- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
karakterine değil tipine bakıyoruz.ben canlı canlı gördüm makyajsız.valla güzeldi.Kanka çok şımarık bee,hiç haz etmiyorum o kadından.Ya güzel olsa bile çirkin işte.
Yok yaa,mavi gözlü sadece,başka bir numarası yok.Bizim toplumun güzellik algısına uyuyor sadece.Bu konuda ters düştük senlekarakterine değil tipine bakıyoruz.ben canlı canlı gördüm makyajsız.valla güzeldi.
sibel canı beğenmem ben ama hülyayı beğenirim anacığımmm.Yok yaa,mavi gözlü sadece,başka bir numarası yok.Bizim toplumun güzellik algısına uyuyor sadece.Bu konuda ters düştük senle.
Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu'ndan gerisini tanımam bacikomsibel canı beğenmem ben ama hülyayı beğenirim anacığımmm.
gülşen ok türkan ı ıhhhhhTürkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu'ndan gerisini tanımam bacikom.
Ahaaa bak bu konuda tamamen ters düştükgülşen ok türkan ı ıhhhhh
en güzelll sensinnn kankaa desemmmAhaaa bak bu konuda tamamen ters düştük.
O mümkün değil kanka,benim ayva göbeğim varen güzelll sensinnn kankaa desemmm
türk kası o .sen ne anlarsın hıhhh.O mümkün değil kanka,benim ayva göbeğim var.
aynıyız ya kısmetse olur nur ve hazal babalık gibiyim ben de tenim bembeyaz beyaz peynir derler ama esmer de diyen çok oluyor. ben de sinirleniyorum biraz. teni buğday saçı sarı olan kendine sarışın diyor ben esmer oluyorum. iyi de ben esmer değilim ki. bizim gibilere de bir isim bulunmalı acilen.
adanalı : D
hatta birgün şöyle bişey olmuştu ben bunu sonradan hatırladım otobüste yaşlı bi amca nerelisin diye sordu arkadaşıma adanalı diyince amca belli esmerlikten anlaşılıyo dedi arkadaşım amcaya da ben esmer değilim buğday tenliyim demişti bunu unutmuştum ben tamamen üstünden zaman geçti şimdi siz yazınca hatırladım.
Sacı siyahsa bende esmer diyorum. Ne diyecegim ki kumral mı?
La basbayağı bingil bingil göbek işte.Ne yapalım,kader utansıntürk kası o .sen ne anlarsın hıhhh.
Bazı beyaz ten problems diyorsunuz yaniSaç rengi değil ten rengine bakılarak esmer denir aslında. Beyaz tenli biri esmer değldir. Benim saçlarım kaşlarım koyu kestane, ama ten rengim beyaz, peynir gibi derler hatta tenim için. Bana herkes beyaz tenlisin der. Hoş demeselerde kabak gibi ortaya çıkıyor yazın bacaklar, yan biraz diyorlar. Esmer tenle, koyu renk saç karıştırılıyor. Arkadaşınız esmer teni sevmiyor demek ki, buğday diyin geçin en kötü.
Ayrıca beyaz ten kusurları tamamen gösteriyor. En ince kıl, iz, leke, sivilce kökü, batık, damar hepsi ortada.
Ay hic zevklerimiz uyusmadi hayret ettimgülşen ok türkan ı ıhhhhh
Aynı benim kayinvalide yalniz bizimkinde bi fark var bacak över.benim bacaklarım zayıf hatta biraz da carpiklik var benimki de yanımda hatta eşimin yanında abarta abarta millettin gelininin sütun gibi bacaklarını anlatir bi günde kendisi felç oldu o düzgün bacakları hic bir işe yaramıyor artık o zamana kadar çok üzülürdüm şimdi sukrediyorum.bu haliyle hala bacaktan bahseder...Kızlar bildiğiniz esmerim. Hem de epey esmerim. Ben çok seviyorum ten rengimi. Hatta vucudum yüzüme göre daha açık renk diye yazın malak gibi yatar güneşlenirim tatillerde.
Ama dediğiniz gibi maalesef ülkemizde beyaz tenli olmak bir statü. Hatta eski kayınvalidem sürekli şu kişinin bi gelini varmış bembeyaz çok güzelmiş diye örnek verirdi. Bazıları için beyazlık güzellik göstergesi
Ay bu arada saçlarım da kıvırcık. Sanırım ben zenciyim
Benim eşim baya baya esmer Yani baya koyu benim kayinvalidemgil onun sarisin olduğunu iddia eder hepAklima geldi yazayım bende
Ben hamileyken konuşuyorduk kizim sarı mı olur esmer mi vs diye.
Kv de kendini gosterip, babannesine benzerse sarı olur dedi.
Kvmi görseniz saçları simsiyah yüzü öyle koyu değil ama beyaz da değil ve onların sülalesinden sarışın hickimse yok.
Böyle bir baktım, sen sarışın degilsinki dedim. Olur mu ben küçükken saçlarım altın gibiymiş sonradan dönmüşüm dedi.gülsem mi ağlasam mi
Eşimi de hep sarı kanaryam diye sever ama esimin de sarışınlıkla uzaktan yakından alakasi yok, ayni kendine benziyor teni falan.
Bu da böyle bir anımdır