Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cigkofte odem yapmistir.bencede bu cuma bildirimlere tekrar ciddiyetle baslayalimKizlar sbh tam tamina 66.9 geldim sok gecirdim
Dun aksam cig kofte yemistim umarim ondandir bugun basladim tekrar dikkat etmeye
Cuma tartimlarimizi yazalim duzenimize girelim bence hemen
bencede valla ben kıstım şu 3 4 gündür.bi an önce vermek istiyorum.biraz istikrar azim lazım demi ya. iyice saldık hepimizSLM KIZLAR şu sıra yediklerime hiç dikkat etmiyorum kilo aldıgımın farkındayım toparlanmamız gerek acilen.
Aynen öyle 1 ay uğraş 3 günde geri alkızlar bende almışım 67,50 maşallah hepimize aldıgımızı hooopp tekrar alıyoruz.
Canim 1 haftada iyi bi diyetle eski kilona ulasirsin.Kizlar ben 65.7 ciktim sbh gayet almisim ama moral bozmadim cabuk gelen cabuk gider dedim kendime
Toparlariz onumuzdeki ay caninizi sıkmayin
Canim hemen acilen basla.kalici olmadan.vermek zor ama almak cok kolay malesefkızlar bende almışım 67,50 maşallah hepimize aldıgımızı hooopp tekrar alıyoruz.
Canim aslinda havalrda sogudu ya istahlar acildi hepimiz oyleyiz inan.günaydın kızlar motivasyonum çok düşük herşeyi yiyorum nolduysa bana dayanamıyorum.