Eski Dostlarla Muhabbete hoşgeldiniz.

herkese tünaydııın
nazo kı kendini çok yorma..
kıslar ben hafta sonu üşütmüşüm heralde paso yattım bütün eklemlerim ağrıdı. ateş 38 e çıktı
şimdi iyiyim ama karnım ağrımaya başladı. hayırlısı sanırım başka bahara kaldı bebişim

geçmiş olsun wavycim de nerden anladın başka bahara kaldığını benim kaç tanıdığım böle hastalıkla belli etti gebeliğini

günaydın hanımlar maşallah inşallah ne gelen ne giden son iki haftam diorum topiği kapatcaklar yahu
neyssseee
duyanlar duymayanlara sölesin gerçi facebookta görüyonuz ama ocak anneleri göbek şovda göbişim var bilginize....... :))))))))

maaşallah nazom gerçektende basket topu yutmuş gibi göbişin, hiç genişleme yok sadece bir göbek.... göbeğini gören cinsiyetini bilmese kesin erkek olacak der, kız doktor yanılmış olmasın süprizle karşılaşmayın sonra erkek gibi duruyo göbüş.

sorma beliş :))) mağazaya giriyorum erkekmi diolar hemen :)))
annem hala şüphede zaten herşeyi pembiş oldu bide oğlan çıkıyomuş dio :))) tek doktor baksa belki diycem ama detyalıyı başka doktor çekti üstelik detaylıda çok net gözüküyo

nazommm maşallahhhhhh diyelim bir nefeste inşallahhhh tütütütütüü

amiiin handecim
Allah senin gibi isteyen herkese tez zamanda versin benim gibilerede kolay doğumlar nasipe tsin kucağında da göstersin inşallah

naslıyla wavyin kaç günü kaldı şimdi
azaldı iyice
bu hafta sonu falan belli olur herhalde dimi
cumartesi 1 hafta bitti herhalde bugün 10. günleri 4-5 güne haberl alırız herhalde

bende onu düşünüyorum ama tarihi hiç bilmiyorum
gerçi wavy çok hasta olmuş umudum yok falan dio ama

slm herkese..
nazo maşallah canım...
belinay kuşum mide bulantıların var sanırım canım kıyamam ya...
hande yavrus bugün 11. gün ama hiç umudum yok çünkü adet olucam hissediyorum .karnım ağrıyor. bağırsaklarım çalışmaya başladı ve baş ağrım başladı( hayırlısı artık hep hayırlısını istemedimmi allahtan..

saol wavycim inş. sizleride böle görelim
öyle tabiki tatlım hakkıznıda hayırlısı

günaydın kızlar
ay dün gece bi ara acile gitçektim doğuruyorum sandım :)))
gazım vardı ama işn enterasan tarafı gaz sancım hiç böle olmamıştı vajinama vurdu çok canım yanı sanki adet sancısı çektim ayaktayken fena deil ama yatınca inletti beni acaba dedim doğum sancısı ama bele vurumuş belimde bişey yoktu epeyce uyuyamadım inledim neyse geçti sonra ama bayağğ sürdü

nazo canım geçmiş olsun. normal ama artık böcülümüzün vakti yaklaştı gaz sancısı bile tetikler yalancı sancı bunlar:))

evet wavy öyle söylüyolar yalancı sancıymış rahim kendini hazırlarmış böle

nazom geçmiş olsunnnn ,
az zamanın kaldı bu aylarda böle problemler çıkabilir tabi
sen genede dikkat et dinle kendini bol bol da dinlendir yorma artık

yorulmmaıştım hande ama nettede okudum annemde söledi bu zamanlarda artık hazırlık sancıları başlarmış normailmiş yani şuanda karnım nası gergin anlatamam varya resmen taş

kaç sabahtır olduğu gibi yine kendi kendime günaydın diorum ((
yarın yokum belki bakan olur merak eden olur rapor almaya gidicem

selam nazommmhadi hayırlısı artık rapor işlerini ayarlıyosun desene
az kaldı a heyecan varmı heyecan

32 haftam doldu ya aslında geçen haftada alırdım ama acele etmedim heycan bilmiyorum valla tuhaf duygular var her yönden 5 senedir çalıştığım yerden ayrılcak olmam her ay maaş almaya alışmış olmam :))) nasıbi doğum olucağı neler yaşayacağım.......

günaydın hanımlarrrr

dün çok yoğundum yazamadım kusura bakmayın, zaten topiğin tadı tuzu kalmadı kimseler gelmez oldu, hande ben nazo dışında.....

hadi hayırlısı nazocum heyecanlı günler başladı desene, zordur tabi iş ortamına alışıyor insan, birde kendi maaşı tatlı para, olsun be gülüm sağlık olsun, rapora bir çık bak sen... bebeğinin takımları falan gelsin hazırlıklara başla farklı bir heyecan kaplayacak içini, 1 hafta 2 hafta derken hayırlısıyla doğuracaksın, meleğinin yüzünü görünce zaten herşey geçmiş olacak yepyeni bir hayat başlayacak sizin için...... ayyyy ne güzeldir ya bende heyecanlandım şimdi allah herkeze nasip etsin inşallah......

handecim sen nasılsın iyi dinleniyorsun bu ay, bidahaki aya performansınızı düşünemiyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…