Eski eşe mektup..

Dürüst olayım etkilendim. Hep kendi bildiğimi yaptım birşey değişmedi. Dışardan kimseyi karıştırdım bu kez başkalarını dinlemek istedim. O yüzden buraya derdimi yazdım.
Hata yaptın bence
Kim empati kurdu ki seninle,
Uzaktan sallaması kolay.
O yazdıkların içinde kalacak, zamanı gelene kadar.
Ben çok pişmanım mesela yazmadığım, anlatmadığım için.
Gönderilmemiş mektuplar
4 sene olacak, hala rüyamda onunla konuşurum, bazen bağırarak uyanırım, bazen ağlayarak

Eşi buna değecek biri olsa biz de o şekilde fikir verirdik.
Şahsen ben diğer konularından eşini tanıdığım kadarıyla o sözlerin hiç birini haketmiyor.
Sadece bi taraflarının kalkmasına sebep olurdu.
Konu sahibi bu adam için yeterince uğraştı zaten.
Bir mektupla konu sahibinin değerini anlayacak olan insan , olayları bu noktaya kadar getirmezdi.

Öyle yaptım. Ondan adam falan olmaz bunu anladım.

Dürüst olayım etkilendim. Hep kendi bildiğimi yaptım birşey değişmedi. Dışardan kimseyi karıştırdım bu kez başkalarını dinlemek istedim. O yüzden buraya derdimi yazdım.

O mektubu yazmış ve vermiş biri olarak yazıyorum pişmanım. Karşı tarafın iyice g..ü kalkıyor o kadar başka da bir işe yaramıyor.

Erkekler maalesef bizim gibi düşünmüyor böyle şeyler onlar için anlamsız geliyor. Büyük olasılıkla doğru düzgün okumayacaktır bile okusada senin duygularını hissettiklerini anlamayacak..
Mektubu vermemekle en iyisini yapmışsın çünkü buna değmeyecek biriymiş.
Umarım bundan sonra ki hayatında mutlu olursun

Adam sanki sevgilisinden ayriliyor,şu rahatlığa bak terbiyesiz. Ne olur üzülme, gerçekten değecek biri olsa ve anlaşamayıp ayrılsanız derdim ki zamanla geçecek şöyle böyle vs. Ama zerre değmezmiş. Bekar hayatına geri bi dönsün bakalım çok pişman olur bir sene sonra filan, o pişmanlık onu yakacak ama. Yolun açık olsun. Kendine güven, atlatacaksın. Bu adam seni haketmiyor.

Gittin mi ne yaptın

Cok üzülerek okudum allah sizi iyi insanlarla karsilastirsin esinize diyecek hicbir sey bulamiyorum cunku erkekler isterlerse evet bu kadar gaddar olabiliyorlar.

Evden ayrılırken bir mektup yaz deseler o kadar benzer şeyler yazardım ki kendim yazmış gibi okudum. Gözlerim doldu boşaldı. İnsan üzülüyor ama kurduğun iki cümle var ya inan bu sürecin sonunda kendime uzaktan baktığımda bana ışık tutuyor. "Sana sevgim bitti çünkü bana değersiz hissettiriyordun. Saygım bitti çünkü benimle istediğin gibi konuşuyordun" gece gece hala düşünüyorum belki hayatımın sonuna kadar yalnız olucam ama o artık bana değersiz hissetiremeyecek ve istediği herşeyi konuşmayı kendine hak göremeyecek. Hakkında hayırlısı olsun. Mal mülk yerine konuyor, sen kendine saygını yitirmeden kurtul yeter

Belki söyleseydim rahatlardım ama kesinlikle okuyunca düzelecek biri değil. Kaç defa mektuplar yazdım kaç defa konuştum. Mesajlar attim.En sonunda sabrımı bitirdi. Arkamı döndüğümde ise çok gitmişti. Bunu kendisine söylediğimde işe sen ne yaptın sanki cevabını aldım. Normal yaşantısına devam etti. Ve şimdi anlıyorum ki çok doğru bir karar vermişim

İnşallah çok teşekkür ederim

Çok pişman olsun istiyorum. Rabbime duamdır ne yaşattıysa yaşasın. Allah'a havale ettim ben. Ve bende bunu ya göreyim ya duyayım işte o zaman kahkahalarla gülmek istiyorum. Allah büyük. Hayırlısı olsun

Umarım sizinde hakkınızda hayırlısı olur. En önemlisi evet kendine olan saygın bitmeyecek. İnşallah bende yakın zamanda kurtulacağım tamamen. Özgür olacağım. Hayata yaşamak için geliyoruz. Ve bundan sonraki hayatımın daha güzel olacağına inanıyorum. Kimse hayatına eziyet eden adama birine katlanmamalı.

Sen ondan beklentilerini anlattin ama onda bir kalp acimasi olmayacak öfff deyip totosu kalkacak..Sevgi olmayinca bu cümleler yük gelir insana.Bana sevmedigim insanlar bu tarz yazinda üzerime akrepler yapişmiş gibi hissediyorum.Bu ne yaa diyorum..Eşinde sana karşi sevgi bitmişse bu sözler canini asla acitmaz. Tam tersi irrite olur. Cunki neden biliyormusun sevgili hemcinsim; onun iç dünyasi seni anlamaya açik olsa zaten onca cirpinisini görürdü.

Yok vermedim zaten yırttım

Ben vaktinde yazmıştım ama yazmaz olsaydım çünkü okumadan yirtmis atmış. O yüzden vermediğiniz iyi olmuş en azından bu de üstüne gururumuz kırılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…