esmer olmak kötü birşey mi ?

Esmerlik saç rengiyle alakalı değil , ten rengiyle alakalıdır.
Arkadaşınız demek ki memnun değil ten renginden .
Konuyu tekrar açmayın .

Dipnot: Ben esmer kadınları cok beğeniyorum .

Ablam da böyle teni bembeyaz ama saçı kaşı simsiyah. Kıza esmer diyorlar. Bir zaman sonra sinir bozucu olmaya başlıyor bu durum kişi açısından

Çay servisi yapmam yaptırırım
Helallll lan yusufiiiiiii

Şarkı bu ya türkü mü ne zımbırtıysa , yeni çıktı ya
Esmer ata atladı tabancalar patladı
Esmer ata atladı tabancalar patladı
Esmer gelin giderken
Sarışınlar çatttçattttt çatladııııı

Motive olur belki konu sahibinin arkadaşı

Hem rengimle hem de adımla ilgili çok gıcık şarkılar var. Nefret ediyorum bu şarkılardan

Her rengin kendine özgü güzel ve çirkini var nasıl renkli gözlü herkes güzel olamayacagina göre sarışın herkes güzel olamaz ayrıca sarisinlik saçla alakalı değil yani saçı sarı olup yeni koyü olana sarışın denilmez Allah sağlık versin en onemlisi

Siyah saç, siyaha yakın göz , esmer bir tenim var Tatlı bir çikolatayım Sülaledeki tek esmer benim bu arada kuzenler arasında :) Hepsi de bana imrenip solaryuma gitmiştir
Bence esmerim bana da buğdaysın diyen çok var. Gerçi saçlarımı boyattığım içinde olabilir İkisini de hakaret olarak algılamıyorum
Arkadaşınızın bir sorunu var bu konuyla ilgili baya hassas gördüm..

Yaşıyorumdur belki de. Yaşamasam bile okuya okuya,duya duya beş madde halinde sayabilirim. Yererken övmeye giriyor bence artık.

Yaşıyorumdur belki de. Yaşamasam bile okuya okuya,duya duya beş madde halinde sayabilirim. Yererken övmeye giriyor bence artık.
Ben vallahi övmüyorum övecek olsam bütün yaz güneşin altında malak gibi döne döne yatmam şu an esmerim mesela, çok mutluyum. Bikaç aya beyazlayıp mutsuz olacam.

demek ki bu konuda kompleksi var yanında konuyu açmamaya çalışın derim... ama gerçekten bu konuda bilgi kirliliği var birine sen busun demeden önce de bilmek gerekir... beyaz tenli kumral saçlılar kumraldır. beyaz tenli sarı saçlar sarışındır . açıktan ortaya doğru olan ten rengi buğdaydır ama buğdaysın denmez yine kumral denir . teni ve saçı koyu olanlara esmer denir. eğer açık tenli veya buğday tenliye sırf saçı koyu kumral diye esmer diyorsanız ,esmerlere de siyahi mi diyorsunuz

Yani dert edecek bir konu yok ama küçümseyerek söylediyseniz bilemem. Belki de kendisi takıntılıdır. Açmayın siz de konuyu. Demek ki hashas.

Ben sokakta o kadar ciddi manada beyaz cook az goruyorum. Sari beyaz ya da acik bugdaya beyaz deniyor. Yüzdeki kilcal damar goruntusunun farkli nedenleri var, teni koyu olsaydi da damar goruntusu olacakti muhtemelen o uyede. Kilcal damar asiri beyazliktan oluşan, gorunen bir şey degil.

Bahsedilen şekilde asiri beyaz insanlarin alindiktan sonra bile belli olan kalin kil ve kil kökleri olmaz genelde zaten.
Alinmamiş bacakla disari ciksalar dikkat cekmez normalde.

Sorunlarinin cogu da beyazliktan degil işin asli.

Yoo olur. Beyaz tenli ince sarı tüylü yani sarışın diye tabir ettiğimiz insanlarda kıl kökleri görünmez. Ancak beyaz tenli koyu renk saçlı, kalın siyah tüylü insanlarda kıl kökü görünür. Bu tenle değil tüy yapısıyla alakalı daha çok. Esmer ve kalın tüylülerde de kıl kökü görünür, esmer ama az ve ince tüylülerde görünmez. Teni beyaz olan kılsız olur diye bişey yok ki.

Ben vallahi övmüyorum övecek olsam bütün yaz güneşin altında malak gibi döne döne yatmam şu an esmerim mesela, çok mutluyum. Bikaç aya beyazlayıp mutsuz olacam.
Artık o kadar çok duydum ki gına geliyor yazmam gerekiyordu
Ben de yapıyordum önceden şikayetleniyordum sonra baktım insanlar-çevredeki-böyle şeyleri övgü almak için söylüyor gibi geldi. Ya küçük sivilcem çıktı tenimden dolayı çok belli oluyor şimdi bunun izi de uzun süre belli olur off gibi. Duyduklarımdan örnek veriyorum.
Biz de ne diyoruz yoo iyisin o bile gölgelememiş seni falan:)
Bence ten rengi önemsiz bir detay. Güzelse güzeldir insan. Güzel hissediyorsa da güzeldir.

Ben alındıktan sonra bile kıl kökleri belli olan insan gördüğümü bile hatırlamıyorum. Az kişide vardır umarım. Ama iğneli epilasyon veya lazer işe yarıyordur herhalde. Çaresi olması iyi

Beyaz degil demem esmer anlaminda değil. Beyazin da kendi içinde tonlari var ve Turkiye ortada biyerde kaliyor. Burada beyaz gorunen insanlar, bazi beyaz ulkelere gittginde dusundugu kadar beyaz olmadigini gorebilir.

İnce killar sari saça özel durum degil, sari olmasa bile killari bu kadar asiri kalin olmuyor cook beyaz insanlarin. Genelliyorum elbette.

Ben tenim beyaz olduğunda pamuk prenses gibi oluyorum. Masum, temiz az biraz safça kız görüntüsü veriyor resmen. Çünkü kaşlarım, saçlarım, kirpiklerim, vücudumdaki her kıl siyah, gözlerim de uzak doğulu kıvamında koyu kahveyi geçmiş şekilde bence siyah, güneşte koyu kahve oluyor işte. Tenim de bildiğin hayalet beyazı O pamuk prenses enerjisinden hiç hoşlanmıyorum.

Beyaz ten sıkıntıları ayrı terane ama görüntüden hoşlanmıyorum ben, dışarıya verdiği enerjiden hoşlanmıyorum. İçimde dağları deviren kadın var dışım saf saf cadının elmasını yiyen pamuk prenses o yüzden bronzlaşmış halimi daha çok seviyorum. Daha ciddi geliyor gözüme.

ay benim de bi anım var ya, bizim düğün zamanı eşimin çalışanının eşi ile benim yakın arkadaşım aynı kuaföre gitmişler, tabi tanımıyorlar birbirlerini. biraz sohbet muhabbet derken eşimin arkadaşını eşi demiş ki; düğün şurada gelinde esmer bişi. arkadaşımda wendy mi esmer yok artık demiş

bende beyaz ten koyu kahve saçlıyım kimi esmer der kimi beyaz tenli, ama bende esmer kabul etmiyorum kendimi ya :) kısacası arkadaşınız gibi benim arkadaşım da hakaret saymış esmer muhabbetini. var böyle bir şey demek ki.

Ya bak işte konudaki kızı bilmem esmerdir sarışındır ama beyaz tenli ve koyu renk kıllı insanlar niye deliriyor anlayabiliyorum. Ben delirmedim çünkü esmersin deseler mutlu olurum da insanın beyaz tenli olduğunu ispatlamaya çalışması cidden çok sinir bozucu.

Beyazız cirillacım, sarışın değil beyazız. Sadece tenimiz beyaz. İlk sayfalarda koymuşlar ya anne hathaway fotosu öyle beyaz. Bir delikten üç tane fışkıran kıllarımız var sadece Lazercilerin en sevdiği kombinasyondur beyaz ten siyah kıl. Dünyanın her yerinde de tenimiz beyaz (benim en azından) sarışın değiliz sadece. Sarışın sevmem ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…