esmer olmak kötü birşey mi ?

mune, bu burhan altıntopun iskandinavım diye tutturduğu bölümü hatırlattı bana :)

Ben de sarı alt tonlu esmerim. Isırıkta, darbede kızarmıyorum kolay kolay kızarınca da çabuk geçiyor.

Sarışının adı var esmerin tadı:)))Bende esmerim ne var bunda.

Ben de sarı alt tonlu esmerim. Isırıkta, darbede kızarmıyorum kolay kolay kızarınca da çabuk geçiyor.
Benim kolay kolay geçmiyor
Ne güzel şanslısın .

Hele sabah bir kalkıyorum bembeyaz suratla ruhlar aleminden gelmiş gibi oluyorum.
O yüzden esmer kadınları oldum olası cok beğenirim

Gece yıkayıp nemli yatınca sabaha hafif dalgalı mı desem volümlü mü desem öyle uyanıyorum bir süre kalıyor sonra yine dümdüz.
Yani tabi bilemem zorluklarını sadece çok hoş buluyorum.

Peki bir şey sorucam. Profil foton ve buraya attığın diğer fotolar solaryuma girdiğin halin mi? Çünkü tüm fotolarda esmer kere esmersin. Eğer öyleyse de çok yakışıyor

Belli ki zamanında ya dalga geçilmiş ya zorbalık yapılmış. Herkes de Türkiyede esmerlerle dalga geçildiğini bilmiyormuş gibi davranıyor, hiç mi çocukken duymadınız bu lafları belli ki rahatsız oluyor, etkilenmiş bu durumdan ve atamamis üstünden, tekrar lafını acmazsiniz olur biter.

Benim kolay kolay geçmiyor
Ne güzel şanslısın .

Hele sabah bir kalkıyorum bembeyaz suratla ruhlar aleminden gelmiş gibi oluyorum.
O yüzden esmer kadınları oldum olası cok beğenirim
Ama mesela biz esmerler de biraz fazla kıllı oluyoruz. Sürekli kılla tüyle uğraşmamız gerekiyor. Bacaklar, kollar, beller, kalçalar, göbekler... Bebek yapacam diye epilasyona da gidemiyorum ya. Hoş gitsem de uzun sürecek mesela, ten koyu olduğu için kılları görmesi zor olacak falan.
Her tenin kendi içinde sorunları var bence.

Arkadaşınız kendini beğenmiyor bu durumu da kompleks yapmış belli ki. Özür dileyeceğiniz bir durum yok ortada.

mune, bu burhan altıntopun iskandinavım diye tutturduğu bölümü hatırlattı bana :)
Kimsenin ne hissettiğini bilemeyiz veya kendisiyle ilgili şeyleri takıntı yapma sebebini ama ben kendini inkarı garipsiyorum, ben çocukken tenim kaşım gözüm sebebiyle hep kara kız, karabiber diye sevildim, boyum kısa olduğu için de bıcırık çitlembik diye :))) bana olumsuz bir etkisi olmadı bu lafların, takıntı haline dönüşmedi aksine kendimi çok sevmeme katkısı oldu bence, hatta fazla hoşuma gitmiş olacak ki 1,80 boyunda afeti devran bir kadın özgüveni var bende, yeri sallar gibi yürüyorum

Her güzelin bir kusuru oluyor işte

Sacı siyahsa bende esmer diyorum. Ne diyecegim ki kumral mı?
buğday ten + siyah saç = kumral mıdır yani ben de merak ediyorum : )
Arkadaşınız kendini beğenmiyor bu durumu da kompleks yapmış belli ki. Özür dileyeceğiniz bir durum yok ortada.
arkadaşım kendini çok beğenen biri aslında sürekli çok güzel olduğundan bahseder.

ya bence de arkadaşım sanırım esmerlik çirkinlik gibi kodlamış ama o zaman da bana çirkin demiş olmuyor mu yani
Muhtemelen önceden bununla ilgili bir şey yaşamış çok üzülmüş kendini kötü hissettirmişler. Olayın sizinle hiç ilgisi yok onun yaşadıkları ile ilgili.

Ay bayıldım, ben muhtemelen dalga gecerdim, gunes gozlugu takip, ten rengin cok beyaz, gözümü aliyo falan derdim, dayagimi yer otururdum hfhfgfh

ya hu türkiye genel olarak esmer ağırlıklı bi ülke neden dalga geçilsin ki ben karşılaşmadım böyle bişeyle şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…