Eski sevgilim esini benimle aldatiyor

Eski erkek arkadaşınız tam bir sapık!
Ama suç sizde de var.
6 ya kadar ne konuştunuz bu kadar ALLAH aşkına?
Adam zaten niyetini belli etmiş..
Egonu tatmin etmişsin gibi geldi bana..
Eşinizde yabancıymış ama midesi de genişmiş..
Kusura bakmayın ama kabul edilir bir yanı yok bunun..
Hangi eş eski sevgilisiyle konuşmasına birşey demez ya..
Şaşkınlıkla okudum resmen konuyu..
Neyse olan olmuş..
Karısına da birşey demeyin, Muhtelemen biliyordur kocasının ne haltlar karıstırdığını..
Kadınlar hissederler..
Ve buda size bir ders olsun..

Bu arada eski sevgili olayına inanıyorum, adamın derdi çocuk filan değil seven adam öyle fotoğraf mı yollar ? Adamın derdi belli

Lakin adama bu fırsatı verenin hiç mi suçu yok ?

Goruldugu uzre erkek gozuyle bakinca da sen hatalisin konu sahibi. Neresinden tutarsan elinde kaliyor ve kendini savunacagin tek bir konu yok ortada.

bir de adamı siz eklemiş olabilir misiniz? beni yanlış anlamayın ama, bütün gece sizinle konuşan adam sizi engellemeyecek kadar rahat görünüyor. siz eklediniz o size böyle bir şeyler söyledi sonra da engelledi diye sinirlenmiş olamazsınız umarım? karısına ulaşmak istemenizde üstünlük taslama dışında bir sinir ve saldırı motivasyonu yoktur umarım ki. konuyu çarpıtıyor olabileceğinize de inanıyorum üzülerek. görünen o ki onu unutamayan sizsiniz ve bu aklımı kurcalıyor.

Son düzenleme:

bir yerde şanslı bu uyarıları dikkate alırsa daha erken iyileşmiş olur, burası hem terapi hem de günah çıkarma yeri gibi oldu, ama başıboş olmadığını hatırlıyoruz sevgili Mune ve sizin sayenizde :) teşekkürler.. Ayrıca saç kaş uyarısı iyiydi

Ilk askim evlenmis... Kendimi bir garip hissediyorum su an.

Bosanip ozgurce yasamam lazim

Galiba kocami artik sevmiyorum

bazı mesajlarınız bunlar..
sanırım bu ruh haliyle daha çok hata yaparsınız.

ben anlamıyorum ki zaten rahat batmış sanırım bizde eşimle ciddi sorunlar yaşadık şuan bizimde aramızda bi soğukluk var ama kimse bana çük resmi atmıyor atamıyor zaten atacak bir erkekle sabaha kadar konuşmam. ne olursa olsun sen o adamın soyadını taşıyorsan evliysen buna hakkın yok .bende sorguluyorum sevgimi arasıra ama yaşatılanlar hak getire bana.ne yaşamışsınki özgürlüğüne ne olmuşta boşanmak özgür kalmak istiyorsun allah aşkına burda hangimizin kocası pc başında sabahlamımıza gıkını çıkartmaz valla baya bi özgürmüşsün zaten neyin arayışı bu sevmiyordun niye evlendin bilmiyorum anlayamıyorum ben yaaa söyleyecek birsürü şey varda hangibirini yazayım

Oyyy gora filmindeki gibi bağırasım var "Ama bunlar Feyyk!!! Neyk!!! Fake fake sahte yani"...
Nasıl bir hayal gücüdür bu yaa... bildiğin senaryo yazılıyor.

Son düzenleme:
Oyyy gora filmindeki gibi bağırasım var "Ama bunlar Feyyk!!! Neyk!!! Fake fake sahte yani"...
Nasıl bir hayal gücüdür bu yaa... bildiğin senaryo yazılıyor.

hadi yaaa!! nasıl bir ruh hastasısınız .. kurguya bak .. bizde vicdan yapıp cevap veriyoruz.. elin oğlu durduk yere önce hüpletip sonra gümletmesin diye :)

Ben de oyle dusunuyorum. Birkac sayfa once bu konuda yalanini da yakaladim ama cevap vermedi kendisi. Esine soylemekle tehdit edince beni engelledi hatta esinin hesabindan da engelledi dedi. Sonra uyeler sen de hatalisin yuz vermissin diye biraz uzerine gidince bunu duyduktan sonra ben onu sildim engelledim zaten dedi. Ki facebook kullanan herkes bilir, zaten sizi engelleyen birini engellemeniz mumkun degildir.

ben olayların bir tek sohbet-engelleme kısımlarının gerçekliğine inanıyorum şu an. konu sahibesi ekledi, sohbet edildi, sonra emre engelledi. kim bilir karına ne derim dedi de neler döndü. başka bir şeye inanamıyorum ne yazık ki. 6 aylık hamile kadına bunları söylemek için gözü kararan birinin başka bir sebebi olmalı. iddia etmiyorum yine de ama çarpıtılmış bir mevzu gibi geliyor.

''1 hafta once eski erkek arkadasim yani Emre, beni facebooktan bulup ekledi. Bir de mesaj atmis, nasilsin napiyorsun diye. Ben arkadasligini kabul ettim ve geri cevap yazdim, iyiyim evlendim yurtdisinda yasiyorum falan diye. O da evlenmis, resimlerini gordum. Hersey buraya kadar gayet normal.''
buraya kadar nasıl normal ya!
nasıl bu kadar rahat olabiliyosunuz?

evli barklı bir kadınsın sen artık eşin eski sevgilinle görse o yazışmalarını bence boşanma sebebi direk yani..
Allah akıl fikir versin size valla, sabah 6 ya kadar nasıl mesajlaşırsınız eski sevgilinizle yada başka bir erkekle...
kınamıyorum sizi, ama ayıp yaptığınız...

"O da evlenmis, resimlerini gordum. Hersey buraya kadar gayet normal.''

e zaten evlendiğini bilmiyor muydu, ohoo... neyse ben daha fazla didiklersem sinirleneceğim. evlendiğini yeni öğrenmiş gibi yazmalar... yalan aramıyorum ama konu sahibesi olayın aslını anlatmak için hala bir şansın var aslında.

size de iyi geldi : )

konu açanda cevap verene de terapi gibi bu site yemin ediyorum ....

şimdi dağılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…