Eski nişanli ne yapmaya çalışıyor ?

Onu kimse çekemez ya mümkün değil. İki saniye duramıyordum yanında. Sebebi aslında kadınları değersiz görmeleri. Kadınlar da bunu içten içe hissediyor ve uzaklaşıyor
Eskaza birini bulup evlenir ama ömrü instada avlanmakla geçer, parası olursa eskorta gider belki. Bu kadarlık adamlar.

Iyy iğrenç pislik. Sizinle beraberken bu sakayi yapıp bir de başkasıyla mi oluyormus anlamadim?
Bu da bir defasında dört kişi olsa ne güzel olur hergün birinin yanında diyip sırıtmıştı. Düpedüz saygısızlık bunlar.

geçimsizin biriymiş evlenmeden defettiğiniz iyi olmuş. O sözleri kimbilir kime yazıyor üzerinize alınmayın bence, size yazdığını hiç sanmıyorum.
Bana yazıyo eminim kafayı takmış durumda çünkü. Şikayet edeceğiz diye tehdit etmesek bana mesaj atardi direk ama şikayet edersek mesleğine bişey olur korkusuna oradan laf sokuyo sürekli

Herseyi gectim siz ne guclu birisiniz tebrik ederim
Sadece evleniyim kocam olsun diye bile bile lades dememissiniz
Stalk konusunda da yapmaniz cok normal merak duygusu.. ilkokul asklarimi bile stalkliyorum cok takıntı yapmamak kosuluyla bakabilirsiniz bence.
Zaman sadece

Ya çok teşekkürler. Siz böyle güçlüsün dedikçe ben mutlu oluyorum , kendimin farkına varıyorum.
Ondan sonra bir hafta konustugum biri oldu onu stalkliyorum mesela merak sadece dediğiniz gibi

Seni istediğim gün lanet olsun demiş ya öfkeden belki affedilebilir. Gerçekten samimi ise.Kiyafetlerin parasını istemeleri tuhaf olmuş.

Ay yok arkana bakma bile. Hiç açma profilini. Bir sure sonra ofken soguyacak duzeldi felan zannedeceksin ama hayir. Asla duzelmiyor. Sahte hesaplardan da bakma. Kendini tut.

Cok sorunlu birine benziyor, belali gibi,
Bir kere sans vereyim diye yazarsan bir daha kurtulamazsin, tehlikeli

Seni istediğim gün lanet olsun demiş ya öfkeden belki affedilebilir. Gerçekten samimi ise.Kiyafetlerin parasını istemeleri tuhaf olmuş.
Nasıl yani bunu dediği için affedebilir miyim? Öfkeyle söyledi evet ama öncesinde defalarca uyardım onu sinirlenince lafının nereye gittiğini bilmiyorsun dikkat et diye . Ayrıca bu yapılanların affedilir yanı yok bana göre

Ay yok arkana bakma bile. Hiç açma profilini. Bir sure sonra ofken soguyacak duzeldi felan zannedeceksin ama hayir. Asla duzelmiyor. Sahte hesaplardan da bakma. Kendini tut.
Evet düzelmez . Bana tekrar barışmak için yazdığı zaman diliminde gördüm zaten , çok iyi gibi davraniyo ama azıcık kuyruğuna basınca gerçek kimliğini cikariveriyo ortaya. Benim babama s*refsiz demiş , anneme babama bana karşı ahlaklarini bozuyolar dedi evlenince böyle biri neler demez ki

Cok sorunlu birine benziyor, belali gibi,
Bir kere sans vereyim diye yazarsan bir daha kurtulamazsin, tehlikeli
Bakıyorum ama kendimi tutuyorum yazma konusunda . Öyle bişey olmaz inşallah. Bakmayı da bitirirsem tamamen cikarcam inşallah hayatimdan

Daha beterini der, yapar. Sakin. Uzak dur. Bizim gibi insanlar bu turlerle basa cikamaz. Bunlara aksi kiz lazim canini okuyacak

Daha beterini der, yapar. Sakin. Uzak dur. Bizim gibi insanlar bu turlerle basa cikamaz. Bunlara aksi kiz lazim canini okuyacak
Evet sesim çıkmadığı için bunları yapabildi zaten . Ama bir yere kadar sınırımı astiklarinda öyle bir cikardim ki sesimi ...
Davul bile dengi dengine , dediğiniz gibi birileri lazım böylesine

Yani bu adamla olmadığınız için vicdan yapmanız gereken hiçbir durum yok. Sadaka verin şükür edin ne biliyim mutlu olun ama pişman olmayın.

Geçenlerde bir konu açılmıştı "aileni kovarim" "ben öğrencilerimi dövüyorum" falan diyordu. O konuda mi size aitti?

Bu arada ayrılmanız çok iyi olmuş yoksa evlenince şiddet hareket her türlü kötü şeyleri yaşayacaktınız...

Evet o konu da bana aitti
Burada yaptığı göndermelerden bahsettiğim için yeni bir konu açtım :)

Sizi cok tebrik ederim. Bile bile atese atlamadiginiz asla donmeyip kararinizin arkasinda durdugunuz icin. Stalklamak cok normal. Elbette merak edeceksiniz cunku sevdiginiz halde yapamayacaginizi dusunup bitirmissiniz. Iletisime gecmediginiz surece sorun yok bence. O da yedigi haltin icten ice farkindadir ama belli ki asla kendini suclu gormeyen bi insan. Dolayisiyla sorumlulugu birine yuklemeli. Bitirene kadar elinden geleni yapip karsidaki bitti deyince mevzuyu oraya kendisinin getirdigini unutuyo bazi insanlar. Ona da ondan olmus belli ki. Dua edin sadaka verin. Umarim hayat karsiniza gonlumuzden gecenden bile daha iyisini cikarir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…