Eski sevgilim esini benimle aldatiyor

Biz de dusuncesizligine kizdik zaten,erkek bekar olsa neyse eklesin konussun esi bisey demiyosa ama isin icinde konustugu adamin esi de varsa cok ince olmak lazim.Esi anlayisli olmasa kendisinin evlilgi de bitebilirmis.Ben de ikiniz gibi yurt disindayim ama burdaki erkekler rahat yanlis anlamaz nasilsa,esim de anlayisli nasilsa diye diye cizgimden cikamam ki.En yakin arkadasim bir erkekti,nasil ki sozlendi merhaba merhaba kaldi,arkadasima bisey diyeceksem de sozlusu olan kiza yazarim kizcagiz uzulmesin diye.Sirf ben mutlu olucam eski arkadasimi gordum eski gunleri anariz diye baska bir hanimi uzmeye ne hakkim var?Bilmeden,dusunmeden iki evlilik de riske girmis olmus.Bu sebepten bizden uzak olsun boyle kisiler demis oldum hatta.Bir de durumdan gurur duymus gibi anlamlar cikiyor yazdiklarindan,basliktan cikan anlam daha fena onun icin patladi herkes.

Ben eski sevgilimi eklemedim asla cunku cok serefsiz kesin goruselim desem yuz versem Turkiyenin oteki ucundan atlayip gelcek sirf yatip kalkmak icin.Pislik cunku.Ben mrb dediginde bile biliyordum niyetini.Ama eklemicekti yanlis yapmis.Niye boyle yapti bilemedim. Belkide bana sorcakti iki gun once yetisemedim. Esine soylemesin konuyu kapatip unutsun bence.kadin hamile cok yazik.uyumaya gitti cevap veremez sonra gelcektir foruma.

Son düzenleme:
Asla eklenmemesi gerek hanimlar tarafindan,nedir yani arkadas olup da cay mi icilecek ailecek halay mi cekilecek.Basa bela olurlar durduk yere,ekleyip de tedirgin olmaya gerek yok,iyi yapmissin.Sen arkadasina anlatirsin yarin duzgunce,kotu bir donemi olabilir belki cok dusuncesizce davranmis,benim de esim yabanci,onlar dert etmese de bizim dikkat etmemiz lazim,yarin oburgun en ufak tartismada esi sen zaten eski erkek arkadasini ekledin nerden bileyim sadece o mu yolladi fotograf se de yollamissindir der cani yanar,her seyi dusunmek lazim.Konu uste cikmak olunca din dil farketmez erkekler hep ayni basa kakiverirler yok zaten sen onunla konustun,zaten foto yolladi vs.Baska bir yuvanin yikilmasindan ote bu boyutu da var hatasinin.Bu kadarla gecmis olsun.

Yurtdisinda oturuyoruz ikimizde bazen Turkcemiz bozuk oluyor. Ondan oyle demistir. Sanirim aldatmaya tesebbus ediyor mu demeliydi dogru cumle ne bilemedim

cnm benim bende yurt disindayim..bana yazmak konusmaktan kolay geliyor..cunku konusurken bocalayabiliyorum ama yazarken daha rahatim..bak sen nasil yaziosun..evet tesebbus etti demesi bile inan o konuyu zaten anlatirdi bize..arkadasin hem yanlis yaziyor hemde okudugunu yanlis okuyor..ben diorum is kadinda biter sen ve binlerce kadinda oldugu gibi o tecavuzculer tacizciler hakli anlior..

Bende yazilarimi begenmiyorum.Burdan Turkce kitap bulup alamiyorum internetten Turkce yazi okusamda olmuyor bir sure sonra bilgisayara bakmaktan basima agrilar giriyor.Cok yazim yanlisim, imla devrik cumle benimde var. Onunda basligi anlamsiz olmus.Bende sasirdim.Cocuk yapalim deyince verdigi cevaba da sasirdim. Boyle kotu bi insan degil.esin ne der diye soraraken esinden demi hic korkmuyorsun demek istedi acaba.Bunlari bende kendisine sorcam niye oyle dedi bende merak ediyorum

O yazdigin yorumu hic anlamamis farkettim bende.

Son düzenleme:
sadece konuyu okudum vay sapık vay diyesim geldi..adam bildiğin cinsel yönden tatmin olmak istiyor belkid sanal seks falan teklif edecekti sana e cinsel organının fotosunu yolladığına göre..

ama ben de şunu anlamyorum yani eski sevgilin tamam bi merhaba der halini hatrını sorar geçersin..adam sana aşığım demiş,gel eşlerimizden ayrılalım demiş daha da ileri gidip olmadı çocuk yapalım demiş sen ne diye hala konuşmayı uzatıp sabahın 6 sına kadar devam ettiriyorsun? niyetinin ne olduğu bariz,anında o konuşmayı kesmek gerekir normal olarak.

erkekleri anlamıyorum zaten ama bazen hemcinslerimi de hiç anlayamıyorum.adam seni taciz ediyor resmen, sen de müsade ediyorsun.konuda görülen bu.

eşine söyleme kısmına gelince ulaşamayacağını düşünüyorum son yazdıklarından sonra.

kusura bakma arkadaşım ama kabahatin büyüğü sende neden arkadaşlık teklifini kabul ediyorsun hadi ettin niye ne sebeple üstelik eşin yan odada evlisin ne işin olur elin adamınla sabahlara kadar yazışıyorsun.adam senden yüz bulmasa onca lafı edebilir mi çocuk yapalım bilmem ne bir de karısına acımışsın burada ne yapayım diye soruyorsunuz ne diceksin kadına ben sabahlara kadar yazıştım kocanla bana ilişki mi teklif etti diceksin tövbe estafurullah .boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye

kocası türk olsaydı da sabahlara kadar yazışsaydı sonra adam gelip sorduğunda eski erkek arkadaşımla yazışıyorum deseydi de dünyanın kaç bucak olduğunu kendi de konu komşuda anlasaydı ben böyle şey görmedim pes vallaha

normalmi..
evlisiniz eski sevgilinizi ekliyorsunuz sabahlara kadar yazışıyorsunuz. ve bu normal demek.
anlaşılan normallik kavramı değişti

yok bu boyle olmiycak adresini ver ben sana bal yolliycam

bi sey daha eklemek istiorum turk erkekleri karilarina guvendigi kadar yabanci erkekler guvenmez..onlarda aldatma orani daha yuksek oldugu icin yabanci erkekler bu konuda daha SIKILAR..biz tutturmusuz turk erkekleri maco die ama yabanci erkekler kadar eslerini doven olduren yok emin olun

karısı hamile o da netten bişeyler yapayım demiş onuda becerememiş kalmış ortada...
büyütülecek bi durum yok..
karşılık vermeseydin zaten gelinemezdi bu duruma..

tek taraflı hata yok..saat 6ya kadar karşılıklı hatalar zinciri mevcut.. iyice sapıtınca anlamışsınız yanlışlığı..

elim ayağım titredi yazmışsınızya hiç inandırıcı gelmedi bana sabahın altısına kadar eski sevgilinizle konuşuyorsunuz üstelikte niyetini baştan belli etmiş konuşma bitincemi aklınıza geldi korkmak ona o cesareti siz vermişsiniz hiçbir erkek uyuyan eşine eşlik etmek yerine sabaha kadar kendisiyle konuşan bir kıza iyi niyetle yaklaşmaz

ya adam hem yalanci hem sapik hemde pislik
utanmaz herif hem sana asigim diyor hemde kari gibi korkub engel veriyor
peki bosanalim diyorsan neden korktun ulaaaaaan

bence o karisi hamile diye kendine gununu gecirmek icin birini aramis oda yanit "karina soylerim olunca korkmus
konu sahibine gelince belki saf birisiniz kalbiniz temiz diyemem ama siz bu adamin kotu niyyeti oldugunu anlamaliydiz ve kesinlikle hic selam bile vermemeliydiz bu igrenc adama
hem evliymissiz evli birine bu yakismaz cok kotu birsey bence
evli olmasazda eger ki siz evli biriyle konussaydiz eger yine kotu birsey bence

Bu konuyu acman cok sacma olmus. Hatalisin k bkma

Son düzenleme:
kusura bakma ama sözde seni seviyor evlenmiş tm evlendi anladıkta ii defa aldatmak ne cinsel organının resmini atmak ne terbiyesiz !!! bunun tek ve tek ama cı sapıklık .

Hey masallah sabahin bu saatinde bile konu rekora gidiyor.....
neyseki oglumu okula goturmem lazim.....
Ben yabancilarin rahat oldugunu bilirdimde bu denli rahat olmasi béni soka koydu....
tamtam cinayet oykusu beklemiyordumda adam once bir sok yasamaliydi.....
sizi karisi olarak gormuyormu nedir.....

bu normal yazmmışsınız ya..
tersini düşünelim. biraz empati yapalım.
evlisiniz uyuyorsunuz. kocanız faceden zamanında çok sevdiği eski sevgilisini ekliyor.
ve sabaha kadar konuşuyor. ha bir ara uykum geldi sonra devam ederiz diyor.
sizde bunu normal karşılıyorsunuz.
hiçmi rahatsız olmayacaksınız.
yada olmaz mısınız??

Son düzenleme:
sanırım biraz saf bi anınıza gelmiş konusmussunuz ama anlamanız iyi bi daha böyle bişey yapmazsınız diye dusunuyorum eşinize anlatmanızı da iyi buldum saklamamıssınız sonucta bı daha konusmazsınız da o karsı taraf elbet baskasını bulur o hamile kadını aldatır üzüldüm dogrusu o kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…