Eski nişanli ne yapmaya çalışıyor ?

Sizi cok tebrik ederim. Bile bile atese atlamadiginiz asla donmeyip kararinizin arkasinda durdugunuz icin. Stalklamak cok normal. Elbette merak edeceksiniz cunku sevdiginiz halde yapamayacaginizi dusunup bitirmissiniz. Iletisime gecmediginiz surece sorun yok bence. O da yedigi haltin icten ice farkindadir ama belli ki asla kendini suclu gormeyen bi insan. Dolayisiyla sorumlulugu birine yuklemeli. Bitirene kadar elinden geleni yapip karsidaki bitti deyince mevzuyu oraya kendisinin getirdigini unutuyo bazi insanlar. Ona da ondan olmus belli ki. Dua edin sadaka verin. Umarim hayat karsiniza gonlumuzden gecenden bile daha iyisini cikarir
Aminn , çok teşekkür ederim ☺️
Terapistim de iletişime gecmedigim sürece bir sorun olmadığını söylüyor.
Ve evet gerçek suçlunun kendisi olduğunu biliyor ama çektiği acının üstüne bir de bunu yüklenmek istemiyor sanırım

Evet o konu da bana aitti 😊
Burada yaptığı göndermelerden bahsettiğim için yeni bir konu açtım :)
Eee ne diye vicdan azabı yaşıyorsunuz ki?

Sizin şu yaşadıklarınızdan sonra 'severek ayrıldım' değil de, 'soğudum nefret ettim de ayrıldım' demeniz gerekiyor.

Bırakın artık gizli gizli takip etmeleri. Ha illede belamı bulacam diyorsanız barışın da görün bi nişanlıyken bunları yapan evliyken neler neler yapar.

Eee ne diye vicdan azabı yaşıyorsunuz ki?

Sizin şu yaşadıklarınızdan sonra 'severek ayrıldım' değil de, 'soğudum nefret ettim de ayrıldım' demeniz gerekiyor.

Bırakın artık gizli gizli takip etmeleri. Ha illede belamı bulacam diyorsanız barışın da görün bi nişanlıyken bunları yapan evliyken neler neler yapar.
Sevgi elimde olan birsey değil malesef. İrademi kullanabildigim şeylerde uzak durmaya çalışıyorum ama burada birçok konuda da görmüşsünüzdür neler neler yapıyor kocaları hala sevdigini söyleyen var. Artık sevmiyorum ama ayrılırken seviyordum

Sevgi elimde olan birsey değil malesef. İrademi kullanabildigim şeylerde uzak durmaya çalışıyorum ama burada birçok konuda da görmüşsünüzdür neler neler yapıyor kocaları hala sevdigini söyleyen var. Artık sevmiyorum ama ayrılırken seviyordum
Sizin vicdan azabı çekiyor oluşunuz normal değil.

Merhabalar. 7 ay önce nişan attım. Karşıdaki kisinin hataları vardı ve patlama noktam bana attığı ses kaydında 'seni istediğim gün hayatımın hatasını yaptım, siz ne biçim insanlarsiniz , yarın o yüzüğü masaya bırakmazsam ş*rfszm ' demesi oldu. Bunu duyar duymaz artık tüm ipler koptu bende ve bitirdim . Sonra hemen pişman oldu sabaha kadar aradı mesaj attı açmadım . Sabah ailesiyle kapıma geldiler içeri almadık . Bikac gün ulaşmaya çalıştı babam ciddi şekilde uyarınca bıraktı.

Ben bu arada numarami değiştirdim, hesaplarımi kapattım . 2 ay sonra yeni actugim hesabı bulmuş ve tekrar çok pişman olduğunu vs yazdı. Bir buçuk ay boyunca uğraştı , aracı olması için bıkac kişiye gitti ama kimse aracı olmadı. Sonra yine zaman zaman ailesinden gelen laflar ,iade etmemize rağmen nisandaki elbisenin , taktıkları takılardan ettikleri zararın parasını istemeler falan oldu. En son bir buçuk ay önce bana yine mesaj atmış ve ailem artık rahatsız etmemesini , aksi takdirde şikayet edeceğimizi söyledi.

Şimdi de bana birşey yazmiyo ama Instagram biyografisine sürekli göndermeli şeyler yaziyo . (Engelli ama farklı hesaplardan bakıyorum bazen )
Mesela 'o kadarını yapmaz dedigim herkes fazlasını yaptı '
Vefasizlardan kıymet bekleme
Birini gerçekten sevmenin bedeli bir daha kimseyi sevmemekmis anlarsan
Sensiz günler geçmez oldu gibi gibi...
Bir de en son nişan günü bizim aldigimiz kıyafetlerle çekindiği resmi profil yapıp kaldırmış . Ben acı cekiyorum sen de çek mi demek istiyo , ne yapıyor anlamıyorum. Evet stalklama diyeceksiniz ama o böyle yaptıkça ben de merak edip bakıyorum 🤦🏻‍♀️ ve kendimi sucluyorum bazen de ama gerçekten çok haklı sebeplerim vardi ve sevdiğim halde bıraktım böyle biriyle olmayacağını anladigim için .

Bu arada okumaya devam etmek isterseniz nişan atma sebeplerini kisaca yazıyım. Görücü usulüydü ve ilk görüşmemizde sorduğum sorulara hep olumlu yanıt verdi , sonra benim için hayati olan bazı sözlerinden dönüp seni beğendiğim için tamam dedim ama olmaz demeye başladı. En basit tartsimada beni bırak , ben seni bırakamam ama sen bırakırsan saygı duyarım derdi hiç de öyle olmadı. Eski konuştuğu kızla kiyaslardi o sürekli yazardı iltifat ederdi vs. İstediği şey olmayınca küser , trip atardi , dediğini yaptırana kadar uğraşırdi yani. Aileme zaman zaman laf söylerdi . Hatta bir defa evlerine gittigimizde birşey derlerse onları kovarim bile demişti . Nişanımda ablası bağırıp çağırıp olay çıkarmisti ... Dahası var ama bu kadar yeterli olur diye düşündüm.

Şimdi yazdığı sözlerle beni suçlu hissettiriyor , fikirlerinize ihtiyacım var
Böyle birinden iyi ki kurtulmuşsunuz şimdi nasılsınız, devam ediyor mu bu durumlar?

Bir de oraya eklemeyi unuttuğum ; kızdığı zaman bazen telefonu yüzüme kapatır ve sesini yükseltirdi. Önceki konularda yazdığım birşey olarak okumak için gelen çocuklara vurdugunu söylemişti. Bunlar da birakmamdaki büyük sebeplerdendi
Evliyken çok yıpratır zindan ederdi bu adam seni ..ne mutlu ki dirayetli olmuş kendi hayatını kurtarmisssin..barışmak isterken bile laf sokan cirkeflik yapan adamdan ayrıldığınn için üzgün olma

Evliyken çok yıpratır zindan ederdi bu adam seni ..ne mutlu ki dirayetli olmuş kendi hayatını kurtarmisssin..barışmak isterken bile laf sokan cirkeflik yapan adamdan ayrıldığınn için üzgün olma
Evet benim için de hiç kolay olmadı ama en doğru kararı verdiğime eminim . Dört buçuk ay kadar kısa bir sürede bile anlaşamadık çok yıprattı beni bir ömür nasıl geçerdi bilmiyorum

X