Tatliskom herkes aynı şeyi söylemiş ben de aynı şeyi söylüyorum.
1-iletisimi kes tamamen. 2- stalk yapma. Şöyle düşün, hani biri vardır umut vardır merak edersin. Bunda umut yok. 3- şimdi bazen şirketler kar eder, bazen zarar ve muhasebe defterini bazen karla kapatırlar bazen zararla. Sen şöyle düşün.ben zararla da olsa bu defteri kapatıyorum. Çünkü geçmişteki güzellikleri düşünerek o günleri özleyerek yaşamak sana hiçbir şey kazandirmayacak. Bitmiş, geçmiş, gitmiş. Güzel birer anı olarak hatırla. Ben şöyle yaptım da kıymet bilmedi de vb deme. Sen elinden geleni yaptın,ihtiyacı olduğunda yanında oldun.o ise refaha çıkınca ilk seni şutladi. Bu da onun karakteri. Geçmişe bakınca vicdanın rahat mı,bitmiştir o zaman. Bırak herkes kendi defterine yazsin. Bir yas süreci elbette olacak. Bunu uzatmak ya da kısaltmak senin elinde. Lütfen onunla ilgili her detayı kaldır, hediye, resim vb vb. Eğlenceli şeyler izle, acıklı ya da sevda şarkıları dinleme. Kendine kesinlikle mesgale bul. Hobi edin. En güzeli spordur. Aklından hep onunla hesaplasacaksin. Tam o anda dur de. Hayır. O beni hak etmiyor artık.dusunmuyorum ona enerji gondermiyorum.
İletişimi kesmek demek engellemek değil. mesela ararsa kısa konuş. Kapatmam lazım geç kalıyorum de. Önemsiz hissettir.hayatinin merkezinde artık olmadigini anlasin.
Bunları yaparsan kafanı karıştırmaya çalışacaktır.eskilerden bahsedip vb. İnanma. Seni bu kadar acı içinde bırakmazdı. Sadece kendini tatmin için arıyor.izin verme.bazen açma telefonlarını ve dönme. İlk başta kizacaktir sonra neden böyle diye düşünecektir. Boşver
Bu arada kırmızı oda dizisi "nazlı" bölümleri YouTube da var.mutlaka izle.hatta YouTube yerine internetten bul nazlı bölümleri i komple izle. Cooook faydasını göreceksin Eğer bunları tam yaparsan buraya 1 ay sonra gel. Bak bakalım aynı misin değil misin?
Çok zaman kaybetmissin onunla. 1 gün daha kaybetmeye değmez.
Bu arada kişisel bakım, süs pus tam teçhizat dolaş istemesen bile.kilik kıyafetin özenli olsun.insanin kendine güveni geliyor. Ben inanıyorum.yapacaksin.