Eski nişanli ne yapmaya çalışıyor ?

İmamlık mesleğinde bir sorun yok ancak bu mesleği seçen bazı kişiler aşırı uçta olan insanlar oluyor. uzak durmakta fayda var.
Evet meslek çok kutsal dediğim gibi ama keşke hakedenlerin elinde olsa. Ne gibi uç noktalardan bahsettiniz

Evet dertleşmek için açtım daha çok ve iyi geliyor yorumlarınız :)

Bunları diyen biri aklınızı meşgul etmesin. Bırakın ne paylaşım yapıyorsa yapsın önünüze bakın. Sürekli sizi eski kız arkadaşlarıyla karşılaştıran, laflarını değiştiren kendi suçlarını size atan bir manipülatörden kurtuldugunuza şükredin. Şu erkeklerin kendi yaptıkları şeyleri görmezden gelip terkedilince kadını suçlaması kadar aşağılık bir hareket yok. Sizi suçlu hissettirmek istiyor ama siz oyununa gelmeyin.

pöf vallaha iyi ki kurtulmussunuz. Iyice rezil etmisler kendilerini

Nasıl biranda birakabildin diye suçladı beni ama o raddeye gelene kadar neleri görmezden geldigimi bilmiyordu. Tam manasıyla manipüle ediyordu gerçekten sürekli tetikteydim ya mesaj atar da görmezsem arar da duymazdan diye böyle bir durumda başıma neler geleceğini biliyordum çünkü .

Sen de biona feratlar ve küpekler giremez yaz

Helal kız önden görmüşsün ve bırakmışsın.

Tebrik etmeye geldim. Mis gibi hatunmuşsun. Gücünden kendime de diliyorum sister.

Helal kız önden görmüşsün ve bırakmışsın.

Tebrik etmeye geldim. Mis gibi hatunmuşsun. Gücünden kendime de diliyorum sister.
Ayy sağolun ya çok zor zamanlar geçirdim ama düşününce de kendimle gurur duyuyorum çünkü ezildiği , değer görmediği halde ilişkisini ve özellikle evliliğini devam ettiren çok kişi var çevremde. Hatta nisanlanip atmak isteyen ama cesaret edemeyip pişman olan arkadaşlarım da . Biraz zorlansam da ömür boyu çekmekten iyidir.

Bu gücün çok daha fazlası vardır sende eminim

Ayrılığı sindiremiyorsa limonlu soda içsin.

Her türlü kabalığı yap, agresif davranışlar göster, kalp kır, sözünden cay sonra da bekle ki bu kız seni kyaıtsız şartsız kabul etsin. Öyle beylik lafları etmeden önce düşünseydi sonucu.

Bir dip not olarak ekleyeyim. Ayrıldığınız için üzgün değil, ondan vazgeçtiğin için gurur yapmış hepsi bu.

Cepte gördüğü için herşeyi yaparım ben buna dedi. Evlensem daha beni neler bekliyordu Allah bilir.

Gururundan bunları yapıyorsa iyice yerle bir ediyo kendini ama. Ben acimdan ölsem de mutlu görünmeye çalışır öyle saçma sapan göndermeler yapmam

aaaaa inanın çok şaşkınım. bu hikaye nasil böyle bitti? bu nasıl böyle gururlu bir genç kız tavrı olmuş. tebrik ediyorum canı gönülden. hayatınızdaki en doğru kararı vermişsiniz bence. o kadar alışmışız ki " düzelir dedim, cok sevdim, aynı evin içine girince hwrsey guzel olacak sandim"....ve hamileyim tam dava acacaklen öğrendim....vs vs vs . mSallah bunlari yasamamissiniz şükredin tabi bu sizin güçlü olusunuzdan kaynaklı.

Çok teşekkür ederim
Tek basima bu kararın arkasında duramazdim sanırım ama ailem hep destek oldu, ilk zamanlar geri adım atmak istedim buna kesinlikle izin vermediler , sürekli benimle konuştular iyi olmam için cabaladilar hala tam atlatamadim belki ama inanıyorum ki bu çektiklerimin karşılığını çok daha güzel bir şekilde alacağım inşallah:)

Nisan atma sebeplerini okudum. Acaba bu yaptiklarindan sonra hangi sozlerle sizi suclu hissettiriyor?
Birakin su değmeyecek adami stalklamayi, dertsiz başınıza dert aramayin.

Nisan atma sebeplerini okudum. Acaba bu yaptiklarindan sonra hangi sozlerle sizi suclu hissettiriyor?
Birakin su değmeyecek adami stalklamayi, dertsiz başınıza dert aramayin.
Daha kısa kısa anlattım orada. Attığı son mesajinda hayatımın içine ettin senin yüzünden acı çekiyorum yazmıştı , psikolojik baskıyı ayrıldığı halde bırakmıyor yani

Görücü usulüyle tanıstıgınız adamı oturupta ne yaptığını merak etmeyin bir zahmet. Nisan atma sebeplerinizi okumadım, gerek yok. Sonuçta bitmiş mi? Bitmiş dönüp dönüp bakıp düşünmenin bir manası yok.

Yoksa bu gidişle affedersiniz de.

Affetme gibi birşey söz konusu değil. Bunu yapacak olsam önceden yapardım. Ama görücü usulünde de sevip sevilebiliyoruz ya bu yüzden biraz zorlandım

Aferin bacım valla çok doğru karar vermişsin, tebrik ettim cesaretinden dolayı.
Onun pişmanlığı kendinedir, rengini belli etmiş ya evlenene kadar uyutmayi planlıyordu seni. Sen akıllı çıktın döndün ya şimdi kendine yediremedi sen dön daha beterlerini yapardı eminim.

Evet dışarda çok efendi yardımsever olduğu için benim gibi içine girmeyen göremez zaten gerçek yüzünü. Benden önce biriyle daha söz aşamasına gelip ayrılmış bir ben bir de o kız gördü heralde kişiliğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…