- 27 Ağustos 2012
- 83
- 97
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim istemeklr olmaz sadece.bak sporla yada diyetle olur.ama sporu yapmiyoz.sadece yedigimizi kıstık.bunu sende cok kolay yapabilirsinVALLA SEN SÜPERSİN . HAYIR KİLO VERMEK İÇİN UĞRAŞMIYORUM ARADA GAZA GELİYORUM SONRA YİNE BIRAKIYORUM AÇIKÇASI DİYET YAPMIYORUM YADA YAPAMIYORUM. KİLO VERMEK İSTİYORUM SADECE
Insallah canim.gorusuruz.iyo tatilllrrgüncel kilom 77,7 kg
hanımlar 2 hafta kadar bildirim yapamayacağım,tatile çıkıyorum,inşallah çok kg almadan dönüş yaparım.
Oky canim ptesi yazariz artik seninkinideKizlar guzel kilolar verilmis masallah
ben tarti bulamadim malesef.pazartesi geri donuyorum o zaman kilo bildirimi yaparim
Masallah canim seninde guzel gidiyorMerhaba arkadaşlar...Öğlen tartıldım ama nete girip kilo bildirimi yapmaya vaktim yoktu..
Güncel kilom ; 87.4
TEŞEKKÜRLER EVET BENDE YEDİM HAFTASONU ETLİ EKMEK.BİDE SABAH POĞACA YEDİM 1 ADET.DENGE ŞART.YOKSA AÇ KALMAMIZIN BİR ANLAMI OLMAZ.O YÜZDEN ÖĞLEN YEMEK YEMEDİM BENDEgünaydın kızlar :) tünaydın oldu gerçi de
haftasonu pizza yedim bu yüzden haftaiçi çok dikkat etmem lazım
herkese sevgiler
İNŞALLAH CANIM HAYIRLI OLUR...BENCE ARTIK BİR YERDEN BAŞLA. EN AZINDAN ŞİMDİLİK 65 E ODAKLAN.BENİM ŞUANKİ HEDEFİM 65. SONRASINI SONRA DÜŞÜNÜCEM.HEDEFİ ÖNCE BÖL PARÇALA VE YUTslm kıazlar hepimiz için iyi birhafta olsun boğazımı tutmaya karar verdim.
Sen miyavımdıın kuzum :) mavmav mı oldun :) bende değiştim birazcık zelihaa ben :)günaydın kızlar :) tünaydın oldu gerçi de
haftasonu pizza yedim bu yüzden haftaiçi çok dikkat etmem lazım
herkese sevgiler
Canım ben çıkaramadım ama :) önceki nickim miyavlı değildi ama karışıklık oldu sanırım:)Sen miyavımdıın kuzum :) mavmav mı oldun :) bende değiştim birazcık zelihaa ben :)
Hosgeldin canim. Grupta cogumiz veriyoruz azar azar.zaten ramazandaki gibi cok hizli degiliz ama haftada gram gramda olsa yinede 1 ayda 1 kilo vermeye endekslendik.spor yapmiyoruz sadece yediklerimize dikkat edip vermeye calisiyoruz.kilonu soyle alayim listeyeKızlar sizi gördüğüme sevindim :)
Ben verdiğim kiloları hiç geri almadım, ama veremedim de. Hala 75,5 76 gidip geliyorm. Ama hızlı ve kolayca vermek istiyorum olmuyooor. Kalori hesabına devam ediyorm ama olmuyor.. Bazen dayanamayıp yiyorum tatlıdır odur budur yine aynıyım hiç almıyorumda.
Varmı sizin bi planınız? Ne yersinz ne içersiniz nasıl verirsinz.. Bide benide kabul eder misiniz :) zarya isim ve foto değişti özelden kim olduğumu yazarm :)
Ay karışmş olablr evet miyavsu ile karıştırdm ama ben seni resminden hatırlıyorum nicki özelden yazıcam :)Canım ben çıkaramadım ama :) önceki nickim miyavlı değildi ama karışıklık oldu sanırım:)
Hoşbuldumm canım benimm :)Hosgeldin canim. Grupta cogumiz veriyoruz azar azar.zaten ramazandaki gibi cok hizli degiliz ama haftada gram gramda olsa yinede 1 ayda 1 kilo vermeye endekslendik.spor yapmiyoruz sadece yediklerimize dikkat edip vermeye calisiyoruz.kilonu soyle alayim listeye
Hoşgeldiniz ben gruba en son katıldım ama dün görür görmez hatırladım siziHoşbuldumm canım benimm :)
Kilo 76 diyelm şimdilikk.. Bende spor yapamıyorm malum gebelik düşünüyorum bu sıcaklarda da yürüyüş çok zor kapalıyım çok bunalıyorm bi işim oldğnda çıktığımda bile.. Bazen ödül yapıyorm kendime yiyorm canımın istediğini ama dikkat etmem lazım artk yine vermem lazımmmm 70 görmem lazm kurbana kadar