Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

Evet, yüzüne vurmak lazım aslında. Bir daha yazarlarsa böyle diyeyim bari. Arkadaşlarımda iş yok, o da doğru. :/

Düz sosyopat ya da Türk dizilerindeki gibi sizden ölümüne nefret eden biri değilse hakikaten bilmiyordur. Bir kere ben de arkadaşlarımın sevgililerini sadece fotoğrafta gördüysem aklıma yazmam gerçek hayatta görünce asla tanımam. Bence esas eski sevgiliniz o kızın kim olduğunu biliyordur ama renk vermemiştir. Yani kız bu Burak’ın o Burak olduğunu bilse daha değişik bir üslupla sizi bundan haberdar ederdi.

Burak bile isteye bunu tavlamış olabilir mi sence?

kesin o olduğundan eminse olabilir.
hatta eğer öyleyse kıza sana söylemesi konusunda fikir verende o olabilir. zaten 1 ay olmuş hiç mi eski sevgili mevzusu açılmadı burak zaten yaralı :) illa ki anlatmıştır. kız önceden bilmiyorsa bile sevgili olduktan sonra illa öğrenmiştir.

Sen de "kız bula bula benim artığımı mı buldun ehehe he he" yazsaydın ya sen de. :) bilerek yaptığı bariz belli, hani başkasından duysun amacı da yok, tamamen kıskandırma bence.

Öyle olması için bir sebebi yok ki. Yani çok iyi anlaşıyorduk, dert ortağıydık ne bileyim. İnşallah bilmiyorduk.

Bana da öyleymiş gibi geliyor.

Sen de "kız bula bula benim artığımı mı buldun ehehe he he" yazsaydın ya sen de. :) bilerek yaptığı bariz belli, hani başkasından duysun amacı da yok, tamamen kıskandırma bence.

Benim eskim sana çok yakışmış tepe tepe kullan yazsana kız....

Ben bunları yazabilecek hazır cevaplıkta birisi olamadım hiç :)

Peki burak kızı tanıyor muydu?

Tanıyordu evet.

Tesadüfün bukadarı da olamaz Ya. Ben yine çok mu iyimserim bilmiyorum ama bilmeme ihtimali var gibime geliyor. Yoksa neden desin çiftli buluşalım bu bana biraz abartı geldi insan gerçekten bukadar kötü olamaz bence. Düşünüyorum ben sadece resimden anlamazdım herhalde, insan insana benziyor..
bi arkadaş burda yazmış bence düşündüm de eski erkek arkadaşımla çiftli randevu çokta istemiyorum size mutluluklar diye, bence aslında iyi bi fikir.
Boş yere kafanada takma iyi biri olsaydı ayrılmazdın tepe tepe kullansın :))

Acaba eski sevgilin sirf sana giciklik olsun diye cikiyo olamasin bu kizla. Yada ben zaten seni seviyordum onunla sana yakinlasmak icin ciktim gibisinden. Kizda ayri bir manyakmis. Artiklarimla idare et artik deseyfin haketmis

Bence açık konuşun, dost acı söyler diyerek.

Biliyorsun ki Burak, eski sevgilimdi. Hoş/medenice olmayan bir şekilde ayrıldık. O yüzden sizinle ne çift olarak ne de arkadaş olarak görüşmek istemiyorum deyin.

Ne düşünürlerse düşünsünler.

Ben bile bile yaptığını düşünmüyorum, kendimden örnek vereceğim. Liseden beri çok samimi olduğum arkadaşım haftaya evleniyor düğününe gideceğim ama damadı sokakta görsem tanımam, oysa ki fotoğraflarını eskiden göstermişti de ama hicbir zaman yüzyüze görüşmediğimden adamın suratı aklımda kalmadı. Ben sadece resmini gördüğüm yüzyüze tanışmadığım insanları aklımda tutamıyorum, arkadaşınız da benim gibi olabilir. Sizi samimi gördüğü için de mutluluğunu sizinle paylaşmıştır.

Son düzenleme:
Canim engelle gitsin kiskandigini falan dusunmezler

Astoria kuzum senin ex senin gıcıklığına o kizla çıkıyor haberin olsun...
Yalnız kız arkadaşının huyunu sen daha iyi bilirsin acaba bilmiyor olabilir mi(iyi düşünmeye çalıştım ama).

Acaba eski sevgilin sirf sana giciklik olsun diye cikiyo olamasin bu kizla. Yada ben zaten seni seviyordum onunla sana yakinlasmak icin ciktim gibisinden. Kizda ayri bir manyakmis. Artiklarimla idare et artik deseyfin haketmis

Bilmiyorum, eski sevgilimden her şeyi beklerim. Çok karaktersiz bir insan çıktı maalesef, 4 senedir gram tanıyamamışım.

Hahaha, bir daha böyle boş boş yazarsa söyleyeceğim mecburen.

Olabilir muhakkak ama 4 senedir ilişkim var, Burak'la olan fotoğraflarım 4 senedir profilimde vardı, hiç mi gözüne çarpmadı aşina olmadı. O biraz garip. Dilerim bilmiyordur tabi ki, bilerek yapma ihtimali dahi beni çok üzüyor.

Herkes arkadaşın bilmiyor diyor ama sevgiliniz biliyordur diye tahmin ediyorum, size pislik olsun diye kızı kullanıyor olabilir.

O yüzden açık konuşmanızdan yanayım.

bence hatırlamıyordur herkesin silüet hatırlama kapasitesi sizinki kadar iyi olmayabilir mesela benim hiç iyi değildir gördüğümü bile unuturum kaldı ki whatsapp profilindekini hatırlıycam çok çok zor.

genel olarak yorumları çok fevri ve önyargılı gördüm daha sağduyulu olma taraftarıyım.

Olabilir ondan beklerim de, arkadaşımdan böyle bir şey beklemezdim.

Iyi de kiz bilmiyormus gibi konusmus , ya sana yem atmis yada gercekten bilmiyor
Sen neden soylemedin ki bu benim eski sevgilim diye??

Söyleseydim keşke. Bir sürü şey geldi aklıma, bilmiyor olabilir benden duymasın dedim keyfine limon sıkmak gibi, biliyorsa polemiğe girmek istemedim, bir de fotoğrafı görünce kısa bir şok yaşadım.

Dilerim bilmiyordur, ama 4 senedir konuşuyoruz ediyoruz eski sevgilimin adını biliyor, mühendis olduğunu bölümünü vs. Fotoğrafa da aşina olabilir, ne bileyim parçaları birleştirsen bile bir Allah Allah dersin yani. Tuhaf.

Tekrar yazarsa bulusalim diye eski sevgililerimle gorusmuyirum. Birde bana gel bulusalim diyorsun ayip ettin. Hala yuzsuz gibi bulusmaya cagiriyorsun eski sevgilimle yeni sevgilimin bir arada durmasini istemem de afallasin bilmiyorsa hayirdir diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…