Eski halime dönmek istiyorum.

Çok teşekkür ederim rahatlatıcı bir mesaj daha kendi kendimi dolduruyorum galiba. Biraz terapi uygulamam lazım kendime

Adam beni üzmemeye çalışırken beni paronayak yaptı özeti bu

Adam beni üzmemeye çalışırken beni paronayak yaptı özeti bu
bence tam aksi senin paranoyakça hareketlerin eşini yalana sürüklemiş. önce herhangi bir basit olaya aşırı ve yersiz bir tepki verilmiş eşinde (seni üzmemek adına) duruma çözüm olarak çarpıtmayı yalan söylemeyi seçmiş.

Evet nişanlılıkta bu kadar değildi
Sanırım evliliğinde oturması gerekiyor
Teşekkür ederim:)
Öncelikle baskıda olan adamların hep aldattığını düşünmüyorum
Ha adam kadını gözden çıkarmışsa o zaman olabilir
Ama benim gözlemlediğim daha çok kocasına carlamayan kadınların eşleri (bazı erkekler) daha kolay iş çeviriyorlar. Burda da görüyoruz adamın iş çevirdiği çok malum ama kadın kocam beni sever hiç aldatmadı sadece kafam karıştı diyip ayrılmaktan bahsetmiyor. Yani baskıdaki herkes aldatır lafına katılmıyorum

Kıyaslamadım kendimi tvdeki kadınla ama düğünden sonra biraz kilo aldım bu biraz canımı sıkıyor az da yiyorum halbuki. Eşimin ailesi yemiyorsun diye kırılıyorlar hatta. Ya zaten filmdeki kadın da benim kadar kiloluydu tek fark göğüsleri 10 kgdu
Esini çok mu yakışıklı vs buluyorsun acaba
Ortalama üstü bir adam mi yoksa siradan bir tip mi
Herkese eşi brad pitt gelir ya onun gibi
Nişanda düğünde gören herkes kocan çok yakışıklıymış maşallah dedi (teyzeler yengeler tabi) yoksa yolmuştum dermişim :)

Evet işte kısır döngü gibi birşey oldu

Sizdeki bu takıntılı kıskançlık hallerinin asıl nedeni evlilikle birlikte gelen değişime maruz kalmak yeni bir ilçe , yeni bir ev , yeni sorumluluklar ve eğer çalışmıyorsanizda bu da öz güveni etkiler . Kıskançlığın altında ki nedenlerden biri de kaybetme korkusudur . Su an sizin tek odaknoktaniz eşiniz siz bunu değiştirmelisiniz ilgilenecek farklı şeyler bulmanız sizi bu takintidan kurtaracaktır diye düşünüyorum. Tüm bunları kendim yaşayıp anladım zamanla tüm yeniliklere alışıp odak noktamıda değiştirdikten sonra takıntılı hal geçti . Size en büyük tavsiyem bu hali içinizde tutun Su an ki yaptığınız tüm fevri hareketler ileri de eşinizin size daha az şeyi anlatmasına neden oluyor . Geçici olan bu durumu kalıcı izler bırakmadan atlatmanizi dilerim.

Burası yine linçleme yorumu yapan klavye delikanlısı dolmuş..

Konu sahibi buradan yazmak kolay hayatı siz yaşıyorsunuz, öncelikle kıskandığınız hiç kimse sizden değerli değil, sizden güzel değil. Kendi özgüveninizi yükseltin. Sonuçta kıskandığınız kişi acaba daha güzelmi diye düşündürüyor değersiz gibi hissetmeyin. Şuna inanıyorum .
Kendini seven hiç kimseyi başka birisi değersiz hissettiremez.

Kendimi okudum sanki ya o kadına odaklanma olayının benzeri bizdede olmuştu gözüm dönmüştü resmen

Sen zaten kıskançlık sorunun için açmadın mı bu konuyu ben mi karıştırdım :) neyse ya tamam kıskanmıyormuşsun ya sorunun çözüldü işte :)

4 sayfalık konu
Sormuş aynı sayfada cevaplamışım
60 sayfa olsaydı zorlanırdınız ama 4 sayfacık sizi pek yormaz zannediyorum
Gülecek birşey de göremiyorum şahsen
Megg senin yorumlarını da çok beğeniyordum 2 hesap açıp aynı konuyu tekrarlamak nedir bacım ya sende bilmelisin ki bizler bazen 4 sayfayı zorlanırız bazense 2. hesap aynı konularını pat diye buluruz, zaten bu yüzden iki hesabında banlanmış ya neyse. Not:
Psikolojik konuna gülmedim.

Aynen ben de buna takıldım.
Adam seni çileden çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…