Eski sevgilim esini benimle aldatiyor

normalmi..
evlisiniz eski sevgilinizi ekliyorsunuz sabahlara kadar yazışıyorsunuz. ve bu normal demek.
anlaşılan normallik kavramı değişti

normal kavramları da değişiyor herşey gibi okycim..

hayır aynısını erkek yapsaydı neler olurdu acaba..eşleri eski sevgililerini facede aratmış diye bile kıyametler koparan biz kadınlar eski sevgili ile sabahlara kadar muhabbet etmeyi hatta cinsel içerikli muhabbeti normal bulabiliyoruz...değişik

sen sana söylediklerinde sorumlusun. eşiyle olan muhabbeti seni ilgilendirmez yani söylemek sana düşmez. ayrıca da niyetini belli eden bir adamla sen neden konuşuyorsunki? adam zaten pisliğin önde gideniymiş ona diyecek söz bulamıyorum ama onunla konuşarak sende hata etmişsin.. sende onu engelle ve hayatına devam et kafaya takmaya değmez böyle insan(!)ları..

arkadaşım yanlış anlamada hiç samimi bulmadım seni.adı üstünde eski erkek arkadaş.sonuçta sende evlisin her ne kadar eşin rahat olsada.birde eski sevgilin senden cesaret alıpta konuşmayı bu yöne çekmiş o fotoğrafı bu nedenle göndermiş gibi geldi.madem kendini kötü hissettin keşke bu konulara giriş yaparken sen engelleyip silseydin.mağdurları oynaman biraz saçma geldi bana..

konu hepsini okuyayım dedim ama şuradan sonra dağıldım..eşin de pek anlayışlı pek modern Maaşallah..emre klasik abaza türk erkeği de eşinde rahatlığın dibine vurmuş biri.

yani e o abaza da sen niye o abazayla sabahlara kadar muhabbet ettin diyen yok

daha nele duyacağız ya,çok ilginç sabah sabah şoklardan şok beğeniyorum.

yanlış anlamayın ama hatanın büyüğü sizde.eklediğinde kabul etmememli ve hiç bi şekilde cevap vermemeliydiniz.yurt dışında bu tarz şeyler normal syılabilir sizde alışmış olabilirsiniz ama gördüğünüz gibi türkiyede durumlar aynı değil.benim canım türkiyeme laf demiyorum kesinlikle karşınızdaki karaktersizin insan olmayışından kaynaklanıyor.
birincisi adam aranıyor belli eşi hamile olan erkekler bi boşluğa düşer karektersizde böyle şeyler yapabilir.Allah yaşatmasın hiçbirimize.siz cevap vermeseydiniz o işini başka yollardan hallderdi başkalarını bulurdu eklerdi vs.
ikincisi karısını kesinlikle aramayın ulaşmayın çünkü kabak sizin başınıza patlar.kocasının yaptıklarından ziyade direk sizin onun msjlarına cevap vermiş olmanıza tepki göstericek size kızacaktır,o anki psikolojiyle ve hamile olamnın verdiği duygusallıkla sizin iyi niyetli birisi oldugunuzu anlamayacaktır.üçüncüsü hamile bi kadına bunu yaşatmayın derim ben.kadın için bende üzüldüm ama yaşadıkça görücek nasıl birisiyle evli oldugunu.kadına ulaşırsanız ve anlatırsanız kadının durumunu da geçtim bebeğinin en önemli gelişim gösterdiği aylarda böyle acı bi olay yaşaması en çok o günahsız masuma zarar vericektir...

konu başlı başına absürt ve saçmalıkarla dolu ama,

gecenin bi körü eski sevgilimle mesajlaşıyorum dediğim halde gidip yatan,sabahta arkadaşım bana pipisini gösterdi dediğim halde beni orda boşamayan koca ister yabancı olsun,ister uzaylı ben boşarım arkadaş.

netice olarak herifin karısına anlatcak mısın anlatmıcak mısın konu sahibi? verdin mi kararını?

cinsel organını göstermemiş olsaydı konuşmaya devam eder mydin?? nasılsa kocada bişey demiyor

Ben de bunu nasıl söylediğini merak ettim:)
Eşin nereli ? Onun dilinde "abaza"nın tam karşılığı nedir ?
Bu arada eşin Türk erkeklerine hakaret etmiş.

Burada bunu andıran bir konu vardı.
Kız evli eski sevgilisiyle konuşmuş konuşmuş...
Ondan sonra eşine söylesem mi,bilmeye hakkı var filan demişti.

yine facebook yine bu tarz vakalar daha kaç tane ayrılıyga sebep olcak bu paylaşım siteleri....

sözüm paylaşım sitelerinede değil aslında bu tarz şeyler için bu siteleri kullanan luzumsuz insanlara... yazıkkk konu tamamen çıktı aklımdan

(GECE)
- Kiminle yazışıyorsun?
+ Eski sevgilimle...
- Hımmm... Peki.

(ERTESİ AKŞAM)
+ Eski sevgilim benden çocuğu olsun istiyormuş, gece bana bir de ayıp bir resim gönderdi
- Hadi ya, ne gönderdi ?
+ ......
- Eski sevgilin de klasik abaza Türk erkeğiymiş. Sakın bir daha konuşma hı tamam mı cıssss....

YORUMSUZ.

adamın karısına acıyacağınıza kendinize acıyın adamın sizi sevdiğini falan sanmışsınız çok komik. üstelik eski sevgilinizin cinsel organını gösterdiğini bilen ve buna rağmen size birşey demeyip türk erkeklerine saydıran bir eşiniz var ben sizin adınıza üzüldüm.

Eski sevgiliniz bir sapıkmış, KK ailesi olarak bunu onayladık, altını cizdik, kalın, italik yaptık.

Peki sizin davranışınıza ne demeli? evlisiniz, evli bir adam size ilanı aşk ediyor siz de sabaha kadar dinliyorsunuz. Yani egonuzu tatmin ediyorsunuz.

Şimdi de eşine söyleyeceğim diyorsunuz, rahat bırakın kadını, bir de hamileymiş, eminim o da kocasının ne mal olduğunu biliyodur.

aynen yazamadım bir türlü birebir katılıyorum acınacak halde olan neden o kadın olsun ki? zaten konunun gerçekliğinede inanamıyorum benim kocam değil eski sevgilimin bana çükünü gösterdiğini konuştuğumu dahi bilse bu evde beni cayır cayır yakar .hangimizinki yapmaz ki ? nasıl ilişkiler nasıl evlilikler anlamıyorum .bizde birçoğumuz gibi çok sorun yaşadık ama namus kavramı herkesin harcı olmuyor maalesef. ister gerikafalı deyin ne derseniz deyin burda bir çok arkadaşım tam olarak bunu size kibarca söylemek istemişler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…