Eski nişanli ne yapmaya çalışıyor ?

Aminn , çok teşekkür ederim
Terapistim de iletişime gecmedigim sürece bir sorun olmadığını söylüyor.
Ve evet gerçek suçlunun kendisi olduğunu biliyor ama çektiği acının üstüne bir de bunu yüklenmek istemiyor sanırım

Evet o konu da bana aitti
Burada yaptığı göndermelerden bahsettiğim için yeni bir konu açtım :)
Eee ne diye vicdan azabı yaşıyorsunuz ki?

Sizin şu yaşadıklarınızdan sonra 'severek ayrıldım' değil de, 'soğudum nefret ettim de ayrıldım' demeniz gerekiyor.

Bırakın artık gizli gizli takip etmeleri. Ha illede belamı bulacam diyorsanız barışın da görün bi nişanlıyken bunları yapan evliyken neler neler yapar.

Sevgi elimde olan birsey değil malesef. İrademi kullanabildigim şeylerde uzak durmaya çalışıyorum ama burada birçok konuda da görmüşsünüzdür neler neler yapıyor kocaları hala sevdigini söyleyen var. Artık sevmiyorum ama ayrılırken seviyordum

Sizin vicdan azabı çekiyor oluşunuz normal değil.

Böyle birinden iyi ki kurtulmuşsunuz şimdi nasılsınız, devam ediyor mu bu durumlar?

Evliyken çok yıpratır zindan ederdi bu adam seni ..ne mutlu ki dirayetli olmuş kendi hayatını kurtarmisssin..barışmak isterken bile laf sokan cirkeflik yapan adamdan ayrıldığınn için üzgün olma

Evliyken çok yıpratır zindan ederdi bu adam seni ..ne mutlu ki dirayetli olmuş kendi hayatını kurtarmisssin..barışmak isterken bile laf sokan cirkeflik yapan adamdan ayrıldığınn için üzgün olma
Evet benim için de hiç kolay olmadı ama en doğru kararı verdiğime eminim . Dört buçuk ay kadar kısa bir sürede bile anlaşamadık çok yıprattı beni bir ömür nasıl geçerdi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…