- 7 Ekim 2020
- 36
- 38
- 3
- 32
Mesela benden önce bi kızla sevgili olmuş evlilik istemiş kız ben gezcem tozcam evlilik istemiyorum demiş ayrılmışlarBen anladım . Yaşadığım yerde eski çarşı gibi bi’yer var . Çocukluğum orada geçti , anılarım da hiç güzel değildi ailevi olarak .
Erkek arkadaşım da hep oralarda takılmak isterdi , çok sempatik hoş buluyordu , ben bir gün artık dayanamamıştım , hiçten yere kavga çıkardım . Kalktık gittik ordan .
Böyle şeyler olabilir mi ? Sen kendini biliyormuşsun aslında ama bazı şeylerde travmatik olabilir .
Kendini törpüleyebilir misin ?
Misal ben birkaç kez diyordum bu mekana hiç geldin mi evet diyordu kimle. Eski kız arkimle. Hmm tmam kalkalım diyordum böyle sıkıntılı davranısım vardı sonrasında kızıyordum beni aynı mekanlara götürme diye
Cansın nurSevgili konu sahibi yorumlarini begenerek okudugum bir uyesin Megg olarak. Megg yada mordeniz0505 belki fazla fevrisin belki seni yikan kiran birseyler oluyor. Sevilmedigin icin kiskanmak sacmaligi cok sacma. Belki daha fazla sefkate ihtiyaxin var belki de kaybetme korkun var. Kendini suclama yorma sadece sakin ol ve kendi degerinin kiymetini bil. Fazla da takma hersey olacagina variyor.
Hicbirimiz mükemmel degiliz ki
Valla böyle açıklayınca kafam net oldu. Ben seni anladım. Eş ailesi diğer konuda ki gibi değilse süper bence senin hüsnükuruntun olmuş oldu bu durumda. Böylesi öbür türlüsünden daha iyi. Eşin de öyle geçen konudaki gibi ailem de ailem modunda değilse bence hiç sorun yok. Zaten başka da probleminiz yoktu. Ne diyeyim madem böyleyse bir iki kıskançlık olaYını da çok büyütme. Bugün bilir yarın unuturlar dert etme ne var yani megg kocasını kıskanıyor desinler amaaan herkes herşeye birşey der zaten sallardım ben olsam1)ya ben cok önyargılıymısım burda. İnan eşimden daha çok ailesiyle anlaşıyorum. Birşey bir sorun olsa hep destekler eşime ayar çekerler yüzümü asıl görseler. Bu konuda biraz cadı gelin gibi düşünmüşüm ama Allah var hiç yanlışlarını görmedim.
2)başka hesaba gerek duydum çünkü bu takıntılı hali kendime yakıştıramıyorum. Kabullenemiyorum. Tarayıcıdan girdim o da otomatik bağlamış beni kafa dalgın paylaştım sonra sildim kendimi de kibledim eh silinen konu geri geliyor ya öyle bi saçma durum oldu anlycağın
ne yanı sevgılısının oldugu mahalleye evlenıp gecıyorsunuz ozellıkle soruyorsun var mı dıye yok dıyor ama sonra gercek ortaya mı cıkıyorMesela benden önce bi kızla sevgili olmuş evlilik istemiş kız ben gezcem tozcam evlilik istemiyorum demiş ayrılmışlar
Kız burda yaşıyor
Belki 2 3 sokak vardır aramızda tam bilmiyorum evini
Bana o kızla ilgili laf çarpıttı işte
Hatta nişanlıyken sordum oturcağmz yerde (kendi evi) eskilerin var mı ben karşılaşma ihtimalini bile istemem dedim. Yok dedi geçiştirdi. Eh bu kasabada oturuyormuş kız da. İnan dedm bilsem ayrılırdım senden. Bende bu yüzden söylemedim seni kaybedemezdim diyor bana. Gel de paranoyak olma. Adamın bana yanlışı yok herşeyi kontrolüm altında hani şüphe yok. Ama kafamda tilkiler sürüyle. Böyle böyle hasta oldum işte
Mesela benden önce bi kızla sevgili olmuş evlilik istemiş kız ben gezcem tozcam evlilik istemiyorum demiş ayrılmışlar
Kız burda yaşıyor
Hatta nişanlıyken sordum oturcağmz yerde (kendi evi) eskilerin var mı ben karşılaşma ihtimalini bile istemem dedim. Yok dedi geçiştirdi. Eh bu kasabada oturuyormuş kız da. İnan dedm bilsem ayrılırdım senden. Bende bu yüzden söylemedim seni kaybedemezdim diyor bana. Gel de paranoyak olma. Adamın bana yanlışı yok herşeyi kontrolüm altında hani şüphe yok. Ama kafamda tilkiler sürüyle. Böyle böyle hasta oldum işte
O ayrıldığı kızla ilgili yalanını yakaladıktan sonra oldum böylee ama eski halinde böyleymiş.
normal değil buraya geldin mi kimle geldin vs vs.
evlendikten sonra olmamış ki. destek almalısın bence. tv nin fişini çekmek falan çok abartılı tepkiler.
Bak işte sen haklısın onun yaptığı yanlışMesela benden önce bi kızla sevgili olmuş evlilik istemiş kız ben gezcem tozcam evlilik istemiyorum demiş ayrılmışlar
Kız burda yaşıyor
Iki sokak otede eski sevgilisi olsa yada yurt disinda eski sevgilisi olsa icinde varsa yapar. Bunu dusunursen hasta olursun. Yahu o seni kaubetmektsn korksun. 2 aylik evlisn karalara baglama kendine gelCansın nursenin enerjini hep çok sevdim. Bu halimin sebebi birçok şeyin birikimi diyebilirim. Ama dediğin gibi zamana bırakıcam
esının yalan ve saklama huyu varmıs bu kotuO ayrıldığı kızla ilgili yalanını yakaladıktan sonra oldum böyle
Öncesinde bu mekana kimle geldin dicek kadar manyamamıştım malesef
Ya eşim Allah var iyi biri
Evlilik istemeyen korkan biriydim ben
Onun çabası kalbi beni ikna etti
Düşünür sever sayar hep
Ufak tefek böyle yanlış bilgiler verdi
Ama öncesi şöyle
Misal ben birkaç kez diyordum bu mekana hiç geldin mi evet diyordu kimle. Eski kız arkimle. Hmm tmam kalkalım diyordum böyle sıkıntılı davranısım vardı sonrasında kızıyordum beni aynı mekanlara götürme diye
Onu buna ben sürükledim gibi oldu
O da kavga çıkmasın diye çarpıtmaya başladı
Cvptan kaçınıyordu çünkü yalanı da beceremiyordu o artık geçiştirdikçe bende takıntıya dönüştü arta arta devam etti
Aslında sorun bende
Ona hiç sorun bende demedim ama buraya yazıyorum işte sorun bende. Takıntılıyım. Önceden rahattım ben takmazdım. O hallerimi özlüyorum. Eşimin yerinde olsam çoktan bırakmıştım beni. Belki de kadına değil de filme odaklanmıştı ben öyle yordum. Çünkü öyle bi hatasını görmedim hiç şimdiye kadar şüphelencek. Kendime sinir oluyorum hani bunu birine anlatsam inanmaz çünkü dışarıya çok güçlü görünmeye çalışırım herşeyi içime atarım her zaman. Umarım anlatabilmişimdir biraz
Biliyor musun birşey yapcağından değil de görme ihtimali bile beni sinir ediyor. Olan benim kalbime ruhuma oluyor. Söyleseydi nişan olmadan ayrılırdım yapardım bunuIki sokak otede eski sevgilisi olsa yada yurt disinda eski sevgilisi olsa icinde varsa yapar. Bunu dusunursen hasta olursun. Yahu o seni kaubetmektsn korksun. 2 aylik evlisn karalara baglama kendine gel
Aynen öylene yanı sevgılısının oldugu mahalleye evlenıp gecıyorsunuz ozellıkle soruyorsun var mı dıye yok dıyor ama sonra gercek ortaya mı cıkıyor
e meg haklısın ama buna kızmakta kım ısterkı esının eskı sevgılısıyle aynı mahallede oturmayı karsılasmayı yuz yuze bakmayı
saklaması buyuk yanlıs bence esının davranısları senı boyle yapmıs
DeniyorumSeninki kendi eliyle yapmış ya resmen , söylese belki bu kadar takıntı etmezdin .
Evi falan değiştirme şansınız yok mudur ? Belki o zaman bu düşüncelerden biraz olsun kurtulursun .
Ya da koşulsuz güvenip sevmeyi deneyemez misin ?
Malesef haklıyım. İlk kez haklı olmak istemiyorumBak işte sen haklısın onun yaptığı yanlış
Aslında özgüvenli biriyim. Çok kez ayrılmayı istedim çantamı aldım kapıları kilitledi gitmemem için. Onu arşta görmüyorum sadece hayranlık derecesinde sevmişim sanırım gözümde çok büyütmüşüm ben ki saatlerce aynada kendimi izlerdim kimseyi kendimden çok sevmedim. Eş olduk diye bağrımıza bastık ama acıtmaya başladı artıkAdamin yanlişi yok diyorsunuz yorumunuzda. Adamin yanlişi yapma kismi cikartirsak geriye sizin kendinizle sorununuz olduğu kaliyor.
İnsan kiskanabilir, tamamen o duygudan yoksun olan azdir herhalde ama tvdeki kadindan tutup, eskinin ayni semtte oturmasina kadar mesele yapmak birazcik fazla mi acaba?
Bence kendinizde eksik gordugunuz biseyler var, kendinizi eşinizden asagida goruyorsunuz sanki. Her an elinizden kacacak hissindeymissiniz gibi...
Eşinizi bi kenara koyup biraz kendinize odaklnip dusunun o eksigi.
Ay sağol ya güldürdün
Olay bu meggcim
Çok teşekkür ederin deniycemDışarıya güçlü görünmeye çalışan her kadının zayıf bir tarafi vardır.
Sizin ki de burada patlak vermiş.
Öncelikle " esimin yerinde olsam beni bırakırdım " diye bir düşünce geçmesin içinizden . Bu sizi daha zayıf kılar.
Sizi her halinizle tanıyıp evlendi. Sonuçta öncesinde de böyle arızalar çıkarıyordunuz değil mi , öyleyse masada evet demeden önce dusunseydi.
Tabi " beni böyle sevdi devam etsin " demekte sevgiye darbe vuracağını bile bile hareket etmektir.
İsterseniz eğer o anınızı kontrol edebilirsiniz.
Mesela kıza odaklandığı için kiskaniyorsunuz ancak sizi dinlemedigi için trip atmış gibi gorunebilirsiniz.
Tabi bunu da fişi çekerek değilde " demek dinlenilmiyorum öyle mi , bir çay alacağım kendime " şeklinde odadan çıkın mesela.
Bir çeşit hedef sasirtmaca yani.
Kiskandiginiz bir konuda kendinizi kontrol edemezseniz eğer başka bir konu bulun tribinizi ona gömün :)
Böyle böyle bu imaj üstünüzden sıyrılır.
Tripleri azaltmanın tek yolu da o an kesinlikle susmak ve odadan / yanından çıkıp başka bir işle 10 dk.mesgul olmaktan geçer.
Ve lütfen ne olursa olsun asla "eskilerden" söz etmeyin, eskilerle ilgili soru sormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?