Eski eşimi unutamiyorum yardım edin

konuyu ilk okuduğumda aklıma gelen bu oldu. ailesinin kötülemesinden bahsederken "bu da benden soğumasına sebep oldu haliyle" demişsiniz ama normali bu değil. eşiniz sizi tanımıyor muydu ki bunca yıldır ailesi kötü deyince kötü oluverdiniz. bence artık iletişimi kesinlikle kesmelisiniz. belki kısa bir süre daha üzülürsünüz ama eminim ki sonra hayatınız çok daha iyiye gider. şu an yarım kalan şeyler olduğunu düşünüyorsunuz ama sizin deyiminizle yüzde 90 haksız olan adam barışma olasılığınızı bile sizin tedavi olmanıza bağlamış, bence bir nevi sizi manipüle etmiş "boşanmamızın suçlusu sensin, tedavi ol öyle barışalım" demiş. bu bile söylenecek en ağır şey. varsayalım ki sizin hatanız ve tedavi olmanız gerekiyor. o halde azıcık psikolojik olarak sıkıntı yaşayan herkes eşinden boşansın ve eşinin kendi kendine tedavi olmasını bekleyip düzelince tekrar barışsın. ee hani nerede iyi günde kötü günde?

Güzel açıklama tamda bu oluyor konu sahibi uyusun

Anladim çok teşekkür ederim, karmaşık ama yine de üstesinden gelmiş olmak güzel olsa gerek. Herkes aynı degildir her iliskinin dinamikleri farklıdır ama denenmiş denemek olmuyor sözünü çok kişi söylüyor demek ki doğru ki bu kadar insan aynı seyi düşünüp söylüyor. Boşuna benim de tekrar deneyip yanilmama hiç gerek yok. Sağ olun. İyi ki paylaştnız inanın acılarım azaldı sanki guclendim.

Evet doğru diyorsunuz, şuan burada yazılan yorumları okudukça bu kadar insan boyle derken ben ne kadar sağlıksız düşünüyormusum gerçekten bunu idrak ettim. Hatta hala daha manipüle oldugumu düşünüyorum şuan, çünkü düşüncelerimi esir almış bı ben suçluyum kafası var, belki de bu yüzden hala bu yüzden uzuluyorum, suçlu olduğum, yanlış yaptığım, eğer ben böyle yapmasaydim sonucu böyle olmazdilar dönüp duruyor kafamda. Gercekten önüme bakamiyor herşeyi bulanık goruyordum. Aydınlanma yaşıyorum, gercekren madem boyleyse neden herkes eşini terketmiyor Türkiye'de her insan az çok bunalım.yasiuordur o zaman herkesin eşi çekip gitsin. Doğru diyorsunuz. Zaten aile gölgesi altında kalan insan daha yetişkin birey bile olmayı başaramamış demektir.. hala daha konuşmalarımızda birinde ailemle vakit geçirmek bana çok iyi geldi diyebiliyor, 35 yaşında adam benden ayrılıp ailesine gittiği için mutlu olduğunu bana söylüyor. Ah ben ne akılsızmisim

Aslında o ilk ölüm gibi ayları atlattım. İse gidiyordum ve her dakika ağlama krizi geliyordu, oysa ki şuan oyle mi geziyor eglenebiliyorum, sadece bazen aklıma.geliuor. demek ki zamanla azalacak. Kontağı kestigimde huzura erisecegime inanıyorum buradaki arkadaşlarim.sizler sayenizde

Sanırım fetö olaylarından ayrı kaldınız. Öyle tahmin ettim, eğer bu ise bu insanlar dinle bile insanları kandırdı değil ki sizi. Sizi sevmiyor, bence yolunuza bakın
Evet artık sevmiyor, hatta uzunca bir süredir sevmiyor. Yoluma bakmaya çalışıyorum destek görmek istedim ve burada yazılanlar sayesinde aradığım desteği buldum. Çok teşekkür ederim

farkına varmaya başladığınıza çok sevindim. bende size kendinizi suçlu hissettirdiğinden dolayı hala önünüze bakamadığınızı düşünüyorum. çünkü tüm hatalar sizin üstünüze yığılmış ve kendi başınıza tedavi olmanız beklenmiş. fakat evlilik 2 kişiyle yapılıyor ve 2 kişi anlaşamıyorsa çok absürt durumlar dışında hatalar da iki taraflıdır. kimse eşine kötü dendi diye direk kötü görmeye başlamaz, demek ki karşınızdaki kişi ailesinin fikirlerinden kopamayan biri. devam etse de eninde sonunda aynı sonuca varırdınız zaten. en azından çocuğunuz yokken bitmesi emin olun daha iyi olmuş. hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra, çok sevilip seveceğiniz birini bulacağınızdan şüphem yok. o zaman "önceden nasıl bir ilişki içerisindeymişim" diyeceksiniz. zaman her şeyin ilacı.

Evet artık sevmiyor, hatta uzunca bir süredir sevmiyor. Yoluma bakmaya çalışıyorum destek görmek istedim ve burada yazılanlar sayesinde aradığım desteği buldum. Çok teşekkür ederim
Kendisini seven bir kadını kaybetti. Siz onun en kötü zamanlarında yanında olmuşsunuz. Eski eşiniz vefa yoksunu imiş ki bunları unutmuş. Zamana bırakın zamanla geçer acınız mutlu bir hayat diliyorum size

aynen böyle, canınızı acıtsa da bu gerçeği kabullenin, ve yolunuza bakın.

Her şey güzel olacak.

alma derken belli bi süre alma sonrasında elbette birileri çıkaçak karşınıza anlattıklarından anladığım bu yani çünkü erkekler ellerindekinin kıymetini bilmezler kaybedince de köpek gibi arkasından gelirler

Baska birini buldugunda gecer merak etme civi civiyi soker.hem birseyler olmamis tekrar donsen yine mutsuz olman buyuk ihtimal.unutmak daha mantikli.baska ihtimallerde var hayatta.

Sizi böyle arayıp şarkılar falan dinletiyorsa unutamamız çok normal. Ama şöyle düşünün lütfen sizinde bir gururunuz var. Ve eğer arada çocuk yoksa heryerden engelleyin. Günlerinizi dolu dolu geçirin çok yakın diyebileceğiniz dostunuzla sürekli görüşün. Veya bir sosyal aktiviteye dahil olun orada yeni arkadaşlıklar edinin. Uzun süre siz aramayinca o size zaten dönecek eğer onun sizi sevdiğini hâlâ hissediyorsanız ve gercekten sizi seviyorsa onu bir süre rahat bırakın çünkü ondaki rahatlık şuan sizin onu aramanız olabilir. Birde yalnız bırakın bakalım ne olacak...

Öncelikle ıletışimi kesin.
Kim olursa olsun asla yalvarmayın bu çok büyük bir hata.
O sizi gözden çıkartabiliyorsa yalvararak geri dönmez .
Zaten vicdanı olsa bırakmaz.
Bu tarz şeyler karşı tarafa baskı oluşturur.
Sarkı göndermesi vs duygusal olarak manupülatif hareketler.
Bir adam severse bırakmaz bırakamaz.
Ben bunu bilir bunu söylerim.
İhanet aldatmak değil sadece yarı yolda bırakmak da ihanettir.
Kendi değerinizi bilin lütfen

o çok kıymet verdiğiniz uğruna göz yaşı döktüğünüz anılarınız yokmuş olmamış. sadece size öyle gelmiş.kabul edin ve arkanızda bırakın. bi de adam kabul etmelisin artık diyormuş Allahım ya. biraz kıymet verin kendinize. sizi terk edip gitmiş GİTMİŞ!

Hayır asla böyle bişey demedi. Araya biraz zaman ve belki farklı insanlar girer yıllar sonra belki yeniden bir araya geliriz ama asla evlilik olmaz belki sevgili oluruz tekrar dedi.
Sünepe herif. Adamın genişliği Ne kadar iğrenç. Basın engeli lütfen. Hatt hayatıma biti girdi, hadi eyvallah deyin ve engelleyin

Baska birini buldugunda gecer merak etme civi civiyi soker.hem birseyler olmamis tekrar donsen yine mutsuz olman buyuk ihtimal.unutmak daha mantikli.baska ihtimallerde var hayatta.

Kedilerinizi neden bıraktınız?
Üstelik iki tane kediniz varmış
Maddi durumum yeterli değildi ve ailem destek olmadı. Onların evine döndüğüm için eşimle beraber konuşarak onda kalmasına karar verdik. Daha doğrusu biri bende biri onda kalacakti ben ayrı eve çıkacaktım ama veterinerimiz kedilerin ayrılmasının uygun olmadigina kanaat getirdi çünkü benden ayrıldığı için zaten biri çok hastalandi kendine gelemedi. Bir ay tedavi gördü. İki kedi birbirine çok bağlıydı bir de onları ayırmak büyük bunalıma yol acabilirmis. İkisine de bakabilecek maddi güce sahip olan kişi ex olduğu için ona vermek zorunda kaldım.

Sünepe herif. Adamın genişliği Ne kadar iğrenç. Basın engeli lütfen. Hatt hayatıma biti girdi, hadi eyvallah deyin ve engelleyin
Bu birkaç gün burada yazılanlar sayesinde düşüncelerim biraz değişti yani kendi açımdan olumlu yönde. Bu yazdıklarınız çok doğru Çok teşekkür ederim

Evet çok acı gerçekten. Bu hale dustugume inanamıyorum. Ama haklısınız gitti ve gitmesiyle de gurur duyuyor. Keşke daha önce bosansaydik ne ya terbiyesiz herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…