- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Yok ya, dogustan dünya güzeli degilsen, esmer de olsan sarisin da olsan dogru makyajla anca cok guzel olunuyo. Ünlülerin cogu makyajsiz guzel degil. Ama makyajla ormanda yasayan maymunu bile peri kizina donduruyollaağ. Makyaj cok onemli bisey.Esmerim kendimi beğenmiyorum ama Biran Damla Yıldız çok güzel esmer. O esmerse ben ne oluyorum bilmiyorum. Bence gayet güzeller ama ünlü olunca mı esmerlik bu kadar güzel oluyor bilmiyorum.
Valla bu doğru, son zamanlarda youtube’da short videolar bölümüne takılıyorum, ben makyajı zaten bilmiyorum, eyeliner çekmeyi becerince dünyayı fethetmişim kadar seviniyorum ama o videolardaki makyajsaYok ya, dogustan dünya güzeli degilsen, esmer de olsan sarisin da olsan dogru makyajla anca cok guzel olunuyo. Ünlülerin cogu makyajsiz guzel degil. Ama makyajla ormanda yasayan maymunu bile peri kizina donduruyollaağ. Makyaj cok onemli bisey.
İnternette dolanan agzinda dis olmayan uzakdogulu dunya cirkinlerini oncesi sonrasi yapiyollağ da anasi bile tanimiii
Ay Mune bunlar dogal halleriyle guzel. Benim bahsettiğim asagida ki gibi bisey
Ben hemen bulamadım o videolarıAy Mune bunlar dogal halleriyle guzel. Benim bahsettiğim asagida ki gibi bisey
Vallahi şimdi senin esmerliginde yüzünde harika ötesi .Yazmıştım ya benım de annemın arkadası babama benzıyorum diye olsun evlat napcaksın demişti
Annem gibi beyaz tenli sarısın olmadığım için
Bir kuzenım de nasılsın dıye sorsak beyaz tenliyim
İş nasıl gidiyor beyazım ya güzel gidiyor
Esmer olunca beğenmiyor bazıları çok yazık bu düşünce tarzına
Ya makyajla mi bilmiyorum ama cok guzel esmer. Bacaklari falan. Biz esmer olunca bacaya girmiş gibi oluyoruz.Yok ya, dogustan dünya güzeli degilsen, esmer de olsan sarisin da olsan dogru makyajla anca cok guzel olunuyo. Ünlülerin cogu makyajsiz guzel degil. Ama makyajla ormanda yasayan maymunu bile peri kizina donduruyollaağ. Makyaj cok onemli bisey.
O resmen sahtecilik yaİnternette dolanan agzinda dis olmayan uzakdogulu dunya cirkinlerini oncesi sonrasi yapiyollağ da anasi bile tanimiii
bazi insanlar boyle saci siyah ya da kahverengi olana esmer diyor.Arkadaşlar arkadaşım ona laf arasında esmer dediğim için bana çok bozuldu tamam yani küsmedi ama nerdeyse kavga edecekti bozuldum biraz ama yanlış birşey mi söylemişim sizce öyleyse özür dileyeceğim.
Konu şöyle gelişti bir bluz almıştı pastel bi ton ben de evet esmersin ya çok yakıştı dedim. Birden sesini yükseltti hayır ben esmer değilim sadece saçlarım siyah tenim bembeyaz falan diye ( daha sonra buğday tenliyim dedi ) esmer sensin dedi: D bu arada evet ben esmerim ama bunun kötü birşey olduğunu düşünmemiştim hiç neyse zaten konuyu uzatmadım ben esmer olsan ne sarışın olsan ne yani. Neyse bunun birkaç saat sonrasında başka bir arkadaş geldi ve aynı muhabbet tekrarlandı bu defa daha da sinirlendi yanlış biliyosunuz diye çıktı gitti. Bu arada ben tekrar konuya girmedim arkadaş da ne yani sarışın mıısn falan dedi.
Şimdi diyeceksiniz beyaz tenli ya da buğday tenli esmer değildir diye tabiki değildir bunun ben de farkındayım ama bu kavramlar bir bütünlük içermez mi zaten hem ten rengini hem saç rengini dikkate alırsın zaten beyaz tenli değil, koyu buğday tenli siyah saçlı koyu kahve gözlü siyah kaşlı bir kız hoş hala esmer olduğunu düşünüyorum. Konu da bu değil zaten ama bu bu kadar bozulunacak bişey mii ?
Türkler olarak sarışınlığı özel görüyoruz malesef ancak bu esmeri hakaret olarak gören kafa yüzünden ırkçılık var şu an. Siyahiler neler neler çekiyor özellikle çocukları… bu beyaz özentiliği köy kesinlerinde daha çok. O yüzden hakaret gibi algılayabiliyorlar ancak asıl hakaret olarak algılamaları esmerlere bir hakaret bence. Yıl 2022, umarım aşarız artık bu tarz şeyleri…Arkadaşlar arkadaşım ona laf arasında esmer dediğim için bana çok bozuldu tamam yani küsmedi ama nerdeyse kavga edecekti bozuldum biraz ama yanlış birşey mi söylemişim sizce öyleyse özür dileyeceğim.
Konu şöyle gelişti bir bluz almıştı pastel bi ton ben de evet esmersin ya çok yakıştı dedim. Birden sesini yükseltti hayır ben esmer değilim sadece saçlarım siyah tenim bembeyaz falan diye ( daha sonra buğday tenliyim dedi ) esmer sensin dedi: D bu arada evet ben esmerim ama bunun kötü birşey olduğunu düşünmemiştim hiç neyse zaten konuyu uzatmadım ben esmer olsan ne sarışın olsan ne yani. Neyse bunun birkaç saat sonrasında başka bir arkadaş geldi ve aynı muhabbet tekrarlandı bu defa daha da sinirlendi yanlış biliyosunuz diye çıktı gitti. Bu arada ben tekrar konuya girmedim arkadaş da ne yani sarışın mıısn falan dedi.
Şimdi diyeceksiniz beyaz tenli ya da buğday tenli esmer değildir diye tabiki değildir bunun ben de farkındayım ama bu kavramlar bir bütünlük içermez mi zaten hem ten rengini hem saç rengini dikkate alırsın zaten beyaz tenli değil, koyu buğday tenli siyah saçlı koyu kahve gözlü siyah kaşlı bir kız hoş hala esmer olduğunu düşünüyorum. Konu da bu değil zaten ama bu bu kadar bozulunacak bişey mii ?
hülya avşar güzel bir kadın ama.ayrıca kompleksi de yok.makyajsız gezer çoğunlukla artı saçları yıka çık gezer.Güzelsen güzelsin çirkinsen çirkinsin valla olayın esmerlikle ilgisi yok bence. Ama bizim ülkemizde saçın sarı tenin hafif açıksa direkt güzel kabul ediliyorsun hele bir de gözün renkliyse senden iyisi yok ağzın burnun yer değiştirmiş olsa bile güzel derlerhülya avşar sırf mavi gözlü diye çok güzel bulunuyor mesela ne numarası var yıllardır çözemedim. Arkadaşınız da madem rahatsız oluyor söylemeyin yani neyin inatlaşması içine girdiniz?
Kanka çok şımarık bee,hiç haz etmiyorum o kadından.Ya güzel olsa bile çirkin iştehülya avşar güzel bir kadın ama.ayrıca kompleksi de yok.makyajsız gezer çoğunlukla artı saçları yıka çık gezer.
beyaz tenli olmak da öyle güzel bir şey değil.hiç bir zaman bronzlaşamadım.sadece çok hafif bronzluk artı lekelerle döndüm tatilden hep.kolayca kızarırız güneşe dayanıksızız.br yere çarpsak hemen morarırız.neresi güzel ayol beyaz tenli olmanın?Ya makyajla mi bilmiyorum ama cok guzel esmer. Bacaklari falan. Biz esmer olunca bacaya girmiş gibi oluyoruz.
Esmerin adı Oya, benzer güneşe aya diyen de kendisi değil miydiHep İbrahim Tatlıses yuzuden..
Ne esmerde ne kumralda gönlüm yalnız sarisinda
Yahut,sarışının adı esmerin tadı..
Böyle böyle sartlandi bu millet.