• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

Ben eşli buluşma yapalım diyecek birinin bilmediğine inanmak istiyorum. Bile bile bir iliskiye girseler bile kiz bunu istemez , birlikte buluşma yapalım demez yani normal bir insan

Şunu da söyleyeyim arada kaynamasın yazacaktım aslında da unutmuşum. Burak ilişkimiz bittiği zaman beni az uğraştırmadı. İlişkimiz zaten sonlanmasına (ve onun da sonlandığını bilmesine) rağmen benim onu aldattığımı düşündü. Şimdiki erkek arkadaşımın çalıştığı hastaneye sürekli giderek "Astoria beni aldattı mı seninle" diye çocuğu rezil etmeye çalıştı. Bana sürekli "Yazıklar olsun" tarzı mesajlar attı, en son erkek arkadaşım dahil olup tatsız bir konuşma gerçekleştirince mevzu kapanabildi anca. Burak sağlıklı bir kafada değil yani, onu da bilin.

Bence farkında olmayabilir. Yani yüz yüze tanışmadıysa fotoğraftan aklında kalmamıştır. Eski sevgiliniz olduğunu bilse neden mesaj atsın ki? Zaten bu durumda arkadaşlığınızın biteceğini tahmin eder. Hiç dialoga girmeyip ilişkisini keserdi.

ast bu kızın senin 4 yıllık ilişkin boyunca sevgilisi olmadı mı hiç?
olduysa çift olarak görüşmeyi teklif etmişmiydi daha önce?

Bence farkında olmayabilir. Yani yüz yüze tanışmadıysa fotoğraftan aklında kalmamıştır. Eski sevgiliniz olduğunu bilse neden mesaj atsın ki? Zaten bu durumda arkadaşlığınızın biteceğini tahmin eder. Hiç dialoga girmeyip ilişkisini keserdi.

Umarım bilmiyordur ama çift olarak falan görüşmem ben onlarla yani. Eskisi gibi samimi olamam ki artık bilmiyorsa bile.

ast bu kızın senin 4 yıllık ilişkin boyunca sevgilisi olmadı mı hiç?
olduysa çift olarak görüşmeyi teklif etmişmiydi daha önce?

Bildiğim kadarıyla olmadı. Biz yurtta kalırken birkaç flörtü oldu ama flört aşamasında kaldılar. Sonra kız yatay geçiş yaptı başka bir okula gitti falan filan o zamanlar da hiç çiftli görüşelim muhabbeti geçirmedik aramızda. Hoş pek sevgili muhabbeti de yapmazdık ama Burak'ı biliyordu.

Yok diyemedim, yani hem o an bi fotoğrafa bakıp şok geçirdim hem kızın bilmeme ihtimalini düşündüm hem de "Ayy Astoria hemen kıskandı bak" gibi bir polemiğe dahil olmak istemedim. Belki de yanlış yapmışımdır.
Belli ki kasıtlı yapılmış bir hareket.
Saf ayağına yatıp aa bilmiyodum o burak olduğunu istersen ayrılabilirime kadar da gider bu yuzsuzluk.
Yakın arkadaşım olcak , profil fotom sevgilimle olcak ve arkadaşım bunun o oldugunu bilmicek öyle mi ?

Aslında muhatap olmayarak iyi yapmışsınız amacına ulasamicak çünkü.
Çok sinir oldum :sopa:

Eski sevgilimle sevgili olmussun
Mutluluklar dilerim size ama bunu benim gozume sokmana gerek yok.
Cift olarak da gorusecegimizi sanmiyorum
Sana yeni sevgilinle bana da yeni sevgilimle mutluluklar diliyorum....

Yaz. bir daha ki mesaja geeekirse
Gorusmeyi de kes bence

Bildiğim kadarıyla olmadı. Biz yurtta kalırken birkaç flörtü oldu ama flört aşamasında kaldılar. Sonra kız yatay geçiş yaptı başka bir okula gitti falan filan o zamanlar da hiç çiftli görüşelim muhabbeti geçirmedik aramızda. Hoş pek sevgili muhabbeti de yapmazdık ama Burak'ı biliyordu.

çiftli görüşelim iddialı o zaman bu durumda. bu düzeyde bir arkadaşlığım olsa ki zaten ikiniz bile görüşmüyorsunuz çiftli görüşelim demem. peki bu kız başka şehirden mi geldi? yeni mi yani olduğun şehirde.

Belli ki kasıtlı yapılmış bir hareket.
Saf ayağına yatıp aa bilmiyodum o burak olduğunu istersen ayrılabilirime kadar da gider bu yuzsuzluk.
Yakın arkadaşım olcak , profil fotom sevgilimle olcak ve arkadaşım bunun o oldugunu bilmicek öyle mi ?

Aslında muhatap olmayarak iyi yapmışsınız amacına ulasamicak çünkü.
Çok sinir oldum :sopa:

Yani, ben arkadaşlarımın profil fotoğraflarına bakarım. İki kafa gördüysem misal açar bakarım ehehe. Yani bilmemesi tuhaf, insan parçaları birleştirerek de çıkarım yapabilir. Yine de safa yatıp bilmediğine inanmak istiyorum.

Eski sevgilimle sevgili olmussun
Mutluluklar dilerim size ama bunu benim gozume sokmana gerek yok.
Cift olarak da gorusecegimizi sanmiyorum
Sana yeni sevgilinle bana da yeni sevgilimle mutluluklar diliyorum....

Yaz. bir daha ki mesaja geeekirse
Gorusmeyi de kes bence

O kadar polemiğe girmek istemiyorum onunla, zira cevap verecektir bazı arkadaşlar da yazmış zaten "Ayy Astoriacım bilmiyordum senin hala duyguların mı var" falan gibi en iyi ihtimalle, en kötü ihtimalle kıskandığımı düşünecektir belki konu şimdiki erkek arkadaşımın kulağına kadar gidecek. Burak ayrılık aşamasında beni çok uğraştırdı, elimden geldiğince uzak olsun istiyorum artık bana.

çiftli görüşelim iddialı o zaman bu durumda. bu düzeyde bir arkadaşlığım olsa ki zaten ikiniz bile görüşmüyorsunuz çiftli görüşelim demem. peki bu kız başka şehirden mi geldi? yeni mi yani olduğun şehirde.

İkimiz de başka şehirlerden geldik, aynı yurtta kaldık. Sonra ben ayrı eve çıktım o aynı şehirde başka bir okula yatay geçiş yaptı. Görüşmeye devam ettik ama eskisi kadar sık değildi. Sonra ben bu şehirde kalmaya devam ettim, o memleketi dışı bambaşka bir şehirde çalışıyor şu an. Bulunduğum şehre yakın. Burak da o şehre gitmiş.

arkadasini engelle yoksa surekli takip edeceksin ister istemez. insan ilgilendigi icin degil ama bakar illa ki gorunce.
bosver salla gitsin ikisini de. erkek arkadasin seni cekistirmis gibi geldi bana bu da agzini yokluyo. belki de bi oyun. her neyse en iyi cevap umursamamak

Ben olsam mesaj atıp, çift olarak görüşme teklifini düşündüm de eski sevgilimle tekrar görüşmek hele sevgilimle muhatap etmek istemediğimi farkettim... Gibi bi cümle kurup gelen mesaja göre bilip bilmediğini yoklardım. Ve her durumda yine ben olsam kızla da irtibatı keserdim.

İkimiz de başka şehirlerden geldik, aynı yurtta kaldık. Sonra ben ayrı eve çıktım o aynı şehirde başka bir okula yatay geçiş yaptı. Görüşmeye devam ettik ama eskisi kadar sık değildi. Sonra ben bu şehirde kalmaya devam ettim, o memleketi dışı bambaşka bir şehirde çalışıyor şu an. Bulunduğum şehre yakın. Burak da o şehre gitmiş.

ha o burak oraya gitmiş.
o halde biliyor diyorum. :))

arkadasini engelle yoksa surekli takip edeceksin ister istemez. insan ilgilendigi icin degil ama bakar illa ki gorunce.
bosver salla gitsin ikisini de. erkek arkadasin seni cekistirmis gibi geldi bana bu da agzini yokluyo. belki de bi oyun. her neyse en iyi cevap umursamamak

Olabilir, eskisi zaten umrumda değil ben daha çok arkadaşımın bana yaptığı bu adiliğe üzüldüm. Cidden biliyorsa tabi.

Ben olsam mesaj atıp, çift olarak görüşme teklifini düşündüm de eski sevgilimle tekrar görüşmek hele sevgilimle muhatap etmek istemediğimi farkettim... Gibi bi cümle kurup gelen mesaja göre bilip bilmediğini yoklardım. Ve her durumda yine ben olsam kızla da irtibatı keserdim.

Ya kıskandı gibi düşünsünler istemiyorum, bilemedim. Yoksa tabi arsızların yüzüne vurmak lazım.

Bence bilmiyor olabilir.
Fotoğrafını gördüğüm birini asla hatırlamam.
Ama o an bunu dışa vurmamanız ilginç.

İşte vuramadım çünkü bilmeme ihtimali yüzünden bir, fotoğrafı görünce şoka girdim iki, ola ki biliyorsa kıskandı falan gibi düşünüp iyice polemiğe girmemek için üç.

Keşke orda diyeydin hemen aaa benim eskilerle mi takılıyosun diye :/
Bence hiççç bozuntuya verme hiç konusma
Baska birgün bi konusmada mutlaka “canım yalnız biliyosunki burak benim ex Rahatsız etmezmi seni görüşmek” vs gibi seninde olayın farkında oldugunu bildigini belirtcek bişey söyle

Bence söyle.
Tekrar konusu açılınca
ben şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemedim ama o Burak o Burak.
Sen tanırsın diye düşündüm, tanıyamamış olabilirsin, Karşılaşmasak iyi olur sanırım, tatsız bir son oldu, şimdiki şlişkime de kıymet veriyorum zedelensin istemem de.
Hem kıskançlık çıkmaz bundan, hem şimdikinin kıymeti vurgulanmış olur hem tepkisine göre anlarsın bilip bilmediğini.
Bn öğrenmeden rahat etmezdim sanırım
Ortak arkadaşlarından birine ağız arat diyeceğim ama arkadaşlarında iş Yok senin pek :)
Bir tanesi de doktorun yerini söylemişti Exe.

Back