Eski sevgilim esini benimle aldatiyor

Konuyu iki kere okudum .
Eşine takıldım kaldım .
Nasıl bir midedir bu arkadaşım.
Nereli çok merak ettim.
Yabancı bile olsa onlarda bile çok nefisli insanlar var eminim.
Valla senin kocanda abazalar sınıfına girmiş sanki...

Biz, Emre ile kavgayla ya da birbirimizi uzerek ayrilmamistik. Ayrildigimiza uzulmustuk ama saygili sekilde bitirdik. Bu yuzden, beni faceden eklemesini kabul ettim. Ama nereden bilebilirdimki boyle olacagini. Zaten bir daha asla gorusmem. Esime de olan herseyi detayiyla bu aksam anlattim. "Klasik abaza turk erkegi" dedi. Bir daha konusma sakin, esi hamileymis birsey soyleme esine, dedi.

1. eşim bana çok güvenir kıskanç da değildir. Bu sizin eski erkek arkadaşınızla konuşmanıza sebep mi? Taraflardan biri karşı tarafa güveniyor ve kıskanmıyor diye eşinin sabahlara kadar bu şekilde eski aşkıyla konuşmasını hak etmiş mi oluyor? Yani anlamadığım; birini severken hareketlerimize maksimum özen göstermemizin sebebi o kişinin bize güvenmemesi ve kıskanması mı? veya kıskanç değil güveniyor diye her şeyi yapmaya hakkımız mı oluyor?
2. Tamam iyi ayrıldınız ve arkadaşça olduğunu düşünüp arkadaşlık isteğini kabul ettiniz. buraya kadar normal de o dediği saçma sapan şeyleri fotoğrafı sabah 6'da bir anda ulaştırmadı herhalde size? Aldatma fikren başlayan bir şeyse, o eşini aldatmış bence ve sizinle. Sizde sabaha kadar ona eşlik etmişsiniz. İşinize gelmiş hala seviliyor olduğunuzu düşünmek bence. Eğer arkadaşça olduğunu düşündüyseniz ilk başta ve eşini de o kadar düşünüyordunuz ilk bu tip cümlesinde silip atsaydınız.
3. "Abaza" kelimesinin eşinizin dilindeki karşılığını merak ettim?
4. Eski erkek arkadaşınız abaza ise ona imkan sağlayan ne oluyor?

Esine bir sekilde ulasip herseyi anlatsam mi?
Soru bu.
Cunku empati kurunca, benim basima boyle birsey gelse, mutlaka o kisinin bana anlatmasini tercih ederdimki esimin ne kadar sapik oldugunu bileyim diye.

Empati kurmakta geç kalmışsın maalesef.
Empati kurunca eşinin eski kızarkadaşını ekleyip hala aşık olduğunu söylemesini de istemezsin herhalde.

Ben de esine anlatip anlatmama arasinda kaldim ama kadin hamile oldugu icin ne yapacagimi bilemiyorum acikcasi.
Hamile bir kadini uzmeye gonlum elvermez inanin.

O kadar ilkeliysen hiç konuşmayacaktın.
Hamile kadını baştan düşünecektin.

gerçekten şaşırıyorum artık..
ben face kullanmıyorum sırf olurda densizin biri (tanıyayım- tanımayayım) ekler saçma sapan birşey yazar diye huzurum kaçar felan diye kk hariç hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok..
nişanlanmadan önce vardı aktif olarak kullanıyordum fakat 2 yıldır yok olmasını da istemiyorum..
ben böyle düşünüyorum ki birçok kişi vardır benim gibi düşünen..
millet eski manitanın orasına burasına bakıyor ve bu insan evliii...
amannn ben gerikafalı benle çok mutlu çok huzurluyum çok şükürr..
not: yanlış anlaşılmasın evli bayan face kullanamaz diye birşey demiyorum kullansın beni ilgilendirmez hatta çok normal kullanması fakat ben kullanmıyorum huzurluyum bu şekilde kaçsın istemiyorum..

anlayamadim kim kimi uzecek?
ben ve benim gibi kadinlar..yazmistim ya daha once is kadinda biter tavrini koyacaktin die..arkadas cvp vermis "siz ve sizin gibi kadinlar yuzunden kadinlar haksiz tacizciler ve tecavuzculer hakli die" bu konunun neresindeyse taciz tecavuz..neyse..sende yazmissin taciz olayini..aman diyeyim bak ben ve benim gibi kadinlar onlari hakli goruomusuz senide uzmeyelim simdi yazmistim taaaaaaaaaaaaaa yukarlara :44:

Suç sende ne diye oturup konuşuyorsunki eski sevgiliyle evli barklı insansın o ateşi yakmış sende alevlendiriyorsun.

ben face kullanmıyorum sırf olurda densizin biri (tanıyayım- tanımayayım) ekler saçma sapan birşey yazar diye huzurum kaçar felan diye kk hariç hiçbir sosyal paylaşım sitesine üyeliğim yok..
nişanlanmadan önce vardı aktif olarak kullanıyordum fakat 2 yıldır yok olmasını da istemiyorum..
not: yanlış anlaşılmasın evli bayan face kullanamaz diye birşey demiyorum kullansın beni ilgilendirmez hatta çok normal kullanması fakat ben kullanmıyorum huzurluyum bu şekilde kaçsın istemiyorum..

dogru kullaninca kacmaz huzurun cnm benim..bak var benim face im ne msj atabilirsin ne fotolarimi gorebilirsin ne paylastiklarimi nede foto gonderebilirsin onun ayari kisinin kendi elinde..allah mutlulugunu huzurunu daim etsin

mesajlarınızdan birinde hadi sende git yarın işe gidiceksin yarın konuşmaya devam ederiz yazmıştınız benim bu dikkatimi çekti muhtemelen o pislik herif o resmi göndermeseydi sizin yazışmalarınız konuşmalarınız günlerce belki aylarca devam edecekti
( muhtemelen eşi doğum yapıp ihtiyacını karşılamaya başlayana kadar ) ama neyse ki adam ne amaçla size yaklaştığını hemen belli etmiş

ikinci olarakta ailecek bu ne genişliktir bunu anlayamadım malesef eşiniz yabancı bile olsa eski erkek ardaşınızla konuştuğunuzu biliyor gidip yatıyor ertesi gün siz olayı anlatınca klasik abaza türk erkeği diyor(gönderdiği resmin ne içerikli olduğunu da anlattınız umarım) ayrıca türk erkeklerine kurban olsun bence türk erkekleri en azından sevdiği kadını sahiplenip kıskanır eski erkek arkadaşlarıyla konuşmalarına müsade edecek kadar geniş değillerdir çok şükür son olarak da hadi eşiniz yabancı ondan kıskanmıyor, abiniz face den eski sevgilinizi eklediğinizi görüp size nasılmış falan diye soruyor sizin evli olduğunuzu bildiği halde bide üstüne bende ekliyim diyor buda bana ilginç geldi zira bırak abiyi benim erkek kardeşimde eski erkek ardaşımı tanırdı ve bizde onun ailesi beni istemediği için ayrıldık kötü bir şekilde değil yani ama kardeşimin yanında ismi bile geçse hemen kapatın bu konuyu deyip tepki verir

ben ve benim gibi kadinlar..yazmistim ya daha once is kadinda biter tavrini koyacaktin die..arkadas cvp vermis "siz ve sizin gibi kadinlar yuzunden kadinlar haksiz tacizciler ve tecavuzculer hakli die" bu konunun neresindeyse taciz tecavuz..neyse..sende yazmissin taciz olayini..aman diyeyim bak ben ve benim gibi kadinlar onlari hakli goruomusuz senide uzmeyelim simdi yazmistim taaaaaaaaaaaaaa yukarlara :44:

ay kusura bakma arkadasim ya,bosuna yordum seni sonradan okuyunca gordum ustteki kismi...neyse anladilar ne demek istedigimizi sonunda,mutluyum :)

Sana katılıyorum. Face kulanmıyorum hiç kullanmadım. İlk çıktığında herkeste bir mutluluk aman efendim ilk okul arkadaşımı göreceğim yehuuu.:) yolda görsen selam vermezsin neyin kafası bu. 10 yaşında ki arkadaşlığın 30 yaşında aynı sanki.

Eski sevgili gelir, eski hoşlanan gelir + eski sorun gelir. Hiç gelemem böyle şeylere.

Konu sahibine gelince kendi egonu şişirmişin, sözde adamın eşini düşünüyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

bence hiç eşine falan bulaşayım deme. onlar iyi olur da kabak yine senin başına patlar :KK19:

Şok içindeyim adam bildiginiz sapık. Cinsel organını sana yollayıp ne gibi bir tatmin yaşıyor olabilir ki? Bu nasıl bir sevgi ve aşk anlayışı...
Senden çocuk sahibi olmak istiyorum dediğinde birakmaliydiniz bu konuşmayı.
Hem saatlerce konuşuyorsunuz basit bir merhabanın ötesi bir durum bu, hem de evlenelim cocuk yapalım gibi konuşmalara girdiginde konuşmaya devam ediyorsunuz. Üzgünüm ama hata sizde...

kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum arkadaşım cevremde bu şekilde evliliği biten cok kişi oldu...
sebep densiz birinin msj atması bizim erkeklerimizde bayanlarımızda bu tarz seylerle kuşku duyuyolar ıster ıstemez o yuzden huzur kaçırmamak adına ben kullanmıyorum esımde aynı sekılde ıhtıyacta duymuyoruz cok sukur...

konunun ana noktasına gelirsek baslı basına yanlıs bır sey yapmıs konu sahıbı evlisin mutlusun eski erkek arkadasın dıyelım kı yazdı engelleme varmı bilmiyorum yoksa bile gormezden gel 1 kere cevap vermen yetmıs o adamında edepsizliliği yazıkk ne karaktersiz insanlar var ınsan olmaktan soguyorum ya gerçekten

hayir kabul etmiyorum,esinin yabanci olmasi ile alakasi yok kisilik yapisi veya kiz bi hata yapmis sinirimi bozmayayim demistir.Biz Turklerde yok mu genis mideli adam kac tane var...Benim esim de yabanci ama kiskanc,eski erkek arkadasim derken daha o lafi agzima geri sokar.O kadar da degil yani.Sakin ayrim yapmayalim,yalniz klasik Turk abaza erkegi diye bi gafi olmus o evrensel bisey,iki yuz bulunca hatta bulmadan abazalik yapmasi erkeklerin.Hayatta esim boyle seyler diyecek yapida degil her yerde Turkleri oven biri aksine,onyargilari gideren biri.Yabanci zaten demeyin,benimkiler gibileri de var.

alan memnun satan memnun bence:):)

hata felan da yok.

burda tek kötü duruma maruz kalan hiçbişeyden habersiz hamile eş

diğerleri memnuniyet içindeler

ne ilginç olaylar oluyor allahım sen koru bizi boylelerınden yarabbım..bana gore senı sevse byle davranmaz,sevdgı flan yok macera arıyorr

hayir kabul etmiyorum,esinin yabanci olmasi ile alakasi yok kisilik yapisi veya kiz bi hata yapmis sinirimi bozmayayim demistir.Biz Turklerde yok mu genis mideli adam kac tane var...Benim esim de yabanci ama kiskanc,eski erkek arkadasim derken daha o lafi agzima geri sokar.O kadar da degil yani.Sakin ayrim yapmayalim,yalniz klasik Turk abaza erkegi diye bi gafi olmus o evrensel bisey,iki yuz bulunca hatta bulmadan abazalik yapmasi erkeklerin.Hayatta esim boyle seyler diyecek yapida degil her yerde Turkleri oven biri aksine,onyargilari gideren biri.Yabanci zaten demeyin,benimkiler gibileri de var.

bence de tamamen kişilik yapısı ama burda eşinin yabancı olduğunu ve o yüzden kıskanmadığını vurgulayan konu sahibesi zaten

hata çok özür dileyerek diyorum ki sizde.

adam su götürmez bir gerçek ki şerefsizin önde gideni, ama siz:

1. niye onun arkadaşlık teklifini kabul ediyorsunuz?
2. hadi ettiniz niye mesajlaşıyorsunuz?
3. hadi mesajına bir gaflete düşüp cevap verdiniz neden mevzuyu anladığınızda devam ediyorsunuz?
4. ve bunu neden sabaha kadar sürdürüyorsunuz?

yani ne olur yanlış anlamayın ama sizin de biraz gururunuz okşanmışa benziyor ki bu sohbeti kesmemişsiniz. sürmüş allah sürmüş. ilgi görmek, hala size aşık olduğunu söylemesi sizi belli ki etkilemiş ve siz de zevk almışsınız bu konuşmadan. hiç rahatsız olmuş haliniz yok. ama işte çok rahatsız oldum diyorsunuz en doğru olan o olduğu için. ben demiyorum aldatmak istiyorsunuz eşinizi diye ama, resmen o mesajlaşmanın sabaha kadar sürmesinin asıl sebebi ve izin vereni sizsiniz sohbeti sürdürmüşsünüz. cinsel organını atmasına laf bile etmeyeceğim onu geçiyorum artık adam umutsuz bir mevzu.

karısına da bir şey demeyin hamile kadın çocuğunu düşürmesine sebep olacaksınız. allah akıl fikir versin. engellemese sizi offline olmasa siz hala sohbet ederdiniz ben ondan eminim. acı ama gerçek.

bir de ekleyeyim:
o kadar ciddiye almışsınız ki adamın sözlerini, bana aşık yazık kadına bana aşıkken kandırmasın diye bir hava gelmiş üzerinize. sizin gibi kaç kişiye dadanmış olabileceğini tahmin edemiyorsunuz değil mi? çocuk yapalım demesindeki amaç da sizle birlikte olmak için sizi kandırmaya çalışmasından başka bir şey değil. kibarca yanaşın diye ciddi göstermeye çalışmış aklınca. ne çocuk yapması, ne aşkı. adamın gözü dönmüş siz de sabaha kadar konuşarak ekmeğine yağ sürmüşsünüz. tekrar diyorum allah ayrı ayrı akıl fikir versin.

Son düzenleme:
Çüş!!!!!!

Hata sende, niye sabaha kadar konuştun ki.
Adam ergenlikten çıkamamış ayrıca. O ne ya, bebek yapalım gizli tutalım. Hangi devirde yaşıyoz hıyar.

Neyse. Yapacağın çok bişey yok kanımca.

X