Biz, Emre ile kavgayla ya da birbirimizi uzerek ayrilmamistik. Ayrildigimiza uzulmustuk ama saygili sekilde bitirdik. Bu yuzden, beni faceden eklemesini kabul ettim. Ama nereden bilebilirdimki boyle olacagini. Zaten bir daha asla gorusmem. Esime de olan herseyi detayiyla bu aksam anlattim. "Klasik abaza turk erkegi" dedi. Bir daha konusma sakin, esi hamileymis birsey soyleme esine, dedi.
Esine bir sekilde ulasip herseyi anlatsam mi?
Soru bu.
Cunku empati kurunca, benim basima boyle birsey gelse, mutlaka o kisinin bana anlatmasini tercih ederdimki esimin ne kadar sapik oldugunu bileyim diye.
Ben de esine anlatip anlatmama arasinda kaldim ama kadin hamile oldugu icin ne yapacagimi bilemiyorum acikcasi.
Hamile bir kadini uzmeye gonlum elvermez inanin.
ben ve benim gibi kadinlar..yazmistim ya daha once is kadinda biter tavrini koyacaktin die..arkadas cvp vermis "siz ve sizin gibi kadinlar yuzunden kadinlar haksiz tacizciler ve tecavuzculer hakli die" bu konunun neresindeyse taciz tecavuz..neyse..sende yazmissin taciz olayini..aman diyeyim bak ben ve benim gibi kadinlar onlari hakli goruomusuz senide uzmeyelim simdi yazmistim taaaaaaaaaaaaaa yukarlara :44:anlayamadim kim kimi uzecek?
gerçekten şaşırıyorum artık..
ben face kullanmıyorum sırf olurda densizin biri (tanıyayım- tanımayayım) ekler saçma sapan birşey yazar diye huzurum kaçar felan diye kk hariç hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok..
nişanlanmadan önce vardı aktif olarak kullanıyordum fakat 2 yıldır yok olmasını da istemiyorum..
ben böyle düşünüyorum ki birçok kişi vardır benim gibi düşünen..
millet eski manitanın orasına burasına bakıyor ve bu insan evliii...
amannn ben gerikafalı benle çok mutlu çok huzurluyum çok şükürr..
not: yanlış anlaşılmasın evli bayan face kullanamaz diye birşey demiyorum kullansın beni ilgilendirmez hatta çok normal kullanması fakat ben kullanmıyorum huzurluyum bu şekilde kaçsın istemiyorum..
ben ve benim gibi kadinlar..yazmistim ya daha once is kadinda biter tavrini koyacaktin die..arkadas cvp vermis "siz ve sizin gibi kadinlar yuzunden kadinlar haksiz tacizciler ve tecavuzculer hakli die" bu konunun neresindeyse taciz tecavuz..neyse..sende yazmissin taciz olayini..aman diyeyim bak ben ve benim gibi kadinlar onlari hakli goruomusuz senide uzmeyelim simdi yazmistim taaaaaaaaaaaaaa yukarlara :44:
gerçekten şaşırıyorum artık..
ben face kullanmıyorum sırf olurda densizin biri (tanıyayım- tanımayayım) ekler saçma sapan birşey yazar diye huzurum kaçar felan diye kk hariç hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok..
nişanlanmadan önce vardı aktif olarak kullanıyordum fakat 2 yıldır yok olmasını da istemiyorum..
not: yanlış anlaşılmasın evli bayan face kullanamaz diye birşey demiyorum kullansın beni ilgilendirmez hatta çok normal kullanması fakat ben kullanmıyorum huzurluyum bu şekilde kaçsın istemiyorum..
kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum arkadaşım cevremde bu şekilde evliliği biten cok kişi oldu...gerçekten şaşırıyorum artık..
hayir kabul etmiyorum,esinin yabanci olmasi ile alakasi yok kisilik yapisi veya kiz bi hata yapmis sinirimi bozmayayim demistir.Biz Turklerde yok mu genis mideli adam kac tane var...Benim esim de yabanci ama kiskanc,eski erkek arkadasim derken daha o lafi agzima geri sokar.O kadar da degil yani.Sakin ayrim yapmayalim,yalniz klasik Turk abaza erkegi diye bi gafi olmus o evrensel bisey,iki yuz bulunca hatta bulmadan abazalik yapmasi erkeklerin.Hayatta esim boyle seyler diyecek yapida degil her yerde Turkleri oven biri aksine,onyargilari gideren biri.Yabanci zaten demeyin,benimkiler gibileri de var.
bence de tamamen kişilik yapısı ama burda eşinin yabancı olduğunu ve o yüzden kıskanmadığını vurgulayan konu sahibesi zaten