esmer olmak kötü birşey mi ?

Esmer ten çok severim ben beyaz tenliyim ama yanarsam baya baya kararıp esmer olabiliyorum ve çok seviyorum arkadaşın biraz salakmış

Esmer olmak kötü bir şey değil ama beyaz tenli olmak bence muhteşem bir şey
Çok seviyorum beyaz tenli olmayı. Beyaz olan her şeyi seviyorum.
Üç beyazın hastasıyım ama tabii az tüketiyorum.
Böyle insanlar var evet, kendinde olanı bir türlü sevmezler.
Bir de bizim toplumun yarısı "ben küçükken sarışındım" der

güzellik de kişiden kişiye değişir.bana bebek yüzlü esmer kadınlar efsane geliyor.erkek olsaydım öyle bir kadın bulurdum kendime

Hazal esmer ya asla bembeyaz degil

Ahahahahah krize girdim amca demiştir buğday ne aşırı güldüm yaa

Saci siyahsa esmer demek biraz şey ya? Saçı doğal sariysa evet sarışındir ama beyaz tenli demek için saçımızin da beyaz mi olmasi gerekiyor. Saçım siyah, kaşım siyah, tenim beyaz. Beyaz tenli oluyor işte

Sacı siyahsa bende esmer diyorum. Ne diyecegim ki kumral mı?

Hiç de kötü değil. Ben bildiğiniz esmerim, tenim esmer saçım koyu kestane. Latin kadınlara çok benzetiyorlar beni hatta, öyle esmerim Çok da seviyorum, bence herkes kendi özellikleri ile güzel. Mesela o filtreleri falan deniyorum tenimi daha beyaz yapıyorlar başka birisi oluyorum. Sıradanlaşıyorum. Bronzlaşan beyaz tenli kadınlar da eğreti duruyor çoğu zaman mesela. Kendi ten renkleriyle çok güzeller. Bu kadar büyütecek kavgalar çıkaracak bir durum yok ortada. İnsanın kompleksi olabilir hepimizin var ama ortalığı katacak kadar tepki vermek sağlıklı gelmedi bana.

Malesef bazı insanlar esmer olmayı kötü biseymis gibi yererek söylüyor bu olay teyzemin gelininin başına geldi teyzemin kuzeni, gelinin iyi de esmer demis gelinde yanlarinda teyzem de evet esmer ne olmuş diyeceğine benm gelinim bugday tenli diye orda kadina patlamis sanki esmer olmak çirkinlik gibi düşünülüyor oysa çok güzel kızlar var arkadaşınız o yüzden alınmış olabilir.mesela ben kendime esmerim ben derim arkadaşlarım hayır beyazsin derler bende sanırım beyazligi kabuledemiyorum

Bazı beyaz ten problems diyorsunuz yani
Beyaz tenliyim şöyle sorunlarım var diye anlatanlara da ayrı bitiyorum ya.:)

Aynı benim kayinvalide yalniz bizimkinde bi fark var bacak över.benim bacaklarım zayıf hatta biraz da carpiklik var benimki de yanımda hatta eşimin yanında abarta abarta millettin gelininin sütun gibi bacaklarını anlatir bi günde kendisi felç oldu o düzgün bacakları hic bir işe yaramıyor artık o zamana kadar çok üzülürdüm şimdi sukrediyorum.bu haliyle hala bacaktan bahseder...

Benim eşim baya baya esmer Yani baya koyu benim kayinvalidemgil onun sarisin olduğunu iddia eder hep oysa ben esmer olduğu icin çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…