Eski eşimi unutamiyorum yardım edin

Teşekkürler, umarım ben de bu aşamaya gelebilirim. Ama bana güç verdi sözleriniz. Aynı şeyleri tekrar yaşama fikri gerçekten berbat. Ve kendisi de söyledi zaten eğer bir araya gelsek aynı şeyleri tekrar yaşarız keşke daha önce bosansaydik diyor. Ben boşanma sonrası Tr de mahalle çevre baskılarina dayanamadım ve ülke değiştirdim, burada da tamamen yalnız kalınca kendime gelemedimm. Hep onunla olsaydım bunlar başıma gelmezdi diye düşündüm. Bu da beni yıprattı. Ama çok haklısınız. Bana en çok zarar veren sey o kişinin kendisi ve geçmişte yaptıkları, hatta bazen yapması gerekip yapmadiklari.

O kişileri bulmak çok zor olduğu için.

Evet tamda dediğiniz gibi ;
"Bilincaltimi yanlis yönetiyorum sanırım"

Bakın ne kadar aklı başında şeyler yazmışsınız. Ve hiçbir şey tesadüfi değil, belki de gerçekten karşınıza çıkan kişi geçmişinizi tamamen unutturacak bir mutluluk yaşatacak size...

Yani aslında gerçekten akılsız biri değilim, bu hale düşmek bu saçma lafları etmek bana göre değil, bı aşk peşinde aptal olacak biri de değildim ama nasıl bu hale düştüm anlayamıyorum işte. bilemiyorum kimseyi yadirgamamak gerek demek ki yaşamam dedjgin şeyi bir gün başına gelince goruyosun sen de yaşayabiliyormussun bunu anladım. Evet karşıma çıkan kişiye inanamıyorum bu sanal gerçeklik heralde diyorum, ama elbette korkuyorum sonuçta erkeklere yönelik algimda artık kötü bı profil çizdim kafamda herkesi aynı kefeye koyma hastalığına yakalandım. Umarım herşey güzel olur, bu kişiyle görüşmeye devam edip eski ile iletişimi kesersem.belki de herşey guzel olur mu diyosunuz ?

Çok haklısınız diyecek hiç birşey yok..

Denendi dediğiniz için soruyorum iletişimi kes derken engellemek anlamında mi veya kendiliğimden aramayip onun da aramalarına cevap vermemek gibi mi, ya da ben artık seninle görüşmek istemiyorum bu bana zarar veriyor şeklinde konuşarak mi

Ailesi ile uzaktan yakından alakası olmayıp tamamen kötü günlerinde beni kullanıp sonunda da geçince herşey ilk beni harcadığını mi demek istediniz? Olabilir bunu da çok düşünüyorum çünkü şuan güzel bir işi hatta eskisinden daha iyi bir maddi durumu var, ve sorunlarımız işleri yoluna girince büyüdü ve patladı

İnsanlara göre hayatımızı şekillendirmemeliyiz ama. Önemli olan kendimizin ne istediği. Mahalle kim oluyor ki? Benim o dört duvar arasında yaşadığımı ben bilirim onlar değil. Eğer uğraşın yoksa mutlaka uğraş bu kendine. Hayatını doldur onu düşünmeye anmaya zamanın kalmasın. Ben en çok gece düşünüyorum olan biteni onda da kahve içip film izliyorum uykum geliyor uyuyorum. Haftaiçi aşırı yoğun tempom. İş ev çocuklar derken dizlerim kırılıyor yorgunluktan
Bebeğim biraz büyürse ileride haftasonları da doldururum. Bak ben 11 aylık bebek ve 8 yaş çocuğumla ayrıldım. Depresyona girmeye fırsatım bile olmuyor. Mecburum yemek yapmak zorundayım işe gitmek zorundayım temizlik yapmak zorundayım onların ödevi dersi ilgilenmek zorundayım uzat gider liste.
Sen kendinle ilgilenebilirsin. Bol bol spor yap dizi izle yemek yap ye iç gez eğlen arkadaş edin kurslara katıl. Bu arada yeniden üniversite okumaya da karar verdim. Nasıl olsa emekliliğime 25 yıl var elbet biter

11 aylık bebekle gerçekten iyi cesaret etmişsiniz sonuçta onun ayrı bı zihin yükü var sonuçta hem çalışıyor hem bebek bakıyor hem de daha çocuk doğduktan sonraki psikolojiyi bile atlatmak için yeterli zaman geçmemiş. Helal olsun.
Mahalle konusuna gelince ailemin evine donmek zorunda kaldım aslında ben de çalışıyorum ama yaşadığım il sebebiyle kiralar vs çok yüksek diye aileme geçmiştim çok kötü bı muamele gördüm. Zaten şuan yurt dışına geldim. Burada da umarım hayatım yoluna girer..size de başarılar dilerim helal olsun gercekren tebrik ederim

O kısım karışık. Bizim ilişkimiz sakin değildi her ne kadar konuşsakta bi anda tartışmaya gidebiliyorduk. İletişim kesme konusuda ben o sıralar babamı kaybetmiştim o benim dönüm noktamdı. Ondan sonra eski eş benim çocukluk arkadaşımla konuşmaya başlamıştı. Ayrı şehirlerdeydik konuşma diyordum ama beni dinlemiyordu. Bunun gibi durumlar vardı, söylemiştim artık konuşmak istemediğimi. Tabi anlamadı yine kötü oldum engellediğim için. Arada sitemli arada duygusal mailler attı hiç cevap vermedim. Güvenmiyordum çünkü denenmişi denemek olmuyor cidden.

Bosandiktan sonra esin pismanim, barisalim yine evlenelim dedi mi?

Ya inan okuyunca icim acidi… yasadigim korkunc zamanlar geldi aklima… cok kötü bir duygudur düsüncedir bilirim… ayriligi kabullenememek, onun hayatina devam edebiliyor olmasi senin ise onunla barismak istemen cok normal ve dogal bir surec aslinda ama yipratici. Arkadaslara katiliyorum. Kesinlikle kontagi kesmen gerek kendine gelebilmen ve onu unutabilmen icin. Numarani degistir ve kabullen bittigini cok zor olsada. Ama durmadan onunla konusursan unutma surecin coookkkk uzar ben 7 ayda kabullendim ve tabi kontagi tamamen kesmistim ilk gunden. Baska ugraslar bul, baska seyleri hedefle yani hedefin ondan baska bisey olsun. Ilk aylar ölüm gibi geciyor ama gücleniyorsun

Eskinin hatalarını, yeniye maletmemeli.
Siz içinizi ferahlatan yerde, ferahlatan kişilerle vakit geçirerek üstesinden gelirsiniz. Gerçekten yazılarınızda belli oluyor bu. Sıyrılıp çıkacağınıza inancım tam. Yeni kişiye de eskiye dair detay vermeyin. Yüzeysel, bilmesi gerektiği kadarını bilsin. Herşeyin en iyisini Allah bilir. Gelecek günleriniz, geçmişinizden fersah fersah güzel olsun

Aile kotuledı eşim benden soğudu bu en büyük yanılgıdır. Adamın içinde varmış. 6 ay dıolar en fazla acıya gerısı hastalıkmış. Benımde unutamadıgım bırı vardı yıllarca oturup düşünüp agladım o ne yaptı buldu bırını evlendı çocukta yaptı. Ben kaldım. Kaybolan yıllarıma üzülüyorum. Psıkologunuzu degısın

Of çok kötü oldum okurken severek ayrılmak... Kimseye yaşatmasın rabbim sizede kolaylık versin su gibi akıp geçsin aklınızdan kalbinizden biran önce

Of çok kötü oldum okurken severek ayrılmak... Kimseye yaşatmasın rabbim sizede kolaylık versin su gibi akıp geçsin aklınızdan kalbinizden biran önce
Sağ olun umarım kurtulurum bu saplantılı düşünceden. baglanmamayi kimseye gereğinden fazla değer vermeyi öğrenmem gerekiyor.

Erkekler mi daha kolay unutup yeni düzen kurabiliyor yoksa ben hastalık derecesinde mi üzülüyorum bilmiyorum. Sizin için de çok üzüldüm umarım hayatınız eskisinden çok daha güzel olur ya da olmuştur..

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin umarım dediğiniz gibi olur herşey artık yolunda gitsin ve sakin sularda yüzeyim istiyorum. Yeni kişiye daha ılımlı olmam konusunda cesaretlendim. Teşekkür ederim.

Erkekler mi daha kolay unutup yeni düzen kurabiliyor yoksa ben hastalık derecesinde mi üzülüyorum bilmiyorum. Sizin için de çok üzüldüm umarım hayatınız eskisinden çok daha güzel olur ya da olmuştur..
Erkeklerın beyın yapıladı bizden farklı. Ayrıca kabul etmek gerek istemedıler ve olmadı. Madur edebıyatı yapınca cıkamıosun. Hayatıma yol vermeye calısıorum. Çabalıorum. İnşallah güzel şeyler de olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…