Eski nişanli ne yapmaya çalışıyor ?

O şimdi 2 kez olunca yenilmeyi kabul edememiştir, ikiniz de istemediniz ya kendinde kusur aramaya başladı. Ondan bu saldırganlığı. Erkek olmak pipisi olmak değil onu anladı, şunları piyasadan çekseler de başkaları da zarar görmese

Uzak dur hayır gelmez , aklını başına al...

Barışmak için birinin desteklemesini bekliyorsunuz o biz olamayız.Bu dönem de devirde hala gönderme mi yapılır ya sosyal medya da ergen ergen hareketleri var .. ayrıca evet stalklamayiniz ve unuttunuz barışmayiniz...

Barışmak için birinin desteklemesini bekliyorsunuz o biz olamayız.Bu dönem de devirde hala gönderme mi yapılır ya sosyal medya da ergen ergen hareketleri var .. ayrıca evet stalklamayiniz ve unuttunuz barışmayiniz...
Hayır kesinlikle barışmak için destek beklemiyorum. Bunu yapacak olsam hiçbir desteğe ihtiyacım yok sadece dertlesme maksatlı açılmış bir konu.
Barışacak olsaydım aylarca peşimden kostugunda barışırdım

Bu kisiyle mutlu bir evlilik kurulmaz. Yazdigi iki arabesk sozle fikrin degisecekse sen bilirsin ama bu saygisiz adamla mutlu bir yuva aska kurulmaz.

Bu kisiyle mutlu bir evlilik kurulmaz. Yazdigi iki arabesk sozle fikrin degisecekse sen bilirsin ama bu saygisiz adamla mutlu bir yuva aska kurulmaz.
Hayır hayır fikrim değişmiyor sadece beni suçlu mu hissettirmek istiyor diye düşündüm. Amacı ne yani istenmedigini bildiği halde neden böyle davranır bir insan

Hayır hayır fikrim değişmiyor sadece beni suçlu mu hissettirmek istiyor diye düşündüm. Amacı ne yani istenmedigini bildiği halde neden böyle davranır bir insan
Ya bu arabesk takilan tiplerle olmaz. Kizlar genelde boyle paylasim yapinca erkekler, ay o da acı cekiyor diye geri doner, sonra bir bakar ki hic bir sey degismemis, ustune iki kat pismanlik yasar. Amacini bosverin. Siz dogru karar vermissiniz, kararinizdan donmeyin. Onu da takip edip durmayin. Suclu hissettirmeye calissa ne olur? O sozler yenilir yutulur degil. Birakin nasıl takilirsa takilsin. Siz yolunuza bakin.

İstediği kadar acı çeksin , beni suçlasın. Vicdani ona hep hatırlatacak gerçek suçlunun kim olduğunu. Kolay değil öyle milleti kandırıp , hayatını mahvedip geçip köşeye çekilmek.

İstediği kadar acı çeksin , beni suçlasın. Vicdani ona hep hatırlatacak gerçek suçlunun kim olduğunu. Kolay değil öyle milleti kandırıp , hayatını mahvedip geçip köşeye çekilmek.
Artik bunlari takmaman gerek. Yoluna devam et sen. Gecmiste kalsin. Pisman olsun olmasin buna bakma. Hep onune bak. Daha kimler cikacak karsina.

Sen güçlü karaktersin, o zayıf. Aksi olsa sana tahakküm etmeye çalışmak, güç mücadelesine girmek yerine nazik ve yapıcı olurdu. Kararından dolayı tebrik ediyorum seni.

Sen güçlü karaktersin, o zayıf. Aksi olsa sana tahakküm etmeye çalışmak, güç mücadelesine girmek yerine nazik ve yapıcı olurdu. Kararından dolayı tebrik ediyorum seni.
Aksi olsa bu halde olmazdık muhtemelen düşmanın da hayırlısı derler ya...

Güya şaka yapiyo kendince. Tam da bu anda birakmaliydim dediğim o kadar çok şey var ki ...
Benim toksikte bazen böyle şakalar yapiyodu. İşte ilişki sırasında grup olsun, dört kadın alma hakkım varlar, ama.nolcaklar diye şaka vurup gülüyordu bı senedir bı kıza gidiyo bı bana geliyo dmeek ki içleri pis bunların

Nerede bir tane bile kadına kendini kabul ettiremeyen erkek var çok eşlilik diyor. Bir tane vardı bir arkadaş böyle. Acayip kültürsüz ve salak bir tip. Bir ton kızla konuşuyordu hiç sevgili yapamıyordu. Sonra da bana bir karı yetmez diyordu ortamlarda daha bir tane bulabildiği yoktu

geçimsizin biriymiş evlenmeden defettiğiniz iyi olmuş. O sözleri kimbilir kime yazıyor üzerinize alınmayın bence, size yazdığını hiç sanmıyorum.

Bi tane bulsa rahatlayacak işte hep açlıktan bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…