- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
-
- Konu Sahibi Snaptotagmin
Eşime diyorum, bana sen iltifat etmeyeceksen kim edecek? Susuyor. Ne kıskanır ne bişey yapar. Kendi halinde yaşıyor. Ayrılmak istiyorum diyince de ağlayıp ikna ediyor beni geri. Aslında onda da bitti evlilik ama toplum baskısından korkuyor sanırım. O na ne oluyorsa. Dul yaftası o.rospu yaftası yiyecek benim. Her hareketime dikkat etmek zorunda olan, hem ana hem baba olmak zorunda olan benim
Denemeden bilemezsiniz, şansınızı deneyin bakalımyok onu düşünmüyorum. Bu saatten sonra yeni birini tanımak zor çekemem bende eskisini düşünüp rahatlatıyorum kendimi
boşanmış kadın dul değil bekardır hele orospu hiç değildir düşünceleriniz berbatEşime diyorum, bana sen iltifat etmeyeceksen kim edecek? Susuyor. Ne kıskanır ne bişey yapar. Kendi halinde yaşıyor. Ayrılmak istiyorum diyince de ağlayıp ikna ediyor beni geri. Aslında onda da bitti evlilik ama toplum baskısından korkuyor sanırım. O na ne oluyorsa. Dul yaftası o.rospu yaftası yiyecek benim. Her hareketime dikkat etmek zorunda olan, hem ana hem baba olmak zorunda olan benim
Hayır boşanmış kadın hareketlerine dikkat etmezse hemen yaftalanıyor ya onu demek istedim. Tabiki boşanmış kadın normal bir kadındırboşanmış kadın dul değil bekardır hele orospu hiç değildir düşünceleriniz berbat
Bence de öyle. Ya trol ya terelelli.Trol müsün, yoksa sabrımızı mı sınıyorsun?
Doğru söylüyorsunuzKendi yuvanızı bozmuyorsanız lütfen el aleminde aklini fikrini karıştırıp yuvasını bozmayın o zaman .illa benim intikam anlayışım bu başka erkekleri düşünerek zevk alicam derseniz bari Brad Pitt Leonardo Dicaprionu hayal edinde kimseye zararınız dokunmasın kendinizden başka.
O niye beni kabul ediyor, engellemiyorBence de öyle. Ya trol ya terelelli.
Yanlışa yanlışla cevap vermek,bravo sizde eski sevgilinizi hayal edip mastürbasyon yapın ödesirsiniz.Aranizda alacak verecek kalmaz o müthiş evliliginize devam edersiniz.Kocam karı kızlara bakıp nasıl mastürbasyon yapıp normal devam ediyorsa bende ondan yüzsüzlüğü öğrendim
Eşime diyorum beni ilgisiz bıraktığın için eski sevgilim aklıma geliyor ve kıyaslıyorum onunla evlensem daha mı mutlu olurdım diyorum, ve bu iğrenç düşünce aklıma senin yüzünden geldiği için sana sinirleniyorum diyorum. Adam da tık yok. Daha ben kendimi nasıl anlatayım. Eski sevgilimi de arzuluyorum yani yalan değilYanlışa yanlışla cevap vermek,bravo sizde eski sevgilinizi hayal edip mastürbasyon yapın ödesirsiniz.Aranizda alacak verecek kalmaz o müthiş evliliginize devam edersiniz.
Yapıyor zaten söyledi.Böyle intikam alıyorum dedi.Yanlışa yanlışla cevap vermek,bravo sizde eski sevgilinizi hayal edip mastürbasyon yapın ödesirsiniz.Aranizda alacak verecek kalmaz o müthiş evliliginize devam edersiniz.
Hayır ben onu demek istemedim. Ben ülkemin maalesef o kadar modern bir kesiminde yaşamıyorum, bir erkekle konuşsam boşanınca hemen yaftalanacak bir mahallede yaşıyorum. Konuyu çarpıtmayalım. Ablamda boşandı iki çocuğuna bakıyor mis gibi ama başka şehire taşındı tabi bizim mahallede o şekilde yaşayamadıEee metreslik daha mı etik toplum baskısında ki yaftalardan o senin zırvan kimse boşanmış kadınlara o... Demiyor salak saçma konuşma.
Boşanıp alnının teri ile çocuk yetiştirmiş ne güzel kadınlarımız var. Helal olsun onlara.
Kaç kadın boşanıyor ne demek bu ya. Bu ne avamlık?
Asıl metreslerin konumunu düşün sen toplum da. Çelişkiye düşme.
Kusura bakmayın ama siz kafayı yemişsiniz ne desek size kâr etmiyotKarısının profilinde bu adamın ismi bide kalp simgesi vardı şimdi onu silmiş karısı. Araları çok iyi değil demekki o da mı mutsuz acaba
Yaw he heÇocuğum için devam ettiğim bir evlilik zaten
Yanlışa yanlışla cevap vermek,bravo sizde eski sevgilinizi hayal edip mastürbasyon yapın ödesirsiniz.Aranizda alacak verecek kalmaz o müthiş evliliginize devam edersiniz.
Hayır ben onu demek istemedim. Ben ülkemin maalesef o kadar modern bir kesiminde yaşamıyorum, bir erkekle konuşsam boşanınca hemen yaftalanacak bir mahallede yaşıyorum. Konuyu çarpıtmayalım. Ablamda boşandı iki çocuğuna bakıyor mis gibi ama başka şehire taşındı tabi bizim mahallede o şekilde yaşayamadı
Çocuğum için devam ettiğim bir evlilik zaten
Bu saçmalığı anlatacak kimsem yok cidden, böyle tokat gibi cevaplara ihtiyacım var bi b.k yemek istemiyorum cidden böyle biri değildim eşime anlatıyorum açık açık söylüyorum ama değişen hiç bir şey yok. Beş sevginin dili, şiddetsiz iletişim, cart curt bir sürü kitap okudum belki sorun bendedir eşimle aram düzelir diye ama yok olmuyorAklınca yaşadıklarından dolayı başka kadınlardan hınç alarak ödeşmek istiyor özellikle evli adamlar. Eski aşk falan hikaye.kendini değerli hissetmek isterken düştüğü konum magmadan da aşağı.
Doktora gitse daha karlı olur. Yoksa sonu Esra Erol
Ne güzel temiz bir yerde yaşıyorsunuz siz demekkiKonuyu carpîtmadım ne dediysen o. Sende aynı zihniyette olmasan öyle gozukcem ondan boşanamam demezsin ve evli erkeklere bakıyorsun. Şimdi hangisi doğru insan sen düşün? Acil kendine gel.
Temiz bir insan orası burası ayrı oynamıyorsa kimse kimseye öyle demiyor. Benim de kuzenim 8 yıldır boşanmış bir çocuklu işe gidiyor geliyor ve evlenmek isteyenleri de var. Düzgün bir hayat yaşıyorsan kimse laf etmez. Edebinle yaşadığın sürece.
Eşime diyorum beni ilgisiz bıraktığın için eski sevgilim aklıma geliyor ve kıyaslıyorum onunla evlensem daha mı mutlu olurdım diyorum, ve bu iğrenç düşünce aklıma senin yüzünden geldiği için sana sinirleniyorum diyorum. Adam da tık yok. Daha ben kendimi nasıl anlatayım. Eski sevgilimi de arzuluyorum yani yalan değil