Eski halime dönmek istiyorum.

Konuştum
Herşeyi kafama takıp büyüttüğüm için anlatımını değiştirdiğini geçiştirdiğini söyledi. O konu haricinde hiçbir yalanım yanlışım olmadı o konuyu da sen kafana taktığın için doğruları söylemedim ayrılırsın diye korktum. Bak 1 yılı geçti hala aynı konudasın aş artık bıkmadın mı geçmişi düşünmekten diyor. Ama bende yarattığı hasarı hesaba katmıyor. Toparlanırım ama kendimi eğitmem lazım
Mesela işe gitti az önce. Parfüm kokusu fazla geldi. Normalde ne diye bu kadar 5 6 fıs sıkıyorsun 2 fıs yeter diye laf sokardım bende de var problem. Sanki herkes onu koklcak onun peşinde gibi salakça bi düşünce. Bugün gitmeden sarıldı oo yoğun sıkmışsın boğuldum dedim al işte hayatım valla kavga çıkarcak yer arıyorsun dedi güldü bende dedim yok bana yoğun geldi yeni sıktığın için şimdi işe gidene kadar hafifler. Böyle geçiştirdim o da şaşırdı çünkü laf sokmamı bekliyordu. Böyle böyle aşıcam sanırım

Canım 5 6 sene ne ya korkuttun beni. daha 2 ay olcak evlilik. Saçımda beyazlar çıkar valla

Evet ilk defa bu şekilde her yönlü seviyorum ama aşktan delirecek kadar abartmadım. Benim yaşadığım şeyin aşkla değil de takıntıyla ilgisi olduğunu düşünüyorum
Odak merkezini değiştirmen lazım.. Dilerim bu hastalık tan kurtulursun.

Özgüvenin yok bence güzel kadınların hepsini potansiyel düşman olarak görüyorsun sanırım eski sevgiliye ne olsun yani eşinle sevgili oldu diye yok mu olsun kız bir anda adam huyunu bildiği için yalan söylemiş bu sende sonradan olmamış sen hep böyleymişsin baya kıskanç birisin işte yıllar ilerledikçe yaş aldıkça çoluk çocuk oldukça daha da kötüleşir ilaçla olmasa da terapiyle tedavi olmalısın yoksa bu kıskançlıklar eşini darlar ve senden uzaklaşır özgürlük delisi bir kova burcu olarak bu konuyu okudukça ben darlandım eşim tv fişini çekecek ben bir aktöre bakmışım diye tüylerim ürperdi valla

+++

Yıllardır bu forumdayim her böyle yazıldığında itiraz ediyorum.

Gerçekten sinir bozucu bazı cümleler var ; "

ben bile bakıyorum , " güzel bir kadın gördüğümde eşimi dürtüyorum " erkekler böyle , eskileri istese onla evlenirdi

güzel kadınların hepsini potansiyel düşman olarak görüyorsun sanırım
Ne alaka Allah aşkına ya
Kaldı ki eski sevgilisi benim güzel diyebileceğim biri değil. Ben kızı kıskanmıyorum zaten. Kim ister ki eşinin eskilerinin olduğu muhitte oturmayı? Ha siz isteyebilirsiniz ama ben o pencereden bakmıyorum

Eski sevgilisini demiyorum ki ben tv de baktığı kimse artık :) ha bu arada sana göre çirkindir eski sevgili belki kızı kıskanmasan nerde oturduğu umrunda bile olmazdı eski sevgiliyle aynı yerde oturmayı istemek ya da istememek :) ben böyle şeyleri aklımdan bile geçirmedim o yüzden anlamıyorum kıskanmakta istemem kıskanılmak da tv deki kadını kıskanmak da yani çok fena bir durum zor Allah kolaylık versin

Yalnız hala kızı kıskanıyorsun diyorsun komiksin kızla ben sevgili olmadım ben sadece eşimin bi zamanlar sevgili olduğu her kimse ayşe fatma farketmez aynı yerdeyiz bu durumdan sıkılıyorum yoksa kızın kıskanacağım bi özelliği yok. Kendimi başka kadınlarla kıyaslamadım hiç. Eşimin beğenme ihtimali beni sinir ediyor tabi bunu sadece empati yeteneği olanlar anlayabilir yorum için teşekkürler

ilk yalan neydi ki?
yazmamışsın ben sürükledim yalana yazmışsın.
Bi ortamda (parti gibi) kızla fotosu var kalabalık bi grup. Eski bi foto bi arkadaşının sayfasında karşıma çıkmıştı sormuştum eski arkadaşın mı diye o da yok sevgili değildik normal arkadaş işte ya çıkmış gelmiş o da diyip geçiştirmişti sonradan sevgilisi olduğunu ve hatta ciddiye gittiklerini öğrendim neden gerek duydun ki benden önceydi dedim neymiş üzülürmüşüm kafaya takarmışım diye söylememiş falan. Misal bi mekan var mangal yapmalık işte oraya gittiğimizde çok güzelmiş burası demiştim ilk kez mangal yapıyorum burda demişti ilk değilmiş böyle salakça yalanlar yani ne gerek var ilk ya 50.kez yapmış olsan. Bu haller benim psikolojimi bozdu işte

Sevgili megg..evlendigin adam öncesinde iki evlilik yapmista olabilirdi.yani şöyle düşün bir kadın ikinci evliliğini yapiyor, adamında öyle ve çocukları falan var bu çiftin ilk eşlerinden.hatta aynı kasabadalar..bu insanlar mutlu olmasınmı yani.hatta çocukların özel torenleri için iletişime geçmek zorundalar diyelim.yani senin kıskançlığın biraz gençliğinden kaynaklanıyor.ilerde daha büyük bir yaşa geldiğinde,çocukların olup geçim derdine girdiğinde hayata bakışın değişecek.bence sen yeni evli olduğun için bu tarz kıskançliklar yapıyorsun.yani elinde değilde bu bir süreç ,seni anlıyorum.sadece daha önceki sevgili durumlarından dolayı kendini mutsuz etme.bana kalırsa değersizlik duygusu yaşıyorsun tam anlamıyla kıskançlık değil.mesela sen bişey söylerken TV ye bakması,seni dinlemiyor,senin konusmani önemsemiyor gibi geliyor.ayni mekana daha önce başka kız ile gitmeside sen onun için özel olmalısın ve özel degilmiyim diye düşünüyorsun.ama ozel olmakla ilgisi yok bildiği mekan orası demekki.sen yeni evlisin ve bu bir süreç.eminol geçecek çokta kafana takma.sen bu adamın seni sevdiginden eminsen diğer duygularını törpülemeye ve mutlu olmaya bak.yuvani kavga ve dövüşle değil,neşe ve güzel sözlerinle süsle.eşinin en huzur duyduğu yeri evi olsun.

Aman boşver. Bak seni tanıyor eski üyeler ne bıcır bıcır mışsın. Zor değil eski haline dönmen. Bence döndün bile. Olabilir hepimizde ara sıra üzme kendini. Eşinden soğumana böyle saçmalıklara gerek yok. Güven dediğin şey başka şeylerle sarsılır. Güveni böyle sarsılan varsa o sarsılmak ne haberi yok derim ben. Ben bilirim der ya Gülben Ergen ihaneti yanlış ilişkiyi adım gibi o benim sen demişsin ya dizinde yatıyordum seslendim kadına dalmış filmde duymadı sinirlendim. Abartma benzinle körükle gitme diyorum sana. Senin evliliğinde yanlış anlaşılma ve eşinin seni kaybetme korkusundan yaptığı saçmalıklar dışında bir olay yok. Aşılmayacak olay değil bu. Bu sinek küçük mide bulandırır değil. Burda aldatma seni ezip geçme önemsememe yok. Bunu fark et. Acaba son günlerde çok burda da aldatma aldatılma ilgisiz eş konusu açıldı kafan bunlara mı takıldı. Bi süre okuma girme burayada. Hayatına bak. Kapat Pandoranın kutusunuda istersen konuyu da. Sana mutluluklar diliyorum. Öylede olacak

anladım diyorsun ki durduk yere fitili o ateşledi.
diyelim ki ilk foto için geçiştirmeyip eski sevgilim deseydi ilişkilerinin durumundan bahsetseydi vs. sen yine sorarmıydın gittiğiniz mekanlar için daha önce geldin mi kimle geldin diye? bence önce kendi içinde bunun cevabını vermelisin. kafaya takacak yapıdamısın diye söylemedi yoksa kendi insiyatif mi kullandı kafana takarsın diye?

adamın bana yanlışı yok her şey kontrolüm altında diyorsun fakat kendinle çelişiyorsun. olgunluğa erişmemiş çocukça davranışlar sergiliyorsun tv de kadına baktı diye fiş çekmek, bu mekandan kalkalım bi daha o mekana ayak basmam vs. iki sokak ötede eski sevgilisi oturuyor diye evlenmekten vazgeçip ayrılmak eşini gerçekten sevmediğin anlamına gelir. bence seni evliliğe ikna edebildiği için evlenmişsin. tepki olarak gösterdiğin bu davranışlar eşini yalan söylemeye itiyorsun. ilerde daha büyük konularda daha büyük yalanlar ilişkinizi yer bitirir. ilaç çözüm değil terapiste gitmelisin.

Ya çok teşekkür ederim o kadar iyi anladın ki beni
Sevdiğinden eminim
Dedin ya çoluk çocuğa karıştığında odağın değişecek diye
Eşim bile diyor ki çocuk düşünelim oyalanman lazım senin yoksa geçmişi kurcalıyorsun diyor
Bende hayır bu saçma sorunları aşmadan çocuk düşünülemez diyorum
Kendimi törpülemem gerek biliyorum
Haklısın günümüzde 2. 3.evliliğini yapanlar var çocuklarla görüşüyorlar doğum günlerinde bi araya geliyorlar. Ben eşimi beni sevdiğinden eminim ama sanırım fazla ilgi bekliyorum adam beni 1 saniye dinlemese sinirleniyorum onu merkezimden çıkarmam gerek

Evet o potansiyel var bende
O da bunun farkında olarak bana söylemedi
Hani söylese o mekanlara gitmek istemezdim en fazla
O da kısıtlanmak istemedi beni böyle geçiştirdi
Açıklaması da kafana takıp üzülürsün kavga ederiz diye söylemedim

Ben fazla kıskanç kadınların eşini zorla aldatmaya yönelttiğini düşünüyorum. Kaba bir tabir olacak ama sorry, eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak bir nevi. Konu sürekli aldatmak, başka kadın olunca daha bir yasak, daha bir cazip geliyor belki de gözlerine. İlişki uzmanı değilim sonuçta ama insan psikolojisi bunu düşündürüyor bana.

Aslında eşine kıskançlık değil senin hislerin sanki, çünkü bunun normalinde elle tutulur, gözle görülür şeyler olması lazım. Kafamdakini size nasıl geçirebilirim bilmiyorum ama, daha önce sevgilisiyle olduğu bir mekanda huzursuzluk çıkarmak duygusal bağ yaşadığımız birine duyulan bir kıskançlık değil. Çünkü o anda o kişi yok ki hayatında, yanında.

Yada tv deki çıplak kadına bakarken eşimizi değil kadını kıskanmıyor muyuz aslında. Daha güzel, daha seksi, daha fit gibi nedenler bulup kendimizle kıyaslıyoruz belkide.

Esini çok mu yakışıklı vs buluyorsun acaba
Ortalama üstü bir adam mi yoksa siradan bir tip mi

Kıskanmak erkeğin eline verilen bir kozdur. Bir gün sizi üzmek isterse buradan vurabilir. Bazı insanlar yapı gereği daha kıskanç olabilir ama bu zamanla karşıdaki insandan o güveni aldıkça törpülenir. Hiç kendinizi üzmeyin zamana bırakın sizi üzen kıskandıran şeyleri görmezden gelin.. evlendikten sonra daha sahiplenici oluyoruz bende de evlendikten önce ve sonra kıskançlık farkı baya bi var. Herkese akıl verirken bizler de hata yapabiliyoruz canınızı sıkmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…