biz 18 yasındayız 8 aydır da birlikteydik her sey basta cok güzeldi cok ilgiliydi bende tam tersi fazla ilgimi belli edemiyordum sonra ilk defa sevildigimi hissettigim icin onun sevgisini kabul ettim devam ettim zamanla ben daha cok sevdim onu ama kavgalar tartısmalar basladi yine de benden ayrilmicagini beni cok sevdigini falan soyledi icim baya rahatti ama sonra bir anda ayrildik cok uzuldum basta zamanla alistim sonra kalan esyalarımı almak icin bulustum sarıldık yanagimdan falan optu beni hala cok sevdigini ozledigini unutamadigini soyledi ama boylesi ikimiz icinde daha iyiymis benden mi adim bekledi diye dusundum ama hayir ucu acık konustum her cumlesini boylesi daha iyiyle bitirdi benim iyiligim icinmis sinav senem siye bilmiyorum cok mutsuzum bende onu cok ozluyorum simdi sarilinca falan daha da zorlasti her sey ellerimi falan opup durdu baya asik gibi bakiyordu ama tik yok korkuyor ilerde evlenicegin kisiyle bu yaslarda tanismazsin biz cok erken adim attik falan dedi birazda haklı 6 7 yil birlikte olsak evlenince o heyecan kalmaz daha universitesi falan var cok uzgunum napicam