Kız bence biliyor eski sevgilin olduğunu.Ama burda yılanın başı bana eski sevgilin gibi geliyor Astoria.Yani kıza mesajı o bile yazdırmış olabilir hatta abartıyorum kızın telefonunu alıp kendisi yazmış bile olabilir.Senin eski sevgiline nedense çok gıcık oluyorum ve her şeyi bekliyorum ondan açıkçası.
Yazmasına gerek yok şöyle gitsin . Büyük konuşmak istemiyorum ama bi arkadaşımın eski sevgilisyle sevgili olmak korkutucu geliyor . Eski sevgilin büyük ihtimal sana nispet yapıyor. Merak ettiğim canim bu adamı 4 yıl boyunca tanıyamadın mi bi anda mi bu kadar cirkeflesti . Evlenebilirdin de yanlışlıkla
Herkes görür yeni sevgilisi görürBi story at .eskilerim spotçularda takılır olmuş diye
Sadece durumu kiza acar :)Herkes görür yeni sevgilisi görür
Ben kaynanaya kızdım ateşli kuzgun şeyler yazdım tekefonumda kayıtlı profesör bakmıştı nasıl utandım anlatamam
Yapabilir.Seni hâlâ seviyodur o bence.O yüzden yapmış olma ihtimali yüksek.Seni kaybedince değerini anladı o.Şimdi de bu işlerle seni yorup üzmeye çalışıyor.Kız yazarsa(daha doğrusu senin eski) geçiştir bence.Terslersen filan hoşlarına gider , mutlu olurlar.Onlara bu payeyi verme bence.Nerden bakarsan bak kötü bir durum.Ya hahaha bilmez miyim, bir kaşık suda boğuvereceksin :) Yenisine daha çok ısındın. :) Ay bilemedim yapar mı o kadarını ama tam bir manipülasyoncudur, karşı tarafı çok kolay ikna edebilir. Beni de ikna ederdi hep zor kurtardım kendimi.
Ben yapı itibariyle saf biriyim ama okurken ben bile kızda gıcıklık sezdim bilerek yaptığını hissettim. Şu durumda ne dersen küfür etsen bile haklısın eski sevgilin olacak heriften her şeyi beklerim bir üyenin de dediği gibi kıza kendisi bile yazalım demiştir var öyle ihtimalKuşum ben böyle laflar edemiyorum ya ehehe.
Yapabilir.Seni hâlâ seviyodur o bence.O yüzden yapmış olma ihtimali yüksek.Seni kaybedince değerini anladı o.Şimdi de bu işlerle seni yorup üzmeye çalışıyor.Kız yazarsa(daha doğrusu senin eski) geçiştir bence.Terslersen filan hoşlarına gider , mutlu olurlar.Onlara bu payeyi verme bence.Nerden bakarsan bak kötü bir durum.
Bence iyi arkadaşsaniz sizin söylemeniz gerekiyordu.
Eğer gerçekten bilmiyorsa ,ben olsam gucenirdim size soylemediginiz icin
Kesin biliyor , bu bilgi cepte zaten de senin eski yazdırmış olabilir , bu kısmı kesin değil.Hiç bişey olmamış gibi yazışmaya devam etsen feci bozulurlar gibime geldi.Yani iyi niyetli bakmaya çalıştım ama "Seninki de Burak benimki de:))" mesajı sanki biliyor gibi hissettirdi bana. Adı Burak deyip geçiştirebilirdi sanki bilmeseydi.
artık hiç bir şeye şaşırmaz oldum astorıa vallahi senin konuna da şaşırmadım dünyanın çivisi çıktı artık .Sen kendi yoluna bak biri hiç arkadaşın olmamış bırı de hiç sevgılın olmamış say gitsinnYa bir şey de yapmadım ki ben bu kıza, yıllardır görüşürüz muhabbet ederiz. Vallahi hayal kırıklığımı gizleyemiyorum, insan neden bu kadar kötü olur?
Deseydim keşke ama diyemedim bilmiyorum.
Kesin biliyor , bu bilgi cepte zaten de senin eski yazdırmış olabilir , bu kısmı kesin değil.Hiç bişey olmamış gibi yazışmaya devam etsen feci bozulurlar gibime geldi.
Bakıyorlardır bence ya.İroni yaptıysan da anlamadım.Ben de sevgilimle fotoğraf atayım, "Sence biz yakışıyor muyuz" diye ehehe. Gerçi benim profil fotoğrafında var ama oraya kimse bakmıyormuş. :/
At atBen de sevgilimle fotoğraf atayım, "Sence biz yakışıyor muyuz" diye ehehe. Gerçi benim profil fotoğrafında var ama oraya kimse bakmıyormuş. :/
Bakıyorlardır bence ya.İroni yaptıysan da anlamadım.Bu da sana bir hayat dersi oldu.Severim böyle dersleri.Büyütür insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?