Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

bence üstünde durulacak bi konu değil. yani bahsettiğiniz tanımdan ben çok yakın arkadaş tanımını çıkaramadım şahsen.yani özetle bence sevgili olmalarında bi sorun yok. ama aklınıza gelen ihtimalden kızın haberi yoksa bile burak ın var. bence direkt görmezden gelin ben olsam engellemezdim ama görüşmezdim de geçiştirirdim hep

Ya hahaha bilmez miyim, bir kaşık suda boğuvereceksin :) Yenisine daha çok ısındın. :) Ay bilemedim yapar mı o kadarını ama tam bir manipülasyoncudur, karşı tarafı çok kolay ikna edebilir. Beni de ikna ederdi hep zor kurtardım kendimi.

Bence kızın haberi yoktu zaten eski sevgililer kabusumuz bir de eski arkadaşım olacakta a bak senin bıraktığını ben aldım yapmaz kimse boşver sen yeni sevgilinle iyi ol
Boşver
Yazarsa öğrenirsin zaten

Valla tanıyamadım yok. Adam son 1 senede bambaşka bir tipe dönüştü; ana kuzusu değil abla kuzusu çıktı. En son "Ben adamı ayrılırken tanırım" şarkısının bizzat örneğini yaşadım, ayrıldıktan sonra adamın içinden canavar çıktı. Her yere saldırdı, benim onu aldattığımı iddia etti -ki alakası yok biz ayrıldıktan sonra tanıştım şimdiki erkek arkadaşımla, ilişkiye hızlı başladık ama kesinlikle Burak'la ilişkim varken yeni kişi hayatımda yoktu. Bunu ispatlamamıza rağmen laf dinletemedik, çok uğraştı.

Bi story at .eskilerim spotçularda takılır olmuş diye
Herkes görür yeni sevgilisi görür
Ben kaynanaya kızdım ateşli kızgın şeyler yazdım tekefonumda kayıtlı profesör bakmıştı nasıl utandım anlatamam

Yapabilir.Seni hâlâ seviyodur o bence.O yüzden yapmış olma ihtimali yüksek.Seni kaybedince değerini anladı o.Şimdi de bu işlerle seni yorup üzmeye çalışıyor.Kız yazarsa(daha doğrusu senin eski) geçiştir bence.Terslersen filan hoşlarına gider , mutlu olurlar.Onlara bu payeyi verme bence.Nerden bakarsan bak kötü bir durum.

Kuşum ben böyle laflar edemiyorum ya ehehe.
Ben yapı itibariyle saf biriyim ama okurken ben bile kızda gıcıklık sezdim bilerek yaptığını hissettim. Şu durumda ne dersen küfür etsen bile haklısın eski sevgilin olacak heriften her şeyi beklerim bir üyenin de dediği gibi kıza kendisi bile yazalım demiştir var öyle ihtimal

Yani iyi niyetli bakmaya çalıştım ama "Seninki de Burak benimki de:))" mesajı sanki biliyor gibi hissettirdi bana. Adı Burak deyip geçiştirebilirdi sanki bilmeseydi.

Bence iyi arkadaşsaniz sizin söylemeniz gerekiyordu.

Eğer gerçekten bilmiyorsa ,ben olsam gucenirdim size soylemediginiz icin

O an "Aaa eski sevgilim buu" diyemedim ne bileyim zaten kısa bir şok geçirmiştim fotoğrafı görünce. Bilmiyorsa benden öğrensin istemedim sanki keyfine limon sıkmak gibi. Burak da söyleyebilirdi bunu, arkadaş olduğumuzu biliyordu sonuçta. Hoş biliyorsa da kıskandı gibi gözükmek istemedim, polemiğe girmek istemedim.

Yani iyi niyetli bakmaya çalıştım ama "Seninki de Burak benimki de:))" mesajı sanki biliyor gibi hissettirdi bana. Adı Burak deyip geçiştirebilirdi sanki bilmeseydi.
Kesin biliyor , bu bilgi cepte zaten de senin eski yazdırmış olabilir , bu kısmı kesin değil.Hiç bişey olmamış gibi yazışmaya devam etsen feci bozulurlar gibime geldi.

Iyyyy paçalarından ucuzluk akıyor kızın. Kesinlikle bildigi cok belli

Ya bir şey de yapmadım ki ben bu kıza, yıllardır görüşürüz muhabbet ederiz. Vallahi hayal kırıklığımı gizleyemiyorum, insan neden bu kadar kötü olur?

Deseydim keşke ama diyemedim bilmiyorum.
artık hiç bir şeye şaşırmaz oldum astorıa vallahi senin konuna da şaşırmadım dünyanın çivisi çıktı artık .Sen kendi yoluna bak biri hiç arkadaşın olmamış bırı de hiç sevgılın olmamış say gitsinn

Kesin biliyor , bu bilgi cepte zaten de senin eski yazdırmış olabilir , bu kısmı kesin değil.Hiç bişey olmamış gibi yazışmaya devam etsen feci bozulurlar gibime geldi.

Ben de sevgilimle fotoğraf atayım, "Sence biz yakışıyor muyuz" diye ehehe. Gerçi benim profil fotoğrafında var ama oraya kimse bakmıyormuş. :/

Ben de sevgilimle fotoğraf atayım, "Sence biz yakışıyor muyuz" diye ehehe. Gerçi benim profil fotoğrafında var ama oraya kimse bakmıyormuş. :/
Bakıyorlardır bence ya.İroni yaptıysan da anlamadım. Bu da sana bir hayat dersi oldu.Severim böyle dersleri.Büyütür insanı.

At at
Burak tan ayrıldım kısmetim açıldı dersin
Ablam ablam da ablam dedi
Ayrıldım bu çocuk çıktı karşıma çok mutluyum de

Bakıyorlardır bence ya.İroni yaptıysan da anlamadım. Bu da sana bir hayat dersi oldu.Severim böyle dersleri.Büyütür insanı.

Ben profil fotoğrafımı Burak'layken Burakla bir yapıyordum hep. (Şimdi de şu anki var gerçi ehehe) Oradan aşina olmuştur yüz yüze görmese de tanıyordur demiştim de çoğunluk biz Whatsapp profil fotoğraflarına bakmıyoruz, baksak da çıkartamayız fotoğraftan dediler ona istinaden söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…