Eski Dostlarla Muhabbete hoşgeldiniz.

wavycim gündüz yazamadım merak içindeydikkkk iyiyki bilgi verdin. hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elden ksitleri takma adetle atılıyo çoğu biliyosun bendede olmuştu....
ümidini kaybetme daha yolun başındayız hepimiz sıra sıra kalcaz inşşallahallahın izniyleeee

Günaydınnnnn iyiyiz efendim sizleri sormalı
ben artık beklemedeyim bugün yarın adet görcem. Sonrada geri sayın başlıcak tekrar sanki füze atcaz valla merakla bekliyoz

:)))))) ay hande füze he süper bide beni düşün sanırım şubatta falan bizim evde atom bombası atılır

nazommm günaydınnn
güzelim bugün son günün demi
şimdi sende hem heyecan, hem keder, hem mutluluk ne karışık duyguların dimi.....
ahhhhhhh allah sana, güç, sabır, mutluluk, neşe versin inşallahhhh

handecim kalbimi okudun kuşum aynen çok krmaşık duygular yaşıyorum
bideeeee bugün kızçemin bambusu ve oda takımı geliyo :)))

günaydın hanımlaaaar

nazoooom senağlama gitme yaaaaaa, sen evde işlere dalar unutursun bizleri senağlamasenağlamasenağlama

sahi ya nazoooo kızının ismi konusnda karara varmışsınızdır artık ne olcak kelebeğinin ismi

handecim naber gülüm, ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hep kız çocuğu hayal ederdim, ama geçenlerde facebook ta efenin resimlerine baktım da maaşallah tosun gibi allah nazarlardan saklasın, şimdide oğlana merak sardım :)))

:))) sizi unutmak mümkünü belişim aşk olsun ama kabul ediyorum bu kadar aktif olamam

kızımın ismi inşallah DEFNE olucak elif defne diyoduk ama iki isim zorlancağı için elif kulağına okuncak ama nüfusa yazılmıycak yani göbek adı diyebilriiz

belişcim evet ya allah sağlıklı versinde erkek kız hiç önemli değil gerçektende..
efe yi iyiki doğurmuşum gerçekten özel hani herkesin evladı kendine özeldir ama efe harbiden lafdan, sözden anlayan, duru kalkı bilen yat deyince yatan kalk deyince kalkan bir çocuk elbette bazen atışıyoruz ama diğer çocuklarla kıyasladığımda maşallah 3,5 yaşında olmasına rağmen çok çok farklı.....
allah sizlerde bölesini nasip etsin kız güzeli oğlum benim doyamıyorum ona.....

günaydın hanımlarrrrrr

iyi haftalar hepinize

bakalım kimler gelecek bugün, handecim kaldık başbaşa, inşallah nazo da gelir

akşam bir rüya gördüm, doktor ultrasonda bebeğimize bakıyor o kadar tatlıki ağzını açıp kapatıyo, ve sonra cinsiyetini öğrenmeye çalışıyo veeee hayır olsun inşallah bebeğimin kukusunu görüyorum, kız olacakmış bebeğim ama doktor tam emin değilim diyo

günaydın belişcim lkimsenin geleceğini tahmin etmiyorum artık takılan yok buraya...
hayır olsun güzelim kız erkek hiç farketmez innşallah sağlıcakla ikinizde sağlıklı olun o yeter dimi....

bu arada bende cuma günü adet gördümmm artık birdahaki hafta çalışmalara başlıcaz dicem ama c.teside taşınıyoz uyucak yer bulabileczmi onu bile bilmiyorummm

ooo telaş başladı desene havalar da baya soğudu, allah kolaylık versin handecim, yeni ev yeni heyecanlar güle güle oturun inşallah....

evet kız erkek hiiiç farketmez sağlıklı olsun bebişim yeter.....

Merhaba kıslar,
benim bilgisayar bozuktu format falan attım ancak kendine geldi. Gerçi office yüklenmedi sadece interneti kullanıyom. Merka etmeyin iyiyim öptüm hepinizi..

selam serpil,
artık kimse takılmıyo nazo ben ve beliş yazışıyoruz
herkes kendi haline çekildi. iyi olmana sevindim. moralleri bozmak yok zaten bak bende bu ay yeniden umutlarımı filizlendiriyorum.... arada kafa dinlemek iyi oluyomuş durumdan uzaklaşmak

Günaydın hanımlaaaaaaaaaaaaaarrrrr, kimse gelmeyecek yine (((

günaydın handecim nasılsın bugün evi topralamaya başlamışssındır yavaş yavaş

ben bu haftasonu doktora gidicem kısmetse, 1,5 ay oldu çok merak ediyorum bebişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…