Eski halime dönmek istiyorum.

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.729
798
Merhabalar
Hayırlı akşamlar kızlar
Yaklaşık 2 aydır evliyim
Gerek sevgililikte gerek nişanlılıkta kıskanç biriydim
Normal seviyedeydi bu durum
Sevgiliyken bana eski ilişkileri hakkında yanlış bilgi verdi ben bunu yalan olarak nitelendiriyorum
(Örneğin kimseyle bu mekana gelmedim demesi ve birkaç ay sonra benim tesadüfen daha önceki sevgilisiyle o mekana gittiğini öğrenmem gibi)
Saçma durumlardı ve hep ben kavga çıkarıyorum diye çarpıttığı bilgilerdi ve ben yalan söyledi diye ilişkiyi bitirmiştim sonrasında özürler çabalamalar sonrasında barıştık. Ben o zamandan sonra takıntılı birine dönüştüm. Çünkü öncesinde gayet relax rahat umursamaz biriydim. Yani dıdı bıdı meseleler için kafamı yormazdım. Cok kez ayrılmak istedim aileler araya girdi o sözler verdi bi şekilde geldik buralara. Sonuç olarak ben kıskanç takıntılı bi insana dönüştüm. Bazı kavgalar ailelere de yansıdı.

En istemediğim durumdu bu. İmajım zedelendi resmen. Çünkü ben hayatım boyunca hep bi erkek ne kadar sevilse de çok pohpohlamamak lazım çünkü arşa çıkıyor egoları diye düşünen biriydim. Şimdi ise kocasını hastalık derecesinde kıskanan biri oldum resmen. Bunu istemiyorum kıskanmak istemiyorum kaç kez tartıştık kavgalarda o sakin hatta bazen güler halime bazen de uzar kavgamız o da sinirlenir.

Dün bi filmde açık saçık bi kadın vardı izliyorduk kadın giyiniyor soyunuyor falan arada da evle ilgili bi konu konuşuyorduk o birsey diyor ben cevap veriyorum ben dizinde uzanıyordum birşey sordum cevap yok hı ney diyo 3 kez tekrarladım kafamı kaldırıp baktım kadına odaklanmış öyle bi bakıyor ki hışımla kalkıp tvnin fişini çektim bağırdım çağırdım sonra da kendimi odaya kapadım halime ağladım. Anasını satym bi koca bende sanki ne bu buldumcuk gibi kıskanıyorum adamı diye sinir oldum kendime.

Vallahi kıskanmak istemiyorum çok yoruldum yıprandım kendime ediyorum resmen. Doktora gitmek istemiyorum panik atak ilacı kullanıyorum ekstra ilaç kullanamıyorum beni ruh gibi yapıyor. Kızlar ister eleştirin ister akıl verin bana yöntem söyleyin kıskanmaktan kurtulmak istiyorum eskisi gibi rahat umursamaz olmak istiyorum herkese yeten aklım kendime yetmiyor..

Bu sonradan olacak bir durum değil, sonradan su yüzüne cıkmış olabilir. Öncelikle eşim yüzünden böyle oldum fikrini çıkarın kafanızdan.
Eşiniz için bir süre sonra çekilmez hale gelecektir bu durum. Tv de kadina bakıyor diye fişi çekip bağırıp çağırmak basit bir şey değil. Eşim bana yapsa direk soğurum ondan.
Tedavi demeyin dermişsiniz ama ilaç kullanmazsanız bile terapilere gidebilirsiniz.
Altında yatan bir neden olmalı.

Ben de çok kıskandım kendimi yedim bitirdim bir dönem. Ben resmen kendimi mahvederken adamın umurunda değildi. Ölüm var be canım. 32 yaşında güzeller güzeli kızkardeşim 3 ayda kanserden can çekişe çekişe nefesini verdi. O günden sonra umurumda değil. Benden değerli değil hıc kimse kocam bile. Artık sadece mutlu olmak için çabalıyorum. Kıskanmak vs çok boş. Katıyorsa defolsun gitsin. Sen çok değerlisin bil. Üç günlük dünya mutlu ol sadece.

Eşiniz de garip. Durduk yere neden daha önce kimseyle gelmedim diyor ki? Geldiyse bile hiçbir şey demesin bende sevmem saçma sapan şeylere yalan söyleyen insanı. Televizyondaki kadına bile bu kadar fokuslanması falan. Bazen karşı taraf yüzünden kişiliğimize aykırı şeyler yapabiliyoruz. Bilemedim sanırım bende rahatsız olurdum.

Ya bakar erkek bu filmdemi izkemiycek vur kendini duvara bu işin sonu senden kaçmakla yada senin ruh hastası olmanla biter. Bi kere eski sandıkları niye açıyorsun. Seninle evlenmiş seni seviyor bitti. Anladım mı.... Eski sevgilisi manitası postu dostu çöp bitti. Bak psikolog terapi psikiyatri senin durumuna fos. Ben öngörülerim ide alır çöpe atar sesimi keserim dediğim çıkmazsa. Şimdi sen numara yapacaksın alışana kadar o yanakların gerginlikten patlayana kadar serin sakin normal kalacaksın. Bunu yapmak zorundasın hem bu imajı silmek hem ruhunu hem ilişkini onarmak için. Bir ay bunu yap eski defter açmak nereye bakıyor bu adam diye kafa çevirmek telefon kurcalamak kıskançlığın k sını ağzına almak yok. Bunlar yasak sana. Bide eşin seni çok seviyor bunu kaybedincemi anlaman gerek. Seni çok seviyor. Güzel bir evliliğin var ve sana sadık bir eşin. O zaman yap bunu dene. Başka yolu yok sana değer verdiğini ve onun için önemli olduğunu her gün kendine söyle lütfen. Önemli olan zaten hep sendin böyle bakmış TV de kadına manken yok eski mekana gittiğini söylememiş vs vs eskiden serinkanlıydım sonradan oldum diyorsun. Baktım Bi aldatılman vs yok senin. Eski sevgilisiyle mekana gitmişmiş. Eski yani senden önce yani... Yahu adam seni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Bu yorumda seni kendine getirmezse benim yapacağım başka bir şey yok sana. İnsanın kendine ettiği kötülüğü kimse edemez ona der susarım

Bakın biz erkeklere kafayı Bi yere çevirmesinler diye afedersiniz o atlara takılan şeylerden takmıyoruz. Bi yere bakmak dikkat kayması vs... Bi sorun bakalım kadınlar dürüstçe cevap versin kimin eşi sevgilisi bakıp geçmiyor. Bunun sınırı var. Sizinkinde sınır aşılmış değil. Bunu yapmayın kendinize. Millet bakmayı geçmiş neler yapıyor. Ben gene tekrarlıyorum eşiniz sizi herşeyden çok seviyor. Bunu anlık davranışlarla ölçmeyin. Bu sevginin sınırını zorlamayın. Zor yoldan bu huydan vazgeçmek zorunda kalmayın

Aslın da boşa konu açmışsınız siz durumun ne olduğunu ve çözümü biliyorsunuz...bir tek koca siz de yok ve buldumcuk kız edalarındandan kurtulun...ama kocada da sorun var yalanlarla sizi bu hale getirmiş...ama siz yine de kendinize gelin...pskolojik tedavimi yoksa kendi kendininize "hop kızım kendine gel" mi dersiniz orası yine sizde

Anladığım kadarıyla güvenini kırdığı için böylesin , biraz da çok sevgi isteyen bi yapın var sanırım .

Yani zoooor , can sıkmak gibi olmasın da .

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler .

Siz ayrılma aşamasında degilimiydiniz? Evlendiniz mi? Başka üyeyle mi karıştıyorm şuan.
Evlendim evet. O sorunları yaşamıyorum hatta eşimden daha iyi anlaşıyorum ailesiyle
Çok haklısın.. ölümü bile unutuyoruz dünya dertlerine dalıp. Teşekkür ederim
Ben şuan yazdıklarının hepsinin şaka oldugun dusunuyorum sen boyle bırı degılsın ki kendine gel Meg
Evet biliyorum:/ hatta böyle bi konuyu kendi nickimden açmayı bile kendime yediremedim muneden izin alıp 2.üyelik aldım ama tarayıcı arıza yaptı kendi hesabımdan paylaşıldı konu
Bende sildim kendimi kibledim ban yedim 3 gün
O sorun değil de elime yüzüme bulaştırdım yapcağım işi

Bu konuyu bugün başkası açmadı mı M mordeniz0505
Evet ikisi de benim bi karışıklık oldu kirli donlarım gözüktü valla
Teşekkür ederim çok haklısın aslında herşeyin farkındayım kendimi telkin ederek kurtulmam gerek bu saçma hallerden. Tekrar teşekkürler

suan soktayım bızım buraların bıcır bıcır kızı meg sen mısın
hay allah neyse hakkında hayırlısı olsun

Sevilmeyen kadin "kiskancligi" diye birsey var.
Bende de vardi.
Bundan sonra olmaz. Niye mi?
Cunku kadin-erkek iliskilerinde hosuma gitmeyecek sekilde civiklasan biriyle beraber olmam. Diliyle bana seni seviyorum dedikten sonra kasi gözü oynayan benden haric her kadini odak noktasi yaparak beni ikinci planda hissettiren biriyle olmam.

vsvsv uzar gider yani..

böyle bir erkegin beni sevdigine de inanmam veya karakteri bana ters derim uzaklasirim.

siz evlenmissiniz. güveninizi sarsan biriyle hemde.
güvenli bir iliskide ve kadin sevildiginden emin ise böyle seyleri tinlamaz bence..
hatta güler gecer.. cunki seviliyor biliyor ve emin iliskisinden.

tv deki bir kadina abaza gibi bakan ve o sirada dünyasi duran adamin beyin hücrelerinin varligindan süphe duyardim
lakin kiskanmak yerine sogumak daha mantikli..

ya bu arada bu aralar kıskanclık konusu cok acılıyorda
bence nasıl bazı ınsanlar neselı bazı ınsanlar sinirli bazıları ıce dönuk bazıları dısa donuk ıse
bazılarıda daha kıskanc olabılır
kısılık yapı meselesı yanı
sen sonradan boyle oldum dedın de bence daha once bu yonunu gun yuzune cıkartacak bırsey yapmamıstır yapmaya basladıktan sonra uyuyan dev uyanmıstır

kendınde rahatsız oldugun yonlerı torpuleyebılırsın

suan soktayım bızım buraların bıcır bıcır kızı meg sen mısın
hay allah neyse hakkında hayırlısı olsun
Bende bunları yaşadığım için çok üzgünüm
Kendisi inkar ediyor neden odaklanıym sapık mıyım ben diyor sinirlendi falan ama ben son zamanlarda çok takıntılı oldum başka bir ilçe tanımadığım insanlar falan herkesten uzaktayım bunaldım..teşekkürler N nscckts

Bacım sen megg misin şimdi ? Valla devrelerim yandı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…