- 13 Mart 2013
- 205
- 1
Konu sahibi arkadasim oyle egoist degil ama saftir.Gercekten arkadaslar mi sandi nedir bilemedim. Bana fb dan ordamisin demis bi kac gun once yetisemedim keske gorseydim engel olur akil verirdim gec kaldim. Ama yazismalarin bir kismini gordum uyuyamiyorum fln demis esine saril uyu demis arkadasim. SONRA sormus Turkiye ye gelince gorusmeyecek misin demis arkadasim gorusmeyecegim yeter demis. Kizin bosluguna mi geldi nutku mu tutuldu anlamadim ki... Eskiden bende benzer seyler yapmistim hani kibarca soykesen pesini birakip giderler sanirdim. Kibarligi cilve saniyor bunlar foti gondermesinin sebebi bu yuzden. Ben eski huyumu birakio bastan tersleyio sert cikinca herkes haddini biliyor ama kibarca lutfen cizgiyi asma vsbiz arkiz dostuz dersen gerisini getiriyorlar.Arkadasimin yanlisi dost olduklarini sanmis olmasi. Ben kotu niyetli olmadigini biliyorum sasirip kriz yonetimi yapamamis belli. Yetisemedm mesajina gorseydim bunlar olmicakti belki engellerdim. Bana anlatir cunku. Sizde kotu bisey defiyse ustunuze alinmayin.niyeti kotu degil
Biz de dusuncesizligine kizdik zaten,erkek bekar olsa neyse eklesin konussun esi bisey demiyosa ama isin icinde konustugu adamin esi de varsa cok ince olmak lazim.Esi anlayisli olmasa kendisinin evlilgi de bitebilirmis.Ben de ikiniz gibi yurt disindayim ama burdaki erkekler rahat yanlis anlamaz nasilsa,esim de anlayisli nasilsa diye diye cizgimden cikamam ki.En yakin arkadasim bir erkekti,nasil ki sozlendi merhaba merhaba kaldi,arkadasima bisey diyeceksem de sozlusu olan kiza yazarim kizcagiz uzulmesin diye.Sirf ben mutlu olucam eski arkadasimi gordum eski gunleri anariz diye baska bir hanimi uzmeye ne hakkim var?Bilmeden,dusunmeden iki evlilik de riske girmis olmus.Bu sebepten bizden uzak olsun boyle kisiler demis oldum hatta.Bir de durumdan gurur duymus gibi anlamlar cikiyor yazdiklarindan,basliktan cikan anlam daha fena onun icin patladi herkes.