Eski nişanli ne yapmaya çalışıyor ?

Onu kimse çekemez ya mümkün değil. İki saniye duramıyordum yanında. Sebebi aslında kadınları değersiz görmeleri. Kadınlar da bunu içten içe hissediyor ve uzaklaşıyor
Eskaza birini bulup evlenir ama ömrü instada avlanmakla geçer, parası olursa eskorta gider belki. Bu kadarlık adamlar.

Benim toksikte bazen böyle şakalar yapiyodu. İşte ilişki sırasında grup olsun, dört kadın alma hakkım varlar, ama.nolcaklar diye şaka vurup gülüyordu bı senedir bı kıza gidiyo bı bana geliyo dmeek ki içleri pis bunların
Iyy iğrenç pislik. Sizinle beraberken bu sakayi yapıp bir de başkasıyla mi oluyormus anlamadim?
Bu da bir defasında dört kişi olsa ne güzel olur hergün birinin yanında diyip sırıtmıştı. Düpedüz saygısızlık bunlar.

geçimsizin biriymiş evlenmeden defettiğiniz iyi olmuş. O sözleri kimbilir kime yazıyor üzerinize alınmayın bence, size yazdığını hiç sanmıyorum.
Bana yazıyo eminim kafayı takmış durumda çünkü. Şikayet edeceğiz diye tehdit etmesek bana mesaj atardi direk ama şikayet edersek mesleğine bişey olur korkusuna oradan laf sokuyo sürekli

Herseyi gectim siz ne guclu birisiniz tebrik ederim
Sadece evleniyim kocam olsun diye bile bile lades dememissiniz
Stalk konusunda da yapmaniz cok normal merak duygusu.. ilkokul asklarimi bile stalkliyorum cok takıntı yapmamak kosuluyla bakabilirsiniz bence.
Zaman sadece ❤️

Herseyi gectim siz ne guclu birisiniz tebrik ederim
Sadece evleniyim kocam olsun diye bile bile lades dememissiniz
Stalk konusunda da yapmaniz cok normal merak duygusu.. ilkokul asklarimi bile stalkliyorum cok takıntı yapmamak kosuluyla bakabilirsiniz bence.
Zaman sadece ❤️
Ya çok teşekkürler. Siz böyle güçlüsün dedikçe ben mutlu oluyorum , kendimin farkına varıyorum.
Ondan sonra bir hafta konustugum biri oldu onu stalkliyorum mesela merak sadece dediğiniz gibi ☺️

Merhabalar. 7 ay önce nişan attım. Karşıdaki kisinin hataları vardı ve patlama noktam bana attığı ses kaydında 'seni istediğim gün hayatımın hatasını yaptım, siz ne biçim insanlarsiniz , yarın o yüzüğü masaya bırakmazsam ş*rfszm ' demesi oldu. Bunu duyar duymaz artık tüm ipler koptu bende ve bitirdim . Sonra hemen pişman oldu sabaha kadar aradı mesaj attı açmadım . Sabah ailesiyle kapıma geldiler içeri almadık . Bikac gün ulaşmaya çalıştı babam ciddi şekilde uyarınca bıraktı.

Ben bu arada numarami değiştirdim, hesaplarımi kapattım . 2 ay sonra yeni actugim hesabı bulmuş ve tekrar çok pişman olduğunu vs yazdı. Bir buçuk ay boyunca uğraştı , aracı olması için bıkac kişiye gitti ama kimse aracı olmadı. Sonra yine zaman zaman ailesinden gelen laflar ,iade etmemize rağmen nisandaki elbisenin , taktıkları takılardan ettikleri zararın parasını istemeler falan oldu. En son bir buçuk ay önce bana yine mesaj atmış ve ailem artık rahatsız etmemesini , aksi takdirde şikayet edeceğimizi söyledi.

Şimdi de bana birşey yazmiyo ama Instagram biyografisine sürekli göndermeli şeyler yaziyo . (Engelli ama farklı hesaplardan bakıyorum bazen )
Mesela 'o kadarını yapmaz dedigim herkes fazlasını yaptı '
Vefasizlardan kıymet bekleme
Birini gerçekten sevmenin bedeli bir daha kimseyi sevmemekmis anlarsan
Sensiz günler geçmez oldu gibi gibi...
Bir de en son nişan günü bizim aldigimiz kıyafetlerle çekindiği resmi profil yapıp kaldırmış . Ben acı cekiyorum sen de çek mi demek istiyo , ne yapıyor anlamıyorum. Evet stalklama diyeceksiniz ama o böyle yaptıkça ben de merak edip bakıyorum 🤦🏻‍♀️ ve kendimi sucluyorum bazen de ama gerçekten çok haklı sebeplerim vardi ve sevdiğim halde bıraktım böyle biriyle olmayacağını anladigim için .

Bu arada okumaya devam etmek isterseniz nişan atma sebeplerini kisaca yazıyım. Görücü usulüydü ve ilk görüşmemizde sorduğum sorulara hep olumlu yanıt verdi , sonra benim için hayati olan bazı sözlerinden dönüp seni beğendiğim için tamam dedim ama olmaz demeye başladı. En basit tartsimada beni bırak , ben seni bırakamam ama sen bırakırsan saygı duyarım derdi hiç de öyle olmadı. Eski konuştuğu kızla kiyaslardi o sürekli yazardı iltifat ederdi vs. İstediği şey olmayınca küser , trip atardi , dediğini yaptırana kadar uğraşırdi yani. Aileme zaman zaman laf söylerdi . Hatta bir defa evlerine gittigimizde birşey derlerse onları kovarim bile demişti . Nişanımda ablası bağırıp çağırıp olay çıkarmisti ... Dahası var ama bu kadar yeterli olur diye düşündüm.

Şimdi yazdığı sözlerle beni suçlu hissettiriyor , fikirlerinize ihtiyacım var
Seni istediğim gün lanet olsun demiş ya öfkeden belki affedilebilir. Gerçekten samimi ise.Kiyafetlerin parasını istemeleri tuhaf olmuş.

Merhabalar. 7 ay önce nişan attım. Karşıdaki kisinin hataları vardı ve patlama noktam bana attığı ses kaydında 'seni istediğim gün hayatımın hatasını yaptım, siz ne biçim insanlarsiniz , yarın o yüzüğü masaya bırakmazsam ş*rfszm ' demesi oldu. Bunu duyar duymaz artık tüm ipler koptu bende ve bitirdim . Sonra hemen pişman oldu sabaha kadar aradı mesaj attı açmadım . Sabah ailesiyle kapıma geldiler içeri almadık . Bikac gün ulaşmaya çalıştı babam ciddi şekilde uyarınca bıraktı.

Ben bu arada numarami değiştirdim, hesaplarımi kapattım . 2 ay sonra yeni actugim hesabı bulmuş ve tekrar çok pişman olduğunu vs yazdı. Bir buçuk ay boyunca uğraştı , aracı olması için bıkac kişiye gitti ama kimse aracı olmadı. Sonra yine zaman zaman ailesinden gelen laflar ,iade etmemize rağmen nisandaki elbisenin , taktıkları takılardan ettikleri zararın parasını istemeler falan oldu. En son bir buçuk ay önce bana yine mesaj atmış ve ailem artık rahatsız etmemesini , aksi takdirde şikayet edeceğimizi söyledi.

Şimdi de bana birşey yazmiyo ama Instagram biyografisine sürekli göndermeli şeyler yaziyo . (Engelli ama farklı hesaplardan bakıyorum bazen )
Bir de en son nişan günü bizim aldigimiz kıyafetlerle çekindiği resmi profil yapıp kaldırmış . Ben acı cekiyorum sen de çek mi demek istiyo , ne yapıyor anlamıyorum. Evet stalklama diyeceksiniz ama o böyle yaptıkça ben de merak edip bakıyorum 🤦🏻‍♀️ ve kendimi sucluyorum bazen de ama gerçekten çok haklı sebeplerim vardi ve sevdiğim halde bıraktım böyle biriyle olmayacağını anladigim için .

Bu arada okumaya devam etmek isterseniz nişan atma sebeplerini kisaca yazıyım. Görücü usulüydü ve ilk görüşmemizde sorduğum sorulara hep olumlu yanıt verdi , sonra benim için hayati olan bazı sözlerinden dönüp seni beğendiğim için tamam dedim ama olmaz demeye başladı. En basit tartsimada beni bırak , ben seni bırakamam ama sen bırakırsan saygı duyarım derdi hiç de öyle olmadı. Eski konuştuğu kızla kiyaslardi o sürekli yazardı iltifat ederdi vs. İstediği şey olmayınca küser , trip atardi , dediğini yaptırana kadar uğraşırdi yani. Aileme zaman zaman laf söylerdi . Hatta bir defa evlerine gittigimizde birşey derlerse onları kovarim bile demişti . Nişanımda ablası bağırıp çağırıp olay çıkarmisti ... Dahası var ama bu kadar yeterli olur diye düşündüm.

Ay yok arkana bakma bile. Hiç açma profilini. Bir sure sonra ofken soguyacak duzeldi felan zannedeceksin ama hayir. Asla duzelmiyor. Sahte hesaplardan da bakma. Kendini tut.

Cok sorunlu birine benziyor, belali gibi,
Bir kere sans vereyim diye yazarsan bir daha kurtulamazsin, tehlikeli

Seni istediğim gün lanet olsun demiş ya öfkeden belki affedilebilir. Gerçekten samimi ise.Kiyafetlerin parasını istemeleri tuhaf olmuş.
Nasıl yani bunu dediği için affedebilir miyim? Öfkeyle söyledi evet ama öncesinde defalarca uyardım onu sinirlenince lafının nereye gittiğini bilmiyorsun dikkat et diye . Ayrıca bu yapılanların affedilir yanı yok bana göre

Ay yok arkana bakma bile. Hiç açma profilini. Bir sure sonra ofken soguyacak duzeldi felan zannedeceksin ama hayir. Asla duzelmiyor. Sahte hesaplardan da bakma. Kendini tut.
Evet düzelmez . Bana tekrar barışmak için yazdığı zaman diliminde gördüm zaten , çok iyi gibi davraniyo ama azıcık kuyruğuna basınca gerçek kimliğini cikariveriyo ortaya. Benim babama s*refsiz demiş , anneme babama bana karşı ahlaklarini bozuyolar dedi evlenince böyle biri neler demez ki

Cok sorunlu birine benziyor, belali gibi,
Bir kere sans vereyim diye yazarsan bir daha kurtulamazsin, tehlikeli
Bakıyorum ama kendimi tutuyorum yazma konusunda . Öyle bişey olmaz inşallah. Bakmayı da bitirirsem tamamen cikarcam inşallah hayatimdan

Evet düzelmez . Bana tekrar barışmak için yazdığı zaman diliminde gördüm zaten , çok iyi gibi davraniyo ama azıcık kuyruğuna basınca gerçek kimliğini cikariveriyo ortaya. Benim babama s*refsiz demiş , anneme babama bana karşı ahlaklarini bozuyolar dedi evlenince böyle biri neler demez ki
Daha beterini der, yapar. Sakin. Uzak dur. Bizim gibi insanlar bu turlerle basa cikamaz. Bunlara aksi kiz lazim canini okuyacak

Daha beterini der, yapar. Sakin. Uzak dur. Bizim gibi insanlar bu turlerle basa cikamaz. Bunlara aksi kiz lazim canini okuyacak
Evet sesim çıkmadığı için bunları yapabildi zaten . Ama bir yere kadar sınırımı astiklarinda öyle bir cikardim ki sesimi ...
Davul bile dengi dengine , dediğiniz gibi birileri lazım böylesine

Böyle yaparak vicadinimi rahatsız ediyor amacına ulaşıyor bence.
İyi ki dediğiniz evrelere gelmeden bitirdim. Başkasını bulur muydu bilmiyorum imamdı çünkü ama ikinci eş şakasını ısrarla ve rahatsız olduğumu defalarca söylememe rağmen yapardı.
Bir de ben seninle birlikte olmak için evleniyorum yoksa yemeğimi de yapıyorum yalnız da yaşamaya alışkınım demişti. Aklı seyindeydi yani bilemiyorum o yüzden
Yani bu adamla olmadığınız için vicdan yapmanız gereken hiçbir durum yok. Sadaka verin şükür edin ne biliyim mutlu olun ama pişman olmayın.

Bir de oraya eklemeyi unuttuğum ; kızdığı zaman bazen telefonu yüzüme kapatır ve sesini yükseltirdi. Önceki konularda yazdığım birşey olarak okumak için gelen çocuklara vurdugunu söylemişti. Bunlar da birakmamdaki büyük sebeplerdendi
Geçenlerde bir konu açılmıştı "aileni kovarim" "ben öğrencilerimi dövüyorum" falan diyordu. O konuda mi size aitti?

Bu arada ayrılmanız çok iyi olmuş yoksa evlenince şiddet hareket her türlü kötü şeyleri yaşayacaktınız...

Geçenlerde bir konu açılmıştı "aileni kovarim" "ben öğrencilerimi dövüyorum" falan diyordu. O konuda mi size aitti?

Bu arada ayrılmanız çok iyi olmuş yoksa evlenince şiddet hareket her türlü kötü şeyleri yaşayacaktınız...
Evet o konu da bana aitti 😊
Burada yaptığı göndermelerden bahsettiğim için yeni bir konu açtım :)

Sizi cok tebrik ederim. Bile bile atese atlamadiginiz asla donmeyip kararinizin arkasinda durdugunuz icin. Stalklamak cok normal. Elbette merak edeceksiniz cunku sevdiginiz halde yapamayacaginizi dusunup bitirmissiniz. Iletisime gecmediginiz surece sorun yok bence. O da yedigi haltin icten ice farkindadir ama belli ki asla kendini suclu gormeyen bi insan. Dolayisiyla sorumlulugu birine yuklemeli. Bitirene kadar elinden geleni yapip karsidaki bitti deyince mevzuyu oraya kendisinin getirdigini unutuyo bazi insanlar. Ona da ondan olmus belli ki. Dua edin sadaka verin. Umarim hayat karsiniza gonlumuzden gecenden bile daha iyisini cikarir

X