esmer olmak kötü birşey mi ?

Çocukluktan gelen bir şeydir. Ben de esmerim beğenirimde kendimi ama çocukken kara kız bilmem ne diye sevdikleri için Esmer olmak çirkin olmak sanıyordum. Ki şimdi bile biri sen esmersin dese bana bir sınır geliyor yalan yok ama öyle tepkiler vermiyorum tabi. Ondan bence bu tepki

Ben her iki nedenle de kullaniyorum. Olduğum halimi değiştirmek istemem, herkese en cok yakisan kendi renkleri bence.
Doğal yaşlanma karşiti olmalari güzel bir avatantaj tabi.

aynıyız ya kısmetse olur nur ve hazal babalık gibiyim ben de tenim bembeyaz beyaz peynir derler ama esmer de diyen çok oluyor. ben de sinirleniyorum biraz. teni buğday saçı sarı olan kendine sarışın diyor ben esmer oluyorum. iyi de ben esmer değilim ki. bizim gibilere de bir isim bulunmalı acilen.

ya bu sağdaki anne hattaway gibiyim ama soldakinin sarı saçlısı bana esmersin diyince huylanıyorum yalan değil hayırdır kardeşim çekiyorum. dediğim gibi bize isim bulunmalı.

Ben her iki nedenle de kullaniyorum. Olduğum halimi değiştirmek istemem, herkese en cok yakisan kendi renkleri bence.
Doğal yaşlanma karşiti olmalari güzel bir avatantaj tabi.
Ben de istemem kendimi değiştirmek ama esmer olsaydım da cildim daha geç yaşlansaydı diyorum bazen. Benden bir ay büyük bir arkadaşım var, esmer tenli, benden daha küçük duruyor mesela hiç güneş kremi bile kullanmamasına rağmen.

Ben de bu konuda kompleskliyim. Arkadasiniz gibi kavga edip cekip gitmezdim ama sizi kara listeye alirdim herhalde
Ben cabuk esmerlesirim güneşte. Kapali oldugum icin bir tek yuzum ve ellerim yanar. Ve koyu tenliymis gibi görünürüm. Ama vucudumun geri kalani baya acik tendir. Sac rengim de koyu kestane olunca direkt siyah saçlısın esmersin işte diye israr ediyorlar. Yüzlerine bisi demiyorum ama eşime agliyorum arada bana esmer dediler diye o da sen benim kaymağımsın ne esmeri takma kafana diye teselli eder beni. Cocukluk işte benimki. O kadar çocukluğumuz da olsun artik napalim.

Ben de kara kaşlı kara gözlü ama pambık tenliyim. Keşke esmer olaydım, güneşe çıkınca kızarmazdım, dokununca morarmazdım, her mok alerjik reaksiyon göstermezdim belki o zaman. Azcık bronzlaşalım diye kendimizi şekilden şekile sokuyoruz

Bazı insanlar takıntılı esmerlik konusunda. Arkadaşımın kara böcek gibi kızı var, sokakta görseniz melez dersiniz o derece esmer. Ben de ona “büyüyünce esmer güzeli olacak” dedim diye anası krize girmişti benim kızım beyaz diye

Henüz yaşlanma belirtilerim başlmadi 29um. Olunca dusuncem, estetik bir şeyler.

Esmer olunca ne oluyor peki? Kendinizi kötü mü hissediyorsunuz? Hakaret gibi mi görüyorsunuz? Neden bozuluyorsunuz? Gerçekten anlamak için soruyorum.

kumral oluyorsunuz :)))

ben açık kumralım. makyaj yapasım olmuyor. o nedenle ruh gibi geziyorum. az hasta olsam belli oluyor.

esmerlerde öyle birşey görmedim. kötü değil yani.

Bende beyaz tenliyim ama kaşm saçım siyahtır bana da derler esmersin diye hatta çocuğum sarışın sen esmersin bebek sarı derler hiç alinmam ne değişik bir arkadasmis esmer olmak kötü bişey gibi lans etmiş

Kara kaş kara göz koyu ten olmadığı sürece bence kişi esmer olmuyor.olsa olsa buğday tenli olur
Ama o kompleks ne çözemedim. Sanırım görüntüsüyle alay edenler olmuş zamanında tepkisi o yüzden.

İnsan kendinde olmayanı istermiş ya. Ben de kıvırcığım keşke pırasa olsaydım da saatlerce uğraşmadan yıkayıp çıkabilseydim diyorum hep.

lazerci kızlar korkuyor iki defa lazer tutmaya hemen kızarıyorum ben de.

esmerlik güzel. hele bazı esmer kızlar efsane güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…