yetişirsin yetişirsin merak etme önümüzdeki hafta giderim herhalde tatile.günaydın canım. seni tutabilene aşkolsun valla masallah.yokmu tatil sanada.bu sayede sana yetişşem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yetişirsin yetişirsin merak etme önümüzdeki hafta giderim herhalde tatile.günaydın canım. seni tutabilene aşkolsun valla masallah.yokmu tatil sanada.bu sayede sana yetişşem :)
Canım akşam hiçbişey yemedım hatta 40 dk da yürüdüm inş değer bunlara :)))canım aksama kadar dikkat et hatta aksam sadece meyve ile geçiştir hiçbişsey olmaz
Kesinlikle dengeledin benceCanım akşam hiçbişey yemedım hatta 40 dk da yürüdüm inş değer bunlara :)))
Hadi bakalim desene bi yakin zamanda esit olcaz yine :)yetişirsin yetişirsin merak etme önümüzdeki hafta giderim herhalde tatile.
YARIN BÜYÜK GÜN.BOLCA CIKAR SESİMİZ... HELEDE BENİM.SÜPRİZ VAR GİBİ .SENDE DURUMLAR NASILGÜNAYDIN KIZLAR kimsenin sesi solugu çıkmıyor
Oky canim seni hafaya alalim listeue ozamanBEN EVDE DEĞİLİM BUYÜZDEN TARTILAMIYORUM BU HAFTA İÇİN BENİ SAYMAYIN AMA VERDİĞİMİDE DÜŞÜNMÜYORUM.
CANIM REGL BAZEN 1 KİLO BİLE ÖDEM YAPIYOR.OZAMAN SEN YEMENE DİKKAT ET ASIL DIÜŞÜM HAFTAYA OLUR.BU HAFTAYI YAZMAYAYIM LİSTEYE BENCE.SENCE???Merhaba kızlar, reglime 3 gün kaldığından sanırım tartı yine 64.7 dedi. Ama en az 500 gr ödem vardır dşye umut ediyorum bir sonraki cuma 63ü görürğm inş amin
mrhb kızlar , maşallah kısa sürede iyi toparlamışşsın. ben evde olmadığım için tartılmadımKIZLAR MERHABALAR..BEN DÜN BAYA Bİ, EKSİDEYSDİM 66.1 BİLE GÖRDÜM AMA BUGÜN TARILDIM 66.5...OLSUN ARTIK EN AZINDA TATİLDEN ÖNCEKİ KİLOMA DÖNDÜM BU BİLE İYİDİR... BAKALIM ARTIK HAFTAYA DAHA NETLEŞECEK DURUM
ödemden sonra hızlı verirsin bence bu süreyi iyi değerlendirMerhaba kızlar, reglime 3 gün kaldığından sanırım tartı yine 64.7 dedi. Ama en az 500 gr ödem vardır dşye umut ediyorum bir sonraki cuma 63ü görürğm inş amin
MRHB CANIM BELLİKİ YEMEK YİYORSUN .merhaba arkadaşlar
maaesef bende artıdayım 68.3
hiç diyet yapamıyorum ya offf
EVET CANIM 1 HAFTADA TOPARLADIM ÇOK ŞÜKÜR.SENDENDE BAKALIM HAFTAYA SÜPRİZLER BEKLİYORUZmrhb kızlar , maşallah kısa sürede iyi toparlamışşsın. ben evde olmadığım için tartılmadım
CANIM DİKKAT ET AMA BAK HİÇ Bİ ANLAMI OLMAZ KURU VERME İSTEĞİNİN HAREKETE GEÇ BİZ HAFTA HAFTA GRAMLA VEREREK YIL SONUNA KADAR EN İDEALE ULAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.HADİ SENDE CANLAN BAKALIM.SENDE ÇOK İYİ GİDİYORDUN.HEMEN UMUTSUZ OLMA ÖDEMİN VARDIRmerhaba arkadaşlar
maaesef bende artıdayım 68.3
hiç diyet yapamıyorum ya offf
Olur canim haftaya cuma guzel bir kilo yazariz insCANIM REGL BAZEN 1 KİLO BİLE ÖDEM YAPIYOR.OZAMAN SEN YEMENE DİKKAT ET ASIL DIÜŞÜM HAFTAYA OLUR.BU HAFTAYI YAZMAYAYIM LİSTEYE BENCE.SENCE???
Aynen canim zaten istahim azaldi sukur bu hafta cok dikkat edicem Allahin izniyleödemden sonra hızlı verirsin bence bu süreyi iyi değerlendir