey olduğunu düşünmemiştim hiç neyse zaten konuyu uzatmadım ben esmer olsan ne sarışın olsan ne yani. Neyse bunun birkaç saat sonrasında başka bir arkadaş geldi ve aynı muhabbet tekrarlandı bu defa daha da sinirlendi yanlış biliyosunuz diye çıktı gitti. Bu arada ben tekrar konuya girmedim arkadaş da ne yani sarışın mıısn falan dedi.
Şimdi diyeceksiniz beyaz tenli ya da buğday tenli esmer değildir diye tabiki değildir bunun ben de farkındayım ama bu kavramlar bir bütünlük içermez mi zaten hem ten rengini hem saç rengini dikkate alırsın zaten beyaz tenli değil, koyu buğday tenli siyah saçlı koyu kahve gözlü siyah kaşlı bir kız hoş hala esmer olduğunu düşünüyorum. Konu da bu değil zaten ama bu bu kadar bozulunacak bişey mii ?
Hiçbir fikrim yok.esmerlik çirkinlikse yazın bronzlaşmak isteyen tonla beyaz tenlinin derdi ne acaba
Adriana lima kumraldır hanfendi haddinizi bilin!!!Adriana Lima da esmer ne olmuş yani
BrunetteBu yasima geldim kime esmer denir kime kumral denir bilmiyorum. Birtek sarışınları biliyorum.ben siyah saçlı kahve gözlü,beyazım .simdi ben ne oluyorum?
Aşağılık kompleksine denk gelmiş sözleriniz. Yapacak bi şey yok . Kompleksli insanlarla konuşurken çok dikkatli olmak gerekiyorArkadaşlar arkadaşım ona laf arasında esmer dediğim için bana çok bozuldu tamam yani küsmedi ama nerdeyse kavga edecekti bozuldum biraz ama yanlış birşey mi söylemişim sizce öyleyse özür dileyeceğim.
Konu şöyle gelişti bir bluz almıştı pastel bi ton ben de evet esmersin ya çok yakıştı dedim. Birden sesini yükseltti hayır ben esmer değilim sadece saçlarım siyah tenim bembeyaz falan diye ( daha sonra buğday tenliyim dedi ) esmer sensin dedi: D bu arada evet ben esmerim ama bunun kötü birşey olduğunu düşünmemiştim hiç neyse zaten konuyu uzatmadım ben esmer olsan ne sarışın olsan ne yani. Neyse bunun birkaç saat sonrasında başka bir arkadaş geldi ve aynı muhabbet tekrarlandı bu defa daha da sinirlendi yanlış biliyosunuz diye çıktı gitti. Bu arada ben tekrar konuya girmedim arkadaş da ne yani sarışın mıısn falan dedi.
Şimdi diyeceksiniz beyaz tenli ya da buğday tenli esmer değildir diye tabiki değildir bunun ben de farkındayım ama bu kavramlar bir bütünlük içermez mi zaten hem ten rengini hem saç rengini dikkate alırsın zaten beyaz tenli değil, koyu buğday tenli siyah saçlı koyu kahve gözlü siyah kaşlı bir kız hoş hala esmer olduğunu düşünüyorum. Konu da bu değil zaten ama bu bu kadar bozulunacak bişey mii ?