At at
Burak tan ayrıldım kısmetim açıldı dersin
Ablam ablam da ablam dedi
Ayrıldım bu çocuk çıktı karşıma çok mutluyum de
ben olsam aa kiz bu benim artığım olan burak degilmi cidden cok yakismissiniz yazardim
guya size bi sekilde eski sevgilinizle arkadas oldugunu anlatmaya calismis bence
Valla kızlar o fotoğrafları piksel piksel tarıyorlardır bence ya.Hele de böyle "Seninki de Burak benimki de Burak" diyebilecek bir kız bakmamıştır , görmemiştir diye düşünmüyorum açıkçası.Öyle de bir bakıyolar ki.Ben profil fotoğrafımı Burak'layken Burakla bir yapıyordum hep. (Şimdi de şu anki var gerçi ehehe) Oradan aşina olmuştur yüz yüze görmese de tanıyordur demiştim de çoğunluk biz Whatsapp profil fotoğraflarına bakmıyoruz, baksak da çıkartamayız fotoğraftan dediler ona istinaden söyledim.
Valla kızlar o fotoğrafları piksel piksel tarıyorlardır bence ya.Hele de böyle "Seninki de Burak benimki de Burak" diyebilecek bir kız bakmamıştır , görmemiştir diye düşünmüyorum açıkçası.Öyle de bir bakıyolar ki.
"O zaman seninkinin adı Mustafa Burak olsun nihahaha" deseydim keşke puff hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradaaan ehehe.
yazin tabi bir sene altindan kalkamaz heralde yalniz yazdiktan sonra gelecek cirkeflik mesajlarinada hazir olun :)Bir daha yazıp da "Çift olarak buluşalım" falan derse yazacağım ciddi ciddi.
Iyyy en sevmediğimHahaha ablasıyla iyi anlaşabilmesi çok önemli anlaşamazsa mazallah ayrılırlar kıyamam.
Iyyy en sevmediğim
Bu da senden tiyo olur işte mutluluklar cidden
İyi ki de bulmuş yoksa Burak sana saracaktı
Valla benim kanki ayrılmamıştı çocuğun ona buna sarktığı ortaya çıkmıştı
ki nasıl bir erkeksizlikse onu da evlenecekken bırakmış
Hemen başkasıyla evlenmiş yedekte varmıştır.
Kendi bilir
Senin dr un var ikisine de mutluluklar
Yakin arkadassa, profil resminden falan erkek arkadasina mutlaka bakilir yani. Meraktan bile olsa nasil bi tipmis diye bakarim. Ki zaten "Seninki de Burakdi degil mi" diyerek bildigini kastetmis bence. Kizin bi garezi mi var sana canim? Neden boyle birsey yapmis ki durduk yere?
"Onun ismi de Burak ne ilginç di mi ama tabi Burak senden geçti artık yeni sevgilin var mutluluklar" falan yazdı.
Hiç bir kız bunu yapmaz ya vallaBurak hala bana sarıyor baksana, kimle berabersen berabersin yememiş içmemiş koşa koşa bana yetiştirdiler.
Bence bunu simdi soyle. Aciga ciksin mevzu. Bakalim ne diyecek hanimefendi. En azindan nasil biri olduguna iyice kanaat getirirsiniz. Mesela simdi mesaj atip, "Ben sana soyleyemedim once ama sanirim soylemem daha dogru olur. Sonradan ogrenirsen iyi olmaz diye dusundum. Bu benim eski sevgilim. Tabi sen tanismadigin icin bilmiyorsun" falan seklinde bir mesaj yazabilirsin. "Benim acimdan bir problem yok sadece bilmeni istedim" falan da diyebilirsin.Bilmiyorum ki valla garezi olabilecek hiçbir şey yapmadım. Bir sene beraber aynı odada kaldık, gram kavgamız olmadı ama ben ayrı eve çıkmak istedim. Hatta beraber çıkalım dedik sonra ben köpek sahiplenmek isteyince vazgeçtik onun köpek alerjisi varmış, ben de köpek sahiplenme isteğimden geri adım atmadım (İyi ki de atmamışım oyy oğluşumsuz hayat çok sıkıcı olurdu ehehe) Ondan sonra o yatay geçiş yaptı başka bir okula, eskisi kadar sık görüşmedik ama muhabbetimiz vardı hep sürekli olmasa da düzenli konuşuyorduk.
Bosanilan eski es, soz nisan atilan kisi veya ayrilan sevgilinin ozel hayati kisileri ilgilendirmedigini dusunuyorum.
Burada eskimi kullaniyorsun kizim tarszinda yorum yapanlar olmus cogu kisinin esinin veya sevgilisinin onceden iliskisi olmussa
Herkes birilerinin eskisini kullaniyordur bu dusunce tarzi buraya gidiyor..
Ayrica insan mal degildir eski ne demek..
Katılıyorum. :)
Şu alıntıladığım cümle olmasa , şahsen tanışmamış aynı kişi olduğunu bilmiyor olma ihtimali çok daha yüksek derdim ama şu cümle çok rahatsız edici ve gereksiz . Neden bu tarz bir cümle kurar ki insan . Belki de senin duygularından tam olarak emin olmak için öyle dedi. Senin Burak la ilgili olumlu birşey söyleyip söylemeyeceğini ölçmeye çalıştı .Hala duygusal olarak birşeyler var mı öğrenmek istedi belki .
Ya da ne bileyim , sen Burak ı zaten geçmişte bıraktın yeni bir ilişkin var . Şimdi biz berberiz kızma demek istedi , artık senşn için önemli biri değil nasılsa demek istedi . Bir nevi hem vicdanını rahatlatmaya çalıştı hem de haberi kendi verdi .
Bence bunu simdi soyle. Aciga ciksin mevzu. Bakalim ne diyecek hanimefendi. En azindan nasil biri olduguna iyice kanaat getirirsiniz. Mesela simdi mesaj atip, "Ben sana soyleyemedim once ama sanirim soylemem daha dogru olur. Sonradan ogrenirsen iyi olmaz diye dusundum. Bu benim eski sevgilim. Tabi sen tanismadigin icin bilmiyorsun" falan seklinde bir mesaj yazabilirsin. "Benim acimdan bir problem yok sadece bilmeni istedim" falan da diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?