- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
mune, bu burhan altıntopun iskandinavım diye tutturduğu bölümü hatırlattı bana :)Bozulacak bir şey değil, muhtemelen arkadaşınız ten rengini takıntı yapıyor, belki ten rengiyle ilgili dalga geçiliyordu veya kardeşleri kuzenleri hep beyaz tenliydi onlar gibi olmadığı için tenini kendi içinde büyütüp takıntı haline getirdi.
Bazı insanlar ten rengine, boyuna, gözlerine, saçlarına takıntılıdır, ben de buğday tenliyim kara kaş kara göz koyu dalgalı saçlar, baba tarafım akça pakça insanlar değiller çünkü, haliyle benimde tipim baba tarafına benziyor, bir kuzenim var o takıntılı mesela, saçlarını kızıla boyar saçını mı boyadın deriz, yooooo ben doğuştan kızılım der, güneş ışınları saçlarının doğal kızılını ortaya çıkarmış, biz boya sanıyormuşuz ama değilmiş, yüzünde çilleri varmış teni de güneşten etkilendiği için koyu görünüyormuş aslında beyaz tenli kızıl saçlı çilli bir irlandalı kendisiçocuğu oldu o da bizim gibi buğday tenli fotoğraflarda bile buğday tenli olduğu apaçık belliyken buğday tenli değil ışık yanılsaması çocuğum beyaz tenli diyor, kendisinin İrlandalı genleri taşıdığını iddia eder durur
Bundan sonra teniyle ilgili bir şey demeyin, normal bir konuşmayı bile kaldıramıyor demek ki.
Ben de sarı alt tonlu esmerim. Isırıkta, darbede kızarmıyorum kolay kolay kızarınca da çabuk geçiyor.Ben beyazla sarı alt ton arası birseyim .
Berbat bir durum benim için.
Bir sivilce çıkıyor 10 metre öteden belli, bir şey ısırıyor yüzümü kıpkırmızı .
Keşke esmer olsaydım .
Yazın olabildiğince bronzlaşmaya çalışıyorum ama cıkkksss olmuyor ancak tavuk gibi kızarıyorum
Sarışının adı var esmerin tadı:)))Bende esmerim ne var bunda.Arkadaşlar arkadaşım ona laf arasında esmer dediğim için bana çok bozuldu tamam yani küsmedi ama nerdeyse kavga edecekti bozuldum biraz ama yanlış birşey mi söylemişim sizce öyleyse özür dileyeceğim.
Konu şöyle gelişti bir bluz almıştı pastel bi ton ben de evet esmersin ya çok yakıştı dedim. Birden sesini yükseltti hayır ben esmer değilim sadece saçlarım siyah tenim bembeyaz falan diye ( daha sonra buğday tenliyim dedi ) esmer sensin dedi: D bu arada evet ben esmerim ama bunun kötü birşey olduğunu düşünmemiştim hiç neyse zaten konuyu uzatmadım ben esmer olsan ne sarışın olsan ne yani. Neyse bunun birkaç saat sonrasında başka bir arkadaş geldi ve aynı muhabbet tekrarlandı bu defa daha da sinirlendi yanlış biliyosunuz diye çıktı gitti. Bu arada ben tekrar konuya girmedim arkadaş da ne yani sarışın mıısn falan dedi.
Şimdi diyeceksiniz beyaz tenli ya da buğday tenli esmer değildir diye tabiki değildir bunun ben de farkındayım ama bu kavramlar bir bütünlük içermez mi zaten hem ten rengini hem saç rengini dikkate alırsın zaten beyaz tenli değil, koyu buğday tenli siyah saçlı koyu kahve gözlü siyah kaşlı bir kız hoş hala esmer olduğunu düşünüyorum. Konu da bu değil zaten ama bu bu kadar bozulunacak bişey mii ?
Benim kolay kolay geçmiyorBen de sarı alt tonlu esmerim. Isırıkta, darbede kızarmıyorum kolay kolay kızarınca da çabuk geçiyor.
Gece yıkayıp nemli yatınca sabaha hafif dalgalı mı desem volümlü mü desem öyle uyanıyorum bir süre kalıyor sonra yine dümdüz.Kivircik saçın kullanımı gerçekten zor. Disardan hoş duruyor ama yaşayana sormak lazım.
Ben de kivircigim ama vallahi düz saçlılara çok özenirim. Akşama kadar bozulmadan kabarmadan geziyorlar diye
Kivircik saci gece yika sabaha bile bozuluyor.
Perma yaptırdım bayılırım kıvırcık saça :)Gece yıkayıp nemli yatınca sabaha hafif dalgalı mı desem volümlü mü desem öyle uyanıyorum bir süre kalıyor sonra yine dümdüz.
Yani tabi bilemem zorluklarını sadece çok hoş buluyorum.
Peki bir şey sorucam. Profil foton ve buraya attığın diğer fotolar solaryuma girdiğin halin mi? Çünkü tüm fotolarda esmer kere esmersin. Eğer öyleyse de çok yakışıyorBen de tip olarak Hazal Babalık gibi sayılırım. Gerçi ben esmerliği sevdiğim için bronzlaşıyorum ama bronzlaşınca kızarıyorum, solaryuma üç beş dk ile başlıyorum, o kadar kısa sürede bile hemen soyulup kızarıyorum. Köy peynirliğini sevmiyorum, vücudum yeşilleniyor morlanıyor ara ara nere çarptığımı anlamıyorum. Esmer, kumral, sarışın sadece tenle değil genel tiple alakâlı olarak adlandırılıyor. Mesela biz tenimiz beyaz olsa da saç kıl yapısıyla genel görünüm olarak esmer geçeriz, saçlar daha orta tonlardaysa teni daha koyu olan biri bile olsa kumral deniyor, solaryumda esmerleşmiş İskandinav kızlar sarışın oluyor. Sadece ten rengi bir parametre değil, bence çok da tepki gösterilecek bir durum değil
Ama mesela biz esmerler de biraz fazla kıllı oluyoruz.Benim kolay kolay geçmiyor
Ne güzel şanslısın .
Hele sabah bir kalkıyorum bembeyaz suratla ruhlar aleminden gelmiş gibi oluyorum.
O yüzden esmer kadınları oldum olası cok beğenirim
Arkadaşınız kendini beğenmiyor bu durumu da kompleks yapmış belli ki. Özür dileyeceğiniz bir durum yok ortada.Arkadaşlar arkadaşım ona laf arasında esmer dediğim için bana çok bozuldu tamam yani küsmedi ama nerdeyse kavga edecekti bozuldum biraz ama yanlış birşey mi söylemişim sizce öyleyse özür dileyeceğim.
Konu şöyle gelişti bir bluz almıştı pastel bi ton ben de evet esmersin ya çok yakıştı dedim. Birden sesini yükseltti hayır ben esmer değilim sadece saçlarım siyah tenim bembeyaz falan diye ( daha sonra buğday tenliyim dedi ) esmer sensin dedi: D bu arada evet ben esmerim ama bunun kötü birşey olduğunu düşünmemiştim hiç neyse zaten konuyu uzatmadım ben esmer olsan ne sarışın olsan ne yani. Neyse bunun birkaç saat sonrasında başka bir arkadaş geldi ve aynı muhabbet tekrarlandı bu defa daha da sinirlendi yanlış biliyosunuz diye çıktı gitti. Bu arada ben tekrar konuya girmedim arkadaş da ne yani sarışın mıısn falan dedi.
Şimdi diyeceksiniz beyaz tenli ya da buğday tenli esmer değildir diye tabiki değildir bunun ben de farkındayım ama bu kavramlar bir bütünlük içermez mi zaten hem ten rengini hem saç rengini dikkate alırsın zaten beyaz tenli değil, koyu buğday tenli siyah saçlı koyu kahve gözlü siyah kaşlı bir kız hoş hala esmer olduğunu düşünüyorum. Konu da bu değil zaten ama bu bu kadar bozulunacak bişey mii ?
Kimsenin ne hissettiğini bilemeyiz veya kendisiyle ilgili şeyleri takıntı yapma sebebini ama ben kendini inkarı garipsiyorum, ben çocukken tenim kaşım gözüm sebebiyle hep kara kız, karabiber diye sevildim, boyum kısa olduğu için de bıcırık çitlembik diye :))) bana olumsuz bir etkisi olmadı bu lafların, takıntı haline dönüşmedi aksine kendimi çok sevmeme katkısı oldu bence, hatta fazla hoşuma gitmiş olacak ki 1,80 boyunda afeti devran bir kadın özgüveni var bende, yeri sallar gibi yürüyorummune, bu burhan altıntopun iskandinavım diye tutturduğu bölümü hatırlattı bana :)
Her güzelin bir kusuru oluyor işteAma mesela biz esmerler de biraz fazla kıllı oluyoruz.Sürekli kılla tüyle uğraşmamız gerekiyor. Bacaklar, kollar, beller, kalçalar, göbekler... Bebek yapacam diye epilasyona da gidemiyorum ya. Hoş gitsem de uzun sürecek mesela, ten koyu olduğu için kılları görmesi zor olacak falan.
Her tenin kendi içinde sorunları var bence.
buğday ten + siyah saç = kumral mıdır yani ben de merak ediyorum : )Sacı siyahsa bende esmer diyorum. Ne diyecegim ki kumral mı?
arkadaşım kendini çok beğenen biri aslında sürekli çok güzel olduğundan bahseder.Arkadaşınız kendini beğenmiyor bu durumu da kompleks yapmış belli ki. Özür dileyeceğiniz bir durum yok ortada.
Muhtemelen önceden bununla ilgili bir şey yaşamış çok üzülmüş kendini kötü hissettirmişler. Olayın sizinle hiç ilgisi yok onun yaşadıkları ile ilgili.ya bence de arkadaşım sanırım esmerlik çirkinlik gibi kodlamış ama o zaman da bana çirkin demiş olmuyor mu yani
Ay bayıldım, ben muhtemelen dalga gecerdim, gunes gozlugu takip, ten rengin cok beyaz, gözümü aliyo falan derdim, dayagimi yer otururdum hfhfgfhBozulacak bir şey değil, muhtemelen arkadaşınız ten rengini takıntı yapıyor, belki ten rengiyle ilgili dalga geçiliyordu veya kardeşleri kuzenleri hep beyaz tenliydi onlar gibi olmadığı için tenini kendi içinde büyütüp takıntı haline getirdi.
Bazı insanlar ten rengine, boyuna, gözlerine, saçlarına takıntılıdır, ben de buğday tenliyim kara kaş kara göz koyu dalgalı saçlar, baba tarafım akça pakça insanlar değiller çünkü, haliyle benimde tipim baba tarafına benziyor, bir kuzenim var o takıntılı mesela, saçlarını kızıla boyar saçını mı boyadın deriz, yooooo ben doğuştan kızılım der, güneş ışınları saçlarının doğal kızılını ortaya çıkarmış, biz boya sanıyormuşuz ama değilmiş, yüzünde çilleri varmış teni de güneşten etkilendiği için koyu görünüyormuş aslında beyaz tenli kızıl saçlı çilli bir irlandalı kendisiçocuğu oldu o da bizim gibi buğday tenli fotoğraflarda bile buğday tenli olduğu apaçık belliyken buğday tenli değil ışık yanılsaması çocuğum beyaz tenli diyor, kendisinin İrlandalı genleri taşıdığını iddia eder durur
Bundan sonra teniyle ilgili bir şey demeyin, normal bir konuşmayı bile kaldıramıyor demek ki.
ya hu türkiye genel olarak esmer ağırlıklı bi ülke neden dalga geçilsin ki ben karşılaşmadım böyle bişeyle şahsen.Belli ki zamanında ya dalga geçilmiş ya zorbalık yapılmış. Herkes de Türkiyede esmerlerle dalga geçildiğini bilmiyormuş gibi davranıyor, hiç mi çocukken duymadınız bu laflarıbelli ki rahatsız oluyor, etkilenmiş bu durumdan ve atamamis üstünden, tekrar lafını acmazsiniz olur biter.
Doğalı gibi olmuyor işte yine de.Perma yaptırdım bayılırım kıvırcık saça :)