Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

Bilerek yapıyor olsa bile size ne artık bunlardan.
Yeni bir iliskiniz var, ondan ayrilmissiniz ortada konu yok yani

Bilerek yapıyor olsa bile size ne artık bunlardan.
Yeni bir iliskiniz var, ondan ayrilmissiniz ortada konu yok yani

Yahu nedir bu saldırgan dil? Bana ne gibi bir şey yok. Ben sosyal medyada görüp kafaya taksam haklısınız ama bilerek olayın içine çekilmeye çalışılıyorum, muhatap olmam bekleniyor ve haliyle bu durumdan rahatsızım. Niyetinden emin olamadığım için buraya sordum ve arkadaşımla muhabbetimi ona göre belirleyeceğim. Konuyu farklı yönlere çekmeyiniz, saldırgan bir dille de yazmayınız. Konumda saldırgan içerikli mesajlar görmek istemiyorum.

Neden saldırayım sizi tanımıyorum ki... :) Sadece diğerleri açısından düşündüm. Yani ilgilendirmemesi gerekiyor. Kız arkadaşınız görüşmek istiyorsa onun sorunu. Mecbur değilsiniz. Ben olsam asla görüşmem. Ama umursamam da. Belki kıskandırmak istemiştir. "Bu da onun hafifliği" der ve geçerim. Takıntı yapmanıza sebep olmamalı yani bu. Sizin iyiliginiz adına. Kafa yormaniza değmez anlamında. Yanlış aksettirdiysem üzgünüm.

Ağız aradı gibime geliyor. Kız bilmese dahi Burak söyleyebilirdi.

Bana arkadaşın durumun farkında değil gibi geldi. Yoksa ne diye gözüne sokmaya çalışsın...

Ünlemli yazdığınız için saldırgan bir dil olarak algıladım. Kusura bakmayın o halde, ben özür dilerim. Takıntı yapmadım, zaten olay bugün yaşandı. Eski sevgilim de umrumda değil ama arkadaşım umrumda. Yani bir zamanlar dert ortağı olduğum, konuştuğum, görüştüğüm insanın bile isteye bunu yapması beni yaralar.

Azıcık bu tip kadınları tanıyorsam sırf sizi kıskandırmak icin yapmış olabilir. Ayrıca uzun süreli bir ilişki eski sevgilinizin size duygusu var mı öğrenmek için bilmiyormuş gibi yapıp aynı ortamda görüşmenizi sağlamak da istemiş olabilir. Ben olsam ne düşüneceğini umursamadan ikisine de engeli basardım. Kıza da eskiler yenilerden daha çekici galiba derdim tabi engeli basmadan önce....
Ben sinirlendim ne biçim arkadaş diyeceğim de.
Arkadaşının eski sevgilisi ile evlenen ama evlendigi cocuga hep arkadaşım diyen hemcimslerim varken yadırgamıyorum artık. Yine bu belli etmiş nikah masasında ögrenseydin....
Karakterleri denk gelmis tencere kapak olmuşlar.

Bilmeme ihtimali pek yok gibi, ama bilmiyomuş gibi davranıp meşrulaştormaya çalışmış olabilir

İmla konusunda takıntılıyım maalesef. Dedim ya: O kadının hafifliği. Belki de kıskançlığı... Ben olsam; "hala kıskanılıyorum" der, güler geçerim. Neden üzülesin? Değer mi?

Ya tabi canım yani burada herkes bilmediği gibi anlamış ama bilmiyor değil ilişkimi biliyor, yaşadığım kavgaları biliyor. Sadece yüz yüze tanışmışlığı yok, o kadar. Yani siz demez misini biriyle tanışsanız, arkadaşınızın ayrıldığı eski sevgilisine benzese, adları da aynı olsa falan. Tamam hoşlanmıştır olur, normal. Ama gelip de bana yazması tuhaf, hem de bu şekilde yazması tuhaf.

Konunuz sizin olsun da
Rica ederim yapmayin böyle ,saldırgan değil sizi öven bir dil kullandim. Sizin sevgiliniz var,otekinden ayrilmissiniz,belliki arkadasim dediginiz kişi arkadaş falan değilmis bırakın takilsin kendi hallerinde onlar kaale almayın.
Maalesef bazı insan tipleri böyle davranarak mutlu oluyor yada zarar verdigini saniyor.
Çok sevdiğim bir söz var; "annem eski oyuncaklarımi arkadaslarimla paylaşmani isterdi,bu yardım severligim ondan kaldı"diye

İmla konusunda takıntılıyım maalesef. Dedim ya: O kadının hafifliği. Belki de kıskançlığı... Ben olsam; "hala kıskanılıyorum" der, güler geçerim. Neden üzülesin? Değer mi?

Kıskanmıyor da olabilir, dediğiniz gibi sevmiştir belki de. Sevsin olabilir, olur gönüldür beğenmiştir. Ama bu şekilde nispet yapar gibi, ağız arar gibi yazması tuhaf. O kadar hakkımız hukukumuz oldu, birlikte aynı odayı paylaştık ettik ne bileyim hiç mi değeri yok? Birkaç aydır tanıdığı biri için kaç yıllık arkadaşına böyle davranmak ayıp değil mi? Yanlış mı düşünüyorum?

Bana ne'si yok ki ama yani sanki ben bir yerde bunları görmüşüm de kafaya takmışım gibi söylüyorsunuz. Öyle değil ki, mesaj atılıyor, fotoğraf atılıyor nispet yapar gibi mutluluklar dilemem, onlarla beraber "çift olarak" takılmam bekleniyor. Ve bu insan benim aynı odayı paylaştığım, birlikte yediğim içtiğim, belli şeyler paylaştığım bir insan. Diğer şeref yoksunu 4 senemi harcadığım bir insan. Yani hayal kırıklığı yaşamam doğal değil mi, nasıl hiçbir şey olmamış gibi davranayım? Niyetinizi yanlış algıladıysam özür dilerim, sanırım hassas bir günümdeyim.

Bunun adı kıskançlık. :) Yani tamam sever de, biraz kıskandırmak istemiş sanırım. Siz ciddiye almayın. Fazla samimi de olmayın uzak da durmayın. Buluşmak isterse geçiştirin. Çok ısrar ederse açıkça söylersiniz neden görüşmek istemediğinizi. Hakkınız da zaten...

Tekrar yazarsa söylemekten başka çare kalmıyor. Asıl söylemesi gereken eski erkek arkadaşımdı tabi ki, tanıyan eden bilen birisi olarak.

Malesef var öyle kalitesiz insanlar. Geçen gün bizzat şahit oldum. Teyzemin kızı ablasının eski sevgilisiyle evlendi. Şimdi abla-kardes konuşmuyorlar. Çok üzücü.

Malesef var öyle kalitesiz insanlar. Geçen gün bizzat şahit oldum. Teyzemin kızı ablasının eski sevgilisiyle evlendi. Şimdi abla-kardes konuşmuyorlar. Çok üzücü.

Ayy Yaprak Dökümü müydü kitabın adı, onun kanlı canlı örneği olmuş. Çok üzüldüm, epey tatsız bir durum olmuş olmalı aileniz için.

Ağız aradı gibime geliyor. Kız bilmese dahi Burak söyleyebilirdi.

Belki o da söylemeye çekinmiştir. Adam ayrılırken ve sonrasında epey terbiyesizlik yapmış size ama belki o da yoluna bakıyordur artık. Bu kızdan gerçekten hoşlanıyor olabilir. Kız adamın manyaklıklarını anlamasın diye söylememiş olabilir. Aranızdaki sorunları az çok biliyormuş çünkü.
Keşke kız fotoğraf attığında söyleseydiniz. Ben bile merak ettim olayın aslını.

Ya tabi canım yani burada herkes bilmediği gibi anlamış ama bilmiyor değil ilişkimi biliyor, yaşadığım kavgaları biliyor. Sadece yüz yüze tanışmışlığı yok, o kadar. Yani siz demez misini biriyle tanışsanız, arkadaşınızın ayrıldığı eski sevgilisine benzese, adları da aynı olsa falan. Tamam hoşlanmıştır olur, normal. Ama gelip de bana yazması tuhaf, hem de bu şekilde yazması tuhaf.[/QUOTE]
Bence de ben de sevgili olmasından ziyade size yazması ve iletişim tarzını sevmedim.
Daha yeni bir ilişki onlar açısından nispet gibi yapmış. Ama aslına bakarsan sen de kızın karekterini öğrenmiş oldun. Şu herkes herkese aşık olabilir mantığını aklım almıyor ya.
Şimdi ben dostumun eski sevgilisi ile çıkarsam kıza bunu asık oldum ne yapayım diye mi anlatayım.
Dost arkadaş her zaman bulunmaz ama asık olabilirsin her zaman.

Sırf bir erkek uğruna hele hele daha ilişkinin en başında zamanında herşeyi paylaştığım arkadaşıma böyle davranamazdım. Çok asık olup engeleyemediysem de arkadaşımın mutlu anını kollar yüz yüze sohbet arasında söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…