Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

Tekrar yazarsa bulusalim diye eski sevgililerimle gorusmuyirum. Birde bana gel bulusalim diyorsun ayip ettin. Hala yuzsuz gibi bulusmaya cagiriyorsun eski sevgilimle yeni sevgilimin bir arada durmasini istemem de afallasin bilmiyorsa hayirdir diye:)

Tekrar yazarsa böyle artık mecbur diyeceğim.

Eski sevgilini bilmem de bu kız bilmiyor bence. Aranızda sorun da yokmuş niye böyle bir şey yapsın, bilse aksine çekinir öğrenmeni istemezdi.

Valla kuzum hicbir arkadasimin sevgilisinin fotografina whatsappdan buyutup de bakmam , hatta foto atan olur ama ben yolda gorsem tanimam , bosuna kiza yukleniyorsun gibi geliyor
Yada isim ve fakulteden olabilir mi acaba diye dusundu , sana da acik acik soramadigi icin foto atip senin soylemeni bekledi
Buyuk ihtimalle simdi ohh o degilmis diye seviniyordur

Açıklama yapmanıza gerek yok.
Kızın şimdilik masum olduğunu düşünerek, prensip olarak eski sevgililerimle arkadaş kalmıyorum yazın.
Anlar herhalde o kız.

Eski sevgilini bilmem de bu kız bilmiyor bence. Aranızda sorun da yokmuş niye böyle bir şey yapsın, bilse aksine çekinir öğrenmeni istemezdi.

Açıklama yapmanıza gerek yok.
Kızın şimdilik masum olduğunu düşünerek, prensip olarak eski sevgililerimle arkadaş kalmıyorum yazın.
Anlar herhalde o kız.

İnşallah bilmiyordur, inanın bilmiyor olmasını çok isterim. Benden öğrenmesini istemezdim ama tekrar yazarsa söylerim artık ne yapayım. Başta üzmemek için söyleyemediğimi ama mecbur kaldığımı, eski sevgilim olduğu için görüşmemin doğru olmayacağını, bunun yeni ilişkime de zarar verebileceğini vs. söylerim.

anlatmıştım bir konuda bu olayı ama ;
uzun zamandır görüşmüyoruz çift olarak ne alaka uzun zamandır.
Benim de biriyle yaşadığım bir olay
görüşmediğim arkadaşımda ekliymiş ama birlikte fotoğraf Yok zaten arkadaşımın önceden çok samimiydik (sevgilisiymiş meğerse )
kursta bana çok asılmıştı işte numaramı verdim arada mesaj atıyor geçiştiriyorum neyse birgün çok uzun uzunnnn konuştuk işte illa görüşelim çok etkilendim falan dedi Facebook tan ekledim
Konuşuyor konuşuyor önceki sevgilinin Burcu ne dedim yay dedi
Aaa çok severim yayları benim bir arkadaşım vardı canım benim dedim saatlerce uykum geldi dedim bu da çamaşır asayım dedi çıktı makineden vs
(Buda mühendis bu arada )
Baktım Facebook ta benim yay arkadaşım
Dedim sevgili yay bir çocuk var benimle görüşmek istiyor sen nerden tanıyorsun?
Nasıl biri?
Biri tanıştırdı dedi
Kapadı telefonu çocuğu aradım çocuğun telefonu meşgul yay ın ki meşgul
Saatler geçti mühendis beni aradı nişanlanacakmış vs arkadaşımdan da oldum neyse bu çocuk bunlar evlenecekken yayı da terketmiş .
Yani tesadüf olabilir sen ben şu an çok mutluyum o benim eski erkek arkadaşım size de mutluluklar . Görüşmeyelim de
Net bir şekilde bence

Çok foto paylasmadiysaniz sadece profil fotonuzdan eski sevgilinizi taniyamamis olabilir ama surekli eski sevgilinizle gezme tozma vb foto atiyorsaniz tanimamasi imkansiz..

Çok foto paylasmadiysaniz sadece profil fotonuzdan eski sevgilinizi taniyamamis olabilir ama surekli eski sevgilinizle gezme tozma vb foto atiyorsaniz tanimamasi imkansiz..

Çok fotoğraf atmıyordum ama Whatsapp profil fotoğrafımı değiştirirdim hep aynı fotoğraf değildi. Ben bakıyorum insanlarınkine ya bakmayanlar da varmış ehehe.

Bence cok dogru bir tepki vermissiniz, ben yapamazdim. Eger eski erkek arkadasiniz, yakin arkadasinizla sizi uzmek icin cikiyorsa zaten tepki vermediginiz icin uzulmediginizi dusunecek ve sallamadiginizi dusunerek kizdan ayrilacaktir. Yakin arkadasiniz o cocuktan sizin yuzunuzden ayrilmaz bence, artik cikiyorlarsa; hatta tam tersine siz tepki verirseniz daha cok kenetlenirler birbirlerine. Eski sevgilinizden de cok sudan bir sebepten ayrilmissiniz bana kalirsa. Ama iyi olmus. Gercekten sevseydiniz bu kadar hizli baska birisine adapte olamazdiniz. O da evlenilecek birisi olsaydi bu kadar basit bir meseleyi ayriliga kadar goturmezdi. Kisacasi bence hem eski erkek arkadasinizdan hem de kiz arkadasinizdan uzak durun, yoksa cok caniniz sikilacak. Ama eger icinizde cok buyuk bir baski, stres olusturuyorsa bu durum istediginizi de soyleyin tabi ki.

Sudan bir sebep değildi aslında ya uzun hikaye de kısaca anlatmaya çalışayım. Sözlenmeyi düşündüğümüz bir ilişkiydi ama garip bir şekilde ablası ilişkimize çok dahil oldu. Kız benden hoşlanmadı saygısız davranışlar sergiledi bana karşı, erkek arkadaşım da onun tarafını tuttu, "Ablam senden daha kıymetli" bilmem ne gibi laflar etti, ben de ablasıyla mutluluklar diledim ayrıldım. Buna rağmen yeni ilişkime başladığımda beni çok uğraştırdı, onu aldattığım gibi iftiralar attı. Çok üzdü beni, hala da bu şekilde canımı yakmaya çalışarak üzmeye devam ediyor. Kız bilmese dahi Burak'ın bilerek yaptığını düşünüyorum.

Bence kiz bilmiyor , tahmin ediyor , emin olmak icim foti atti , bence soylemen gerekir, ben girdugum an fotoyu soylerdim

Söylemedim artık neyse, o yazarsa söylerim artık ne yapayım.

bu kız arkadaşınızla ortak bir arkadaşınız varmı, belki o laf alabilir ağzından. siz de ona göre davranırsınız
ancak her halükarda ilişkiyi kesmek en sağlıklısı

Konularınızı biliyorum kız ya benzetti ve emin olmak için attı fotoları, ya da biliyordu haber vermek için böyle bir şey yaptı, tamamen bilmemesi imkansız sosyal medya öyle bir şey ki görmemek tanımamak imkansız zaten ... diğer ex şahsı da bunu bile isteye sizin canınızı acıtmak için yapmış olabilir ama siz o kıza söyleyin ve mutluluklar dileyin hiç de üzülmeyin

Eskilerimi de vereyim giyiverirsin. Yalnız ben hor kullandım onu kırığı çıkığı olabilir ehehehe deseydiniz. Ne mutluluklar dilemesi

Arkadasiniz bilmiyor olabilir. İliskilerinin olusmasi zaman almistir sonucta. Onu tanisaydi ilk gordugunde burda ise basladi falan diye anlatirdi bence.

Ya bilmiyor da olabilir . Ben arkadaşımın eşini fotolarda gördüm, düğününe gittim ama yüz yüz e tanıyamadım. Dikkatsiz ınsanlar çok ben olsam söylerdim bilmiyorsa da bilsin

bu kız arkadaşınızla ortak bir arkadaşınız varmı, belki o laf alabilir ağzından. siz de ona göre davranırsınız
ancak her halükarda ilişkiyi kesmek en sağlıklısı

Var ama bunları sorabileceğim kadar samimi değiliz.

Eskilerimi de vereyim giyiverirsin. Yalnız ben hor kullandım onu kırığı çıkığı olabilir ehehehe deseydiniz. Ne mutluluklar dilemesi

Kuşum ben böyle laflar edemiyorum ya ehehe.

Arkadasiniz bilmiyor olabilir. İliskilerinin olusmasi zaman almistir sonucta. Onu tanisaydi ilk gordugunde burda ise basladi falan diye anlatirdi bence.

Olabilir derdi belki de tanımamıştır cidden. Ama yazım stili falan çok tuhaf bilemedim.

Ya bilmiyor da olabilir . Ben arkadaşımın eşini fotolarda gördüm, düğününe gittim ama yüz yüz e tanıyamadım. Dikkatsiz ınsanlar çok ben olsam söylerdim bilmiyorsa da bilsin

Ama tanımak başka sevgili olmak başka kuşum. Bir daha yazarsa söyleyeceğim ama o kesin.

Kız bence biliyor eski sevgilin olduğunu.Ama burda yılanın başı bana eski sevgilin gibi geliyor Astoria.Yani kıza mesajı o bile yazdırmış olabilir hatta abartıyorum kızın telefonunu alıp kendisi yazmış bile olabilir.Senin eski sevgiline nedense çok gıcık oluyorum ve her şeyi bekliyorum ondan açıkçası.

Yazmasına gerek yok şöyle gitsin . Büyük konuşmak istemiyorum ama bi arkadaşımın eski sevgilisyle sevgili olmak korkutucu geliyor . Eski sevgilin büyük ihtimal sana nispet yapıyor. Merak ettiğim canim bu adamı 4 yıl boyunca tanıyamadın mi bi anda mi bu kadar cirkeflesti . Evlenebilirdin de yanlışlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…