keşke mesajlarına hiç cevap vermeseydiniz,eklemeseydiniz boşverin onu işiniz yok zaten kendi hayatınıza bakın
Boyle sapiklarla isin ne....
ustelik evlîsin ve eski erkek arkadasinla tazisiyorsun....
esin nekadar kiskanc olmasada basta gorusmen hata....
Hemen o sapığı face ten sil..
Sabahlara kadar eski sevgilinle niye konuşuyorsun ki?
yok ..cocuk yapalım eşlerden gizleriz.. falan..Bunlar nasıl muhabbetler?
Adam sapık ötesi sapık..
Karısına da yazık..Söyle dicem ama kadın hamile..
Adam da başına bela olabilir..
Bir daha asla ve asla görüşme..Bu sana ders olsun..
Adam hamile eşiyle ilişkiye giremediği için bazı dürtüleri coşmuş, karaktersiz olduğundan ötürü de seni yoklamış böyle bir şeye yanaşır mısın diye. Seninle evlenmek, çocuk yapmak filan gibi hiç bir amacı olmadığına da emin olabilirsin. Evlenmeden çocuk yapalım dediği mevzuyu da evli kadınsın herhalde benden çok daha iyi anlarsın arkadaşım, detaya girmiyorum. Bence hiç eşine filan ulaşmaya çalışma, bir daha da asla ama asla muhatap olma bu kişiyle. Eşin yabancı diye fazla anlamıyor olabilir burada dönen pis mevzulardan ama ona da yazık. Hamile kadına da ulaşıp böyle bir şey söylenilmez. Çok üstüne gelirse kadıncağız çocuğunu doğurduktan sonra gerekli görürsen konuşursun. Geçmiş olsun.
Biz, Emre ile kavgayla ya da birbirimizi uzerek ayrilmamistik. Ayrildigimiza uzulmustuk ama saygili sekilde bitirdik. Bu yuzden, beni faceden eklemesini kabul ettim. Ama nereden bilebilirdimki boyle olacagini. Zaten bir daha asla gorusmem. Esime de olan herseyi detayiyla bu aksam anlattim. "Klasik abaza turk erkegi" dedi. Bir daha konusma sakin, esi hamileymis birsey soyleme esine, dedi.
Biz, Emre ile kavgayla ya da birbirimizi uzerek ayrilmamistik. Ayrildigimiza uzulmustuk ama saygili sekilde bitirdik. Bu yuzden, beni faceden eklemesini kabul ettim. Ama nereden bilebilirdimki boyle olacagini. Zaten bir daha asla gorusmem. Esime de olan herseyi detayiyla bu aksam anlattim. "Klasik abaza turk erkegi" dedi. Bir daha konusma sakin, esi hamileymis birsey soyleme esine, dedi.
...
dua et yabancıyla evlisin..
türkle evli olsan belki de şu an buraya yazıyor olamazdın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?