Gûnaydin kizlar kisa bir ban arasindan sonra yine buradayim..
Benim sorunum eşimin ayri uyumak istesi ...
Bu aliskanlik yeni basladi.. daha oncesinde beraber uyumak isterdi. simdi tv acik sekilde koltuga uzanmis uyuyor.
Bir kez konustum kendisiyle,eslerin ayri yatmasi araya sogukluk getirir, hoslanmiyorum , isin dini boyutuna kadar anlattim.Tamam dedi geri geldi sonra yine gitti .Sirf bu sebeple küstüm trip attim ama ise yaramadi ,bir kac gun yanimda sonra yine koltuga gidiyor .Ne var bu koltukta anlamadim
Gecen gece yanimda uyumasini beklerken bir baktim ki yine koltukta sermis carsaflarini yatmis .Ona dedim ki hayirdir burda mi yatiyorsun ? Evet dedi kizdim ben de " birdaha yanima gelmiyorsun " dedim gittim yanindan..
Daha once ayri uyudugunda da sormustum sebep ne diye ; yok yatak rahat degil (ki yeni yatak ve rahat)yok belim agiriyor gibi bahaneler.. ..sonunda zorlama ile benim bicimsiz yattigimi soyledi ..Ben yatisimi da duzelttim adam yine gitti
Kizlar sizce bu adamin derdi ne ?
Not : sabahlari da geliyor yanima opuyor ise gitmeden ama benle uyumuyorrr
ben de eşimden ayrı uyuyorum
yatağa birlikte giriyoruz ancak ben gece 2 gibi illa oda değiştirip baska odaya gecıyorum
çünkü eşim 1.92 boyunda ,95 kilo
yatakta cok hareket edıyor yatak sallanıyor ve ben uykumdan sürekli uyanıyorum
ve yeniden dalmakta zorlanıyorum
bizde bu durum sorun olmaz
hatta eşim bazen yatakta sen yat , ben senı uyutmam simdi der kendisi salonda yatar
tamam derim.
bu benım elimde olan birsey değil, eşimin de elinde olan birsey değil
araya sogukluk geleceğini hiç sanmıyorum
uyurken zaten ınsanlar bırbırınden habersız
biz birbirimizi cok severi,z, çok bağlıyız
koltukta tv izlerken bile eşim hep yanında oturayım ister bana temas halinde olmak ıster
ama uyurken bırlıkte uyuyamıyoruz
hatta ben koltukta yatma olayından sıkıldım
boş bir odama yenı yatak alıcam bu ay
eşimin yanından kalkarsam gece, o yataga gecıcem orası benım odam olucak