• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski halime dönmek istiyorum.

Aman boşver. Bak seni tanıyor eski üyeler ne bıcır bıcır mışsın. Zor değil eski haline dönmen. Bence döndün bile. Olabilir hepimizde ara sıra üzme kendini. Eşinden soğumana böyle saçmalıklara gerek yok. Güven dediğin şey başka şeylerle sarsılır. Güveni böyle sarsılan varsa o sarsılmak ne haberi yok derim ben. Ben bilirim der ya Gülben Ergen ihaneti yanlış ilişkiyi adım gibi o benim 🙏sen demişsin ya dizinde yatıyordum seslendim kadına dalmış filmde duymadı sinirlendim. Abartma benzinle körükle gitme diyorum sana. Senin evliliğinde yanlış anlaşılma ve eşinin seni kaybetme korkusundan yaptığı saçmalıklar dışında bir olay yok. Aşılmayacak olay değil bu. Bu sinek küçük mide bulandırır değil. Burda aldatma seni ezip geçme önemsememe yok. Bunu fark et. Acaba son günlerde çok burda da aldatma aldatılma ilgisiz eş konusu açıldı kafan bunlara mı takıldı. Bi süre okuma girme burayada. Hayatına bak. Kapat Pandoranın kutusunuda istersen konuyu da. Sana mutluluklar diliyorum. Öylede olacak 🙏
Çok teşekkür ederim rahatlatıcı bir mesaj daha🍀 kendi kendimi dolduruyorum galiba. Biraz terapi uygulamam lazım kendime🌸

adamın bana yanlışı yok her şey kontrolüm altında diyorsun fakat kendinle çelişiyorsun. olgunluğa erişmemiş çocukça davranışlar sergiliyorsun tv de kadına baktı diye fiş çekmek, bu mekandan kalkalım bi daha o mekana ayak basmam vs. iki sokak ötede eski sevgilisi oturuyor diye evlenmekten vazgeçip ayrılmak eşini gerçekten sevmediğin anlamına gelir. bence seni evliliğe ikna edebildiği için evlenmişsin. tepki olarak gösterdiğin bu davranışlar eşini yalan söylemeye itiyorsun. ilerde daha büyük konularda daha büyük yalanlar ilişkinizi yer bitirir. ilaç çözüm değil terapiste gitmelisin.
Adam beni üzmemeye çalışırken beni paronayak yaptı özeti bu

Adam beni üzmemeye çalışırken beni paronayak yaptı özeti bu
bence tam aksi senin paranoyakça hareketlerin eşini yalana sürüklemiş. önce herhangi bir basit olaya aşırı ve yersiz bir tepki verilmiş eşinde (seni üzmemek adına) duruma çözüm olarak çarpıtmayı yalan söylemeyi seçmiş.

Kıskanmak erkeğin eline verilen bir kozdur. Bir gün sizi üzmek isterse buradan vurabilir. Bazı insanlar yapı gereği daha kıskanç olabilir ama bu zamanla karşıdaki insandan o güveni aldıkça törpülenir. Hiç kendinizi üzmeyin zamana bırakın sizi üzen kıskandıran şeyleri görmezden gelin.. evlendikten sonra daha sahiplenici oluyoruz bende de evlendikten önce ve sonra kıskançlık farkı baya bi var. Herkese akıl verirken bizler de hata yapabiliyoruz canınızı sıkmayın :)
Evet nişanlılıkta bu kadar değildi
Sanırım evliliğinde oturması gerekiyor
Teşekkür ederim:)
Ben fazla kıskanç kadınların eşini zorla aldatmaya yönelttiğini düşünüyorum. Kaba bir tabir olacak ama sorry, eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak bir nevi. Konu sürekli aldatmak, başka kadın olunca daha bir yasak, daha bir cazip geliyor belki de gözlerine. İlişki uzmanı değilim sonuçta ama insan psikolojisi bunu düşündürüyor bana.

Aslında eşine kıskançlık değil senin hislerin sanki, çünkü bunun normalinde elle tutulur, gözle görülür şeyler olması lazım. Kafamdakini size nasıl geçirebilirim bilmiyorum ama, daha önce sevgilisiyle olduğu bir mekanda huzursuzluk çıkarmak duygusal bağ yaşadığımız birine duyulan bir kıskançlık değil. Çünkü o anda o kişi yok ki hayatında, yanında.

Yada tv deki çıplak kadına bakarken eşimizi değil kadını kıskanmıyor muyuz aslında. Daha güzel, daha seksi, daha fit gibi nedenler bulup kendimizle kıyaslıyoruz belkide.
Öncelikle baskıda olan adamların hep aldattığını düşünmüyorum
Ha adam kadını gözden çıkarmışsa o zaman olabilir
Ama benim gözlemlediğim daha çok kocasına carlamayan kadınların eşleri (bazı erkekler) daha kolay iş çeviriyorlar. Burda da görüyoruz adamın iş çevirdiği çok malum ama kadın kocam beni sever hiç aldatmadı sadece kafam karıştı diyip ayrılmaktan bahsetmiyor. Yani baskıdaki herkes aldatır lafına katılmıyorum

Kıyaslamadım kendimi tvdeki kadınla ama düğünden sonra biraz kilo aldım bu biraz canımı sıkıyor az da yiyorum halbuki. Eşimin ailesi yemiyorsun diye kırılıyorlar hatta. Ya zaten filmdeki kadın da benim kadar kiloluydu tek fark göğüsleri 10 kgdu 🥴
Esini çok mu yakışıklı vs buluyorsun acaba
Ortalama üstü bir adam mi yoksa siradan bir tip mi
Herkese eşi brad pitt gelir ya onun gibi
Nişanda düğünde gören herkes kocan çok yakışıklıymış maşallah dedi (teyzeler yengeler tabi) yoksa yolmuştum dermişim :)

bence tam aksi senin paranoyakça hareketlerin eşini yalana sürüklemiş. önce herhangi bir basit olaya aşırı ve yersiz bir tepki verilmiş eşinde (seni üzmemek adına) duruma çözüm olarak çarpıtmayı yalan söylemeyi seçmiş.
Evet işte kısır döngü gibi birşey oldu

Sizdeki bu takıntılı kıskançlık hallerinin asıl nedeni evlilikle birlikte gelen değişime maruz kalmak yeni bir ilçe , yeni bir ev , yeni sorumluluklar ve eğer çalışmıyorsanizda bu da öz güveni etkiler . Kıskançlığın altında ki nedenlerden biri de kaybetme korkusudur . Su an sizin tek odaknoktaniz eşiniz siz bunu değiştirmelisiniz ilgilenecek farklı şeyler bulmanız sizi bu takintidan kurtaracaktır diye düşünüyorum. Tüm bunları kendim yaşayıp anladım zamanla tüm yeniliklere alışıp odak noktamıda değiştirdikten sonra takıntılı hal geçti . Size en büyük tavsiyem bu hali içinizde tutun Su an ki yaptığınız tüm fevri hareketler ileri de eşinizin size daha az şeyi anlatmasına neden oluyor . Geçici olan bu durumu kalıcı izler bırakmadan atlatmanizi dilerim.

Burası yine linçleme yorumu yapan klavye delikanlısı dolmuş..
:kahve:
Konu sahibi buradan yazmak kolay hayatı siz yaşıyorsunuz, öncelikle kıskandığınız hiç kimse sizden değerli değil, sizden güzel değil. Kendi özgüveninizi yükseltin. Sonuçta kıskandığınız kişi acaba daha güzelmi diye düşündürüyor değersiz gibi hissetmeyin. Şuna inanıyorum .
Kendini seven hiç kimseyi başka birisi değersiz hissettiremez. :KK37:

Kendimi okudum sanki ya o kadına odaklanma olayının benzeri bizdede olmuştu gözüm dönmüştü resmen

Yalnız hala kızı kıskanıyorsun diyorsun komiksin 😀 kızla ben sevgili olmadım ben sadece eşimin bi zamanlar sevgili olduğu her kimse ayşe fatma farketmez aynı yerdeyiz bu durumdan sıkılıyorum yoksa kızın kıskanacağım bi özelliği yok. Kendimi başka kadınlarla kıyaslamadım hiç. Eşimin beğenme ihtimali beni sinir ediyor tabi bunu sadece empati yeteneği olanlar anlayabilir yorum için teşekkürler
Sen zaten kıskançlık sorunun için açmadın mı bu konuyu ben mi karıştırdım :) neyse ya tamam kıskanmıyormuşsun ya sorunun çözüldü işte :)

4 sayfalık konu
Sormuş aynı sayfada cevaplamışım
60 sayfa olsaydı zorlanırdınız ama 4 sayfacık sizi pek yormaz zannediyorum
Gülecek birşey de göremiyorum şahsen
Megg senin yorumlarını da çok beğeniyordum 2 hesap açıp aynı konuyu tekrarlamak nedir bacım ya sende bilmelisin ki bizler bazen 4 sayfayı zorlanırız bazense 2. hesap aynı konularını pat diye buluruz, zaten bu yüzden iki hesabında banlanmış ya neyse. Not:
Psikolojik konuna gülmedim.

Eşiniz de garip. Durduk yere neden daha önce kimseyle gelmedim diyor ki? Geldiyse bile hiçbir şey demesin bende sevmem saçma sapan şeylere yalan söyleyen insanı. Televizyondaki kadına bile bu kadar fokuslanması falan. Bazen karşı taraf yüzünden kişiliğimize aykırı şeyler yapabiliyoruz. Bilemedim sanırım bende rahatsız olurdum.
Aynen ben de buna takıldım.
Adam seni çileden çıkarmış:işsiz:

Back